Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un penis f f mic din 5 feb 2005 22:38 de angst
mda, cred ca ai dreptate.
bine da' e la fel de logic faptul ca limba si penisul creeaza placere in moduri diferite.
aici m-ai deprimat total. solutia? hai sa nu ne mai casatorim.
right again.
Re: Re: Re: ce place? din 5 feb 2005 22:22 de honey7
De ce esti egoist? :/ crezi ca daca tu te-ai uitat la discovery, el n-a avut de unde sa citeasca chestia asta? N-o lua personal, incerc sa-ti arat ca daca tu faci ceva intr-un fel, nu trebuie ca toata lumea sa se inspire din aceeasi sursa. Ar fi ...
Re: Re: Re: Felatie din 5 feb 2005 22:10 de Necunoscut
Pai daca si el iti face tie, daca tu vrei sa faci asta si ai incredere in prietenul tau, GO AHEAD.
Oricum chestiile astea raman intre voi doi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 5 feb 2005 21:52 de rul3r
Daca nu ar mai exista oameni interesanti, tu catalogandu-te pe tine ca neinteresanta,nu ti-ai da seama de acel lucru. Si asa ca nu te-ai impusca. logic,nu?
Re: Re: Felatie din 5 feb 2005 21:32 de rul3r
O va iubi mai mult? :love::love::love::love: . Jesus.
Re: Re: Re: Re: Re: Un penis f f mic din 5 feb 2005 21:17 de Ema
Angst, crede-ma ca NU tzine chestia cu sexu oral, pe de alta parte limba lui sigur e si mai mica decat penisul - e logic :.
In alta ordine de idei, de asta nu merg casniciile, pentru ca barbatii cred ca e suficient sa "iubesti". Hell ...
Re: Re: Re: Re: Re: Un penis f f mic din 5 feb 2005 20:15 de f
Nu ar fi prea indicat, adica poate ai ceva de obtinut si de la ea
B)
Re: lasa-ma tu din 5 feb 2005 18:24 de angst
nicicand n-au fost rostite vorbe mai adevarate. daca-ntelegi unde bat.
Re: Re: Re: Re: Re: Oameni inteligenti vs lovelife din 5 feb 2005 17:47 de angst
le bagi tu pe ele. daca ai si tu ceva in cap, succesul e garantat. mai ales daca nu arati chiar rau si stii sa te porti.
Re: Re: Re: Re: Un penis f f mic din 5 feb 2005 17:43 de angst
in principiu e cam mic intr-adevar si nu cred c-o sa mai creasca pe cale naturala. ai putea sa cauti solutii de marire a penisului (se vand pe net o groaza de chestii), desi nu am prea multa incredere in ele. oricum, daca incerci ceva, da de stire, ...
Re: Re: Re: Re: Va rog MULT!!! din 5 feb 2005 17:25 de angst
bai, ne lasi? doar atat poti sa spui?
pt. vladyo: daca n-ai avut alte probleme, poti sa stai linistita. himenul nu se rupe asa usor si oricum nu prea conteaza, decat pt. ignoranti.
my 2 cents
Re: Re: Re: ultimele lacrimi din 5 feb 2005 15:57 de Vampyrela
Bai baiatule...termina cu prostia asta cu sinucisul....nu merita....gandeste-te la viata care o vei avea de acum innainte, la lucrurile bune nu la cele rele...iar faza cu suferinta....trece trust me ca si eu am trecut prin asta si stiu foarte ...
Re: Re: Felatie din 5 feb 2005 15:18 de gianina
Nu e asta problema...el face acelasi lucru de mult timp,insa imi spune ca nu o face ca sa-i intorc "favoarea".Ramane ca atunci cand o sa-mi fac curaj sa incerc si eu:p
Re: Felatie din 5 feb 2005 14:17 de medix
ar fi bune sa nu ejaculeze in gura ta, asta pt inceput pana te m-ai obisnuiesti. daca e sotul tau te va iubi mai mult, dar daca e prietenul tau, s-ar putea sa te priveasca cu alti ochi.ar trebui sa-ti faca si el acelasi lucru.
Re: Re: Re: Felatie din 5 feb 2005 13:27 de danilovici
O intrebare? Tu faci asa ceva cu sotia ?
Re: Re: Felatie din 5 feb 2005 13:14 de angst
bai mai lasa-ne! toata lumea face sex oral! bine, poate cu exceptia incuiatilor ca tine. plus ca ea a pus o intrebare concreta si tu i-ai raspuns cu totul altceva.
pt. gianina: pt. inceput poti sa-i spui partenerului tau sa nu-ti ejaculeze in ...
Re: Re: ce place? din 5 feb 2005 12:46 de danilovici
Daca femeia respectiva te iubeste,tine la tine si face totul ca sa fii fericit, nu mai conteaza cit de desteapta si frumoasa e.De regula cu cit e mai frumoasa si desteapta cu atit ai mai multe probleme, pentru ca te va santaja tot timpul cu ...
Re: Felatie din 5 feb 2005 12:30 de danilovici
Daca o faci mai intai sa ati pui urmatoarele antrebari;prietenul sau sotul te va privi cu aceiasi ochi? te va lasa sa al mai saruti pe gura? oare cind veti avea probleme nu ati va aruca cuvinte grele,de genul 'muisto'?
Gandestete bine.
Re: impotenta din 5 feb 2005 12:11 de danilovici
Daca atunci cind te masturbezi ai erectie nu esti impotent.Problema este de ordin psihologic. Vorbeste cu prietena,despre problemele tale.Daca te iubeste cu adevarat te va intelege si te va ajuta sa treci peste aceasta problema.Daca situatia e mai ...
Re: Am si eu o intrebare, va rog din 5 feb 2005 11:55 de danilovici
Iti recomand steriletul si foloseste prezervativul.
Pagina 3057 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||