Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: O problema mare si ciudata.

din 7 feb 2005 09:46 de ExoticDream

Normal ca citesc, auzi la el..."daca"! Pentru ca necunoscutul nostru user are o problema mare, ciudata si albicioasa, promit sa incerc la Oracol, raspunsul zeului va veni insa probabil miercuri sau joi, OK? Sper sa nu fie prea ...

Re: Re: orgasm

din 6 feb 2005 20:44 de Vampyrela

Dar ce conteaza? (daca esti fata)

Re: ce place?

din 6 feb 2005 18:24 de Vampyrela

In primul rand ma uit in ochii lui ( ochii pot spune multe)...daca imi plac e ok daca nu...asta e. Si bineinteles sa aiba ceva in capusorula ala al lui (vocabular decent, simtul umorului, petrecaret din cand in cand....etc.)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 feb 2005 16:48 de FireSoul

tttt...ca de obicei, bati campii :D:D:D

Re: ce place?

din 6 feb 2005 15:59 de FireSoul

Nu am tipare despre ce ar trebui sa-mi placa...Daca imi place ceva, pur shi simplu imi place... Stiu insa sgiur ce nu-mi palce: -prostia; -cei care sufera cronic de "plangere de mila" -Cei care pot vedea, dar refuza sa ...

Re: Homosexualitatea

din 6 feb 2005 15:45 de FireSoul

Nu am nimic cu ei...fiecare cu gusturile sale. Daca ei au latura yang mai dezvolatata, treaba lor...

Re: Re: Re: ce place?

din 6 feb 2005 15:42 de valy2jan

Imi pare bine ca te vad din nou pe forum si te salut. Sa stii ca intru rar pe forum asa ca nu raspund la ce mi se scrie. Intru pentru a-mi mentine active nickname-urile (vreo 4). acum am intrat intamplator. Cu parere de rau trebuie sa-ti spun ca ...

Re: orgasm

din 6 feb 2005 15:34 de passion69

depinde daca esti fata sau baiat e o mare diferenta.dar nu pozitia conteaza cel mai mult

Re: ultimele lacrimi

din 6 feb 2005 15:18 de FireSoul

Uneori credem ca ne-am intalnit perechea, dar nu e asa...alteori chiar e cum credem , dar apar tot felul de impedimente.... Ziceai ca v-ati despartit din cauza drogurilor...tu ai problema asta sau ea? Daca problema e la tine, e mai bine sa ...

Re: orgasm dintr-o singura pozitie...

din 6 feb 2005 13:44 de waw

Cred ca cel mai important e sa vorbiti deschis despre asta..poate n-o sa-ti dai seama de efecte la inceput,insa conteaza foarte mult. Poate fi vina ta,dar si a ei..(inceput de frigiditate??)insa timpul acordat unul altuia si increderea in voi ...

Re: Re: SONDAJ : RAS SAU NU?

din 6 feb 2005 13:23 de honey7

Subscriu. Plus, e mult mai igienic daca nu e par deloc, sa nu mai spunem de bancul ala cu "Ce se aude inainte sa cada un fir de par pubian pe covor?" - " :x " , daca intelegeti ce vreau sa spun.. :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re:

din 6 feb 2005 13:05 de honey7

Eu zic ca ai o parere mult prea naiva despre chestiile astea. Sau ai *alte motive* pentru care il aper atat de vehement pe Raduku? :D Nu stiu de ce te oftici, este doar o discutie pe marginea unei teme si ti-am spus ca la aproape 18 ani nu ai cum ...

orgasm dintr-o singura pozitie...

din 6 feb 2005 12:48 de adrian

Ma intreb daca imi puteti da un sfat.. Prietena mea poate ajunge la orgasm numai cu ajutorul unei singure pozitii-de a sta deasupra. Am incercat de multe ori sa diversificam viata sexuala,insa fara nici un succes pentru ea.:( Pot fi eu de ...

Re: Re: clamidia

din 6 feb 2005 05:40 de valentine

Dupa cum spuneam tre sa fii cu adevarat sexpert ca sa ii raspunzi lu alexandra....bine nu va faceti griji chestiile astea nu le stie exoticdream pe de rost...a cautat pe google si a dat copy si paste :/

Re: Re: ???????????

din 6 feb 2005 05:24 de valentine

Daca esti asa desptet iai fi spus si unde sal caute....:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa-ti pla

din 6 feb 2005 05:23 de valentine

Auziti ma? ia lasati baiatu in pace ca stie bine ce stie pt 15 ani....ce aveti voi impotriva lui daca el le amesteaca in acceasi oala sexu flirtu si toate alea....las ca el le manca nu voi....trinchi zici ca te amuzi....ia sa ma gadili si pe mine sa ...

Re: Re: iertere

din 6 feb 2005 05:16 de valentine

sa mori tu!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pl

din 6 feb 2005 05:15 de valentine

Auzi ba tu nu te mai baga in sama cu zana mea....cumparati alta zana ca aceasta costa mult!

Re: Unde mergem de ziua mea?

din 6 feb 2005 05:10 de valentine

Adiq mai pe romaneste unde mergem de sf. valentin????? Astept sami spuneti daca stiti ceva de spectacole chestii dastea pe undeva speciale pt ziua asta cu chestii romantice bla bla bla.....si astept si urari cat mai originale de la multi ani ...

Re: O problema mare si ciudata.

din 6 feb 2005 05:08 de valentine

Nu prea imi surade ideea dar aici avem nevoie de raspunsul lui nemesis....pe bune exotic daca citesti zi si tu lu nemesis sai rasp....

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3055 din 3732
«   1 ... 3052   3053   3054   3055   3056   3057   3058 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare