Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Oameni inteligenti vs lovelife

din 5 feb 2005 11:20 de danilovici

si daca cele care au ceva in cap nu te baga in seama,ce faci?

Re: Re: Re: Oameni inteligenti vs lovelife

din 5 feb 2005 02:24 de Necunoscut

Am la scoala o fata, e frumusica, atunci cand am vazut-o prima oara mi-am dorit pur si simplu sa o cunosc, dar de cum a deschis gura, mi s-a facut pur si simplu scarba... Deci, nush daca m`am abatut de la subiect, da` nu e suficient sa fii frumos, ...

Re: Re: Oameni inteligenti vs lovelife

din 4 feb 2005 23:22 de KNight

Din propria experienta(?):huh:

Re: Oameni inteligenti vs lovelife

din 4 feb 2005 22:40 de Taqua

Un barbat cu adevarat inteligent ar trebui sa stie ca degeaba esti frumoasa, daca in momentul in care deschizi gura, se face curent...si invers. Dar bineinteles totul se raporteaza la fiecare in parte. Unii isi pot dori o papusa langa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire prospect

din 4 feb 2005 22:02 de Taqua

Du-te, draga mea, la acelasi medic care te-a consultat si ti-a recomandat pilulele si te va lamuri el...daca tot esti nemultumita ca sunt fetele "nehotarate". Ele incercau sa te ajute cu problema ta, deci te ofuschezi degeaba...

Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 4 feb 2005 17:16 de EU

Te-ar ajuta fffff mult daca te-ai duce la biserica, la slujbe. Bafta!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire prospect

din 4 feb 2005 14:55 de Ana

hotaratzi-va... una zice ca daca nu imi vine pana in ziua a 8-a, trebuie sa incep alt flacon, cealalta zice sa nu incep pana imi vine...

Re: Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi?

din 4 feb 2005 14:06 de ExoticDream

Viata nu este intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu dorintele, cu asteptarile noastre. Se intampla sa-ti cauti jumatatea ani si ani, iar la un moment dat gasesti pe cineva care nu este tocmai perfect, dar care, cu un efort de vointa, poate fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire prospect

din 4 feb 2005 13:48 de ExoticDream

Scuze pentru neatentia mea in legatura cu consultul ginecologic! Ce este asa de complicat??? Incepi un set de 21 intotdeauna in prima zi a ciclului (indiferent cate zile fara pastile au trecut de cand ai luat-o pe ultima)!!! In principiu, ...

Re: Re: Re: Nelamurire prospect

din 4 feb 2005 10:59 de Cynthia

eu ti-am zis din proprie experienta...si asa procedez eu.Menstruatia sigur trebuie sa iti vina in cele 7 zile de pauza si in a 8-a zi chiar daca nu s-a terminat,tot trebuie sa incepi un nou flacon.Daca ai atatea nelamuriri du-te la un cabinet de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 4 feb 2005 10:31 de trinchi

De ce trebuie sa fie numai sotul violent??? Eu cunos situatii in care el saracu ia bataie de nu mai stie de el! Probabil ca ai vrut sa zici violenta in familie nu? ;););););)

Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi

din 4 feb 2005 10:24 de trinchi

Auzi, nu ma fa sa imi fie mila de tine, nu cred ca esti asa de urat incat sa nu gasesti si tu o fata care sa iti placa si ea sa te placa pe tine! Apoi termina cu aberatia aia "MA OMOR, MA SINUCID", stiu ca simti nevoia sa fii in ...

Re: impotenta

din 4 feb 2005 10:16 de trinchi

Masturbarea nu duce decat la o maturizare sexuala, problema ta e psihologica, tie iti e frica sa nu o dezamagesti! Daca treci de frica asta eu zic ca o sa fie bine, oricum vezi ca mai sunt cateva subiecte pe tema asta, uitate si peste ele si ...

Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi?

din 4 feb 2005 09:52 de trinchi

Nu stiu poate sunt eu prea optimist, dar sunt sigur ca pentru fiecare din lumea asta exista un suflet pereche(sper ca nu sunt singurul care mai crede asta inca) si momentul in care o voi gasi sunt sigur ca voi sti ca ea este aleasa inimii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Chiar ai inteles? Demonstreaza

din 4 feb 2005 09:25 de trinchi

Daca am ales forumul asta a fost pentru ca am observat ca unii useri sunt cu foarte mult mai inteligenti, mai cultivati si stiu ca am de invatat de la ei! Asa ca va multumesc ca existati! Now I owe you one! :p

Re: Re:

din 3 feb 2005 23:59 de Necunoscut

tre` sa am grija cu prietena mea... credeam ca himenul nu lasa sperma sa intre... :|

Re: Anticonceptzionalele ingrasha?

din 3 feb 2005 21:58 de Cynthia

daca ingrasa,le schimbi...inseamna ca nu ti se potriveau.

Re: Re: Nelamurire prospect

din 3 feb 2005 21:51 de Ana

Va hotarati? Una zice asa, celalta altfel... Pai daca incep in ziua a 8-a de pauza chiar daca nu mi-a venit, nu se termina mai devreme cele 21 de pastile ? dup-aia ce se intampla ?

Re: Re: Nelamurire prospect

din 3 feb 2005 21:51 de Ana

Va hotarati? Una zice asa, celalta altfel... Pai daca incep in ziua a 8-a de pauza chiar daca nu mi-a venit, nu se termina mai devreme cele 21 de pastile ? dup-aia ce se intampla ?

Re: Nelamurire prospect

din 3 feb 2005 21:45 de Cynthia

si mie mi-s-a parut ciudat avand in vedere ca la mine menstruatia venea cam la 30 de zile.A trebuit odata cu luarea de anticonceptionale sa ma obisnuiesc cu faptul ca menstruatia imi venea fix la 25 zile... 9adica in ziua nr 4 de pauza)e ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3058 din 3732
«   1 ... 3055   3056   3057   3058   3059   3060   3061 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare