Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 3 feb 2005 10:48 de ExoticDream
Daca n-ar mai exista oameni interesanti, ne-am impusca, de ce sa ne chinuim o viata intreaga inotand in platitudine si plictiseala? Ar mai fi ceva: ne bazam prea mult pe ceea ce ne-au dat destinul, Dumnezeu, ursitoarele si prea rar ne straduim sa ...
Re: Re: Re: de ce? din 3 feb 2005 10:43 de ExoticDream
Nenumarati oameni (indiferent de sex) sunt plati, previzibili si neinteresanti, asta tine de IQ, cultura, personalitate. Zicala *Cine se aseamna se aduna.* contine un mare sambure de adevar, daca oameni neinteresanti *se aduna* cu semeni de-ai ...
Re: Re: Re: Re: de ce? din 3 feb 2005 10:28 de Swann
Mai...asta e parerea mea,
si eu as vrea ca oamenii sa nu mai fie asa de previzibili...daca tu mai crezi in ei, ma bucur pentru tine....
Re: Re: Re: de ce? din 3 feb 2005 10:24 de ExoticDream
O metafora, atat....! :love:
Nu ti s-a intamplat niciodata sa-ti imaginezi sufletul ca pe o floare? Delicatetea, puritatea, fragilitatea lui nu te duc cu gandul la un trandafir ale carui petale se pot deschide usor, lasandu-te sa-i percepi ...
Re: Re: Chiar ai inteles? Demonstreaza! din 3 feb 2005 10:04 de ExoticDream
Nu ai prins ideea, era vorba de amestecul unora in universul altora, de respectarea intimitatii, de incercarea de estompare a tendintei de barfa care exista in unii dintre noi mai accentuat decat in altii in functie de nivelul intelectual, ...
Re: Chiar ai inteles? Demonstreaza! din 3 feb 2005 09:52 de trinchi
Adica un fel de fiecare cu viata lui si pe pielea lui nu? Atunci daca vrei poti sa te casatoresti cu tine, sa iti faci copii singur si... vezi tu ca doar te descurci acolo in "universul" tau! :,:,:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ie din 3 feb 2005 09:23 de trinchi
Sa nu uitam ca totusi o mare diferenta intre: "Cand prietenul isi clateste ochii la frumusica ce tocmai a trecut pe langa voi, imaginandu-si cum ar fi sa i-o puna" si realitate!
Apoi:"Sotia mea cu gura aia imi saruta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ierter din 2 feb 2005 22:03 de Taqua
Prea vedeti totul in alb si negru...Unii spun ca nu ar ierta sub nici o forma o infidelitate. Chiar asa sa fie?
Cand prietenul isi clateste ochii la frumusica ce tocmai a trecut pe langa voi, imaginandu-si cum ar fi sa i-o puna, nu e tot o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iertere din 2 feb 2005 20:37 de trinchi
Dap!:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iertere din 2 feb 2005 20:32 de KNight
Daca ai inteles ca sunt de acord sa iti inseli partenera atata timp cat ea nu stie ai inteles gresit. Acum nu o sa stau sa iti explic ca poate ma exprim eu gresit (ptr. mine cuvintele imi vin mai greu uneori, prefer sa ma exprim prin ...
Re: Eternitatea intr-o zi? din 2 feb 2005 19:56 de sabba
Nu e vorba numai de curaj! O astfel de poveste chiar daca are partile ei minunate, are si partile ei de frustrari. In al doilea rand e cumplit sa traiesti o viata intreaga cu acele amintiri.
Traind o asemenea poveste standardul a ceea ce pot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2005 17:25 de trinchi
stiu, multumesc pentru sfat oricum!:):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi? din 2 feb 2005 17:20 de trinchi
Mi-as plange de mila ca nu am avut rabdare, ca nu am cautat mai mult inainte de a ma casatori, dar nu mi-as parasi familia! Ca sa nu mai zic de copii, ei o sa fie cel mai importat lucru din viata mea asa ca m-as sacrifica pentru ei, nu as mai fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2005 17:18 de ExoticDream
Daca asta iti doresti, asta vei avea. In viata conteaza alegerile pe care le facem.....Dupa o anumita varsta, ar trebui sa fim ceva mai maturi.....sa nu mai gresim ca in adolescenta...pretul risca sa fie prea mare!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi? din 2 feb 2005 17:14 de ExoticDream
Ai putea sa-ti stapanesti simtirile daca ar fi vorba de o relatie pur sexuala, dar ce te faci daca ceea ce te fascineaza la calatorul ratacit in calea ta este tocmai mintea lui??????? Sufletul???? Ce te faci daca observi ca te potrivesti mental ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2005 17:11 de trinchi
Frumos, sper sa am parte cam de acelasi lucru! :):)
Re: Re: Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi? din 2 feb 2005 17:08 de trinchi
Daca as avea acasa sotie, copii nu as mai incepe o astfel de realtie patimasa, mi-as stapani simtirile, e mai greu dar se poate! :.:.:.:.:.:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2005 17:03 de ExoticDream
Departe de lumea asta dezlantuita! Mi se pare ca am scris mai devreme ca nu as ierta o infidelitate, indiferent in ce conditii s-ar petrece aceasta. Nu sunt singura persoana din lume care mai crede inca in ierarhia valorilor si sper ca exista pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ziua indragostitilor din 2 feb 2005 17:01 de trinchi
Nu e fosta tipa cu care am stat de vorba mai mult de 23 de ore!
cat despre fosta nu vreau sa zic decat ca mi-a lasat o imresie foarte proasta despre femei in general! :x:x:x:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi? din 2 feb 2005 16:56 de ExoticDream
Ca fire romantica, si eu as fi tentata sa las toata lumea mea si sa plec impreuna cu el oriunde...., dar daca ai avea acasa sotie/sot si vreo doi copii? Daca si fascinantul calator de care te-ai indragostit ar avea si el o familie acasa? Ar ...
Pagina 3060 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||