Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Homosexualitatea din 3 feb 2005 21:24 de penetru
Problema cu ei este ca dupa ce obtin tratamentul nediscriminatoriu devin obraznici ca negrii americani si vor tot mai mult,vor sa fie privilegiati si urla ca din gura de sarpe daca sunt concediati,spun ca este discriminare,incep sa se afiseze ...
Re: Re: Re: Re: ultimele lacrimi din 3 feb 2005 21:17 de ExoticDream
TERMINA CU PROSTIILE!!! Esti baiat dragut, cum poti sa te gandesti la asa ceva? Peste un an de zile fac pariu pe ce vrei ca vei fi indragostit de o fata buna!!! Cheer up, OK???
Re: Re: Re: ultimele lacrimi din 3 feb 2005 21:11 de alive4her
ma gandesc ca daca incerc sa ma sinucid din nou voi nu veti avea nici un habar despre asta. totusi daca doriti sa ma vedeti pe mine si pe fosta prietena intrati pe www.hoya.go.ro/useri.htm eu sunt dark` iar ea este no``nick. toti au spus ca ne ...
Re: Re: Re: ultimele lacrimi din 3 feb 2005 21:10 de ExoticDream
NU CUMVA SA TE MAI GANDESTI LA ABERATIA AIA CU SINUCIDEAREA!!!
:ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja:
Tu singur ti-ai pus problema sa iti cauti pe altcineva, iar ea sa faca la fel, acum ti se pare ciudat ca se ...
Re: Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi? din 3 feb 2005 20:59 de ExoticDream
Uneori cred ca dragostea poate invinge si egoismul..., dar cazurile sunt ceva de genul 0,0000000000001%!!! Daca erai egoist, iubesti, te faci *mai bun*, iar dupa ceva timp revii in pielea ta, inseamna fie ca egoismul ala e puternic inradacinat in ...
Re: Re: Re: Eternitatea intr-o zi? din 3 feb 2005 20:53 de sabba
Mda, si eu persist in cautarea acestui raspuns!
Gresit...dragostea nu invinge chiar orice!Dragostea nu invinge egoismul, pe care-l acopera pentru o perioada, si altele!;)
Re: Re: Re: Nelamurire prospect din 3 feb 2005 19:53 de ExoticDream
Acel produs Mercilon de care ti-am spus eu este o versiune imbunatatita a ceea ce ai gasit tu pe piata romaneasca, din pacate acela cu 28 de pastile nu a ajuns inca la noi. In concluzie: iei cele 21 de pastile incepand cu prima zi a ciclului, ...
Re: Re: Nelamurire prospect din 3 feb 2005 19:14 de Ana
Te contrazic..
Sunt 21 de pastile, si pe prospect scrie ce am spus.. Dupa ce se termina, in urmatoarele 7 zile trebuie sa vina urmatorul ciclu ceea ce mi se pare suspect.
Cu a 2-a intrebare am intrebat daca mai e vreun simptom pentru neabsorbtia ...
Re: Re: Re: Re: Chiar ai inteles? Demonstreaza! din 3 feb 2005 17:54 de ExoticDream
Sa-ti explic, sa nu-ti explic?!? Now you owe me two! :wacko:
Uite, tu esti relativ nou aici si nu stii ca exista o tendinta ciudata din partea unor useri de a sari (calul) din cadrul generalului in particular, cu insinuari, remarci ...
Re: Re: Eternitatea intr-o zi? din 3 feb 2005 17:35 de ExoticDream
EXACT!!! :heart::heart::heart:
Daca ai avut tot ceea ce ai visat, daca te-ai inaltat acolo nici nu indrazneai sa ajungi altfel decat in imaginatia ta, daca clipa ta de fericire a fost doar atunci, in acea ora de traire la maximum, oare mai ...
Re: Am si eu o intrebare, va rog din 3 feb 2005 17:01 de ExoticDream
Este un contraceptiv de urgenta, se foloseste la maximum 72 de ore dupa o partida de sex neprotejat, in doua doze luate la interval de 12 ore. Dupa administrare, folositi alte metode contraceptive sau nu faceti sex pana la urmatorul ...
Re: Am si eu o intrebare, va rog din 3 feb 2005 16:11 de xxx
efecte adverse nu are......din cate stiu eu.eu am folosit de doua ori si n-am avut nici o problema.Impotriva BTS nu stiu...:huh:
Am si eu o intrebare, va rog din 3 feb 2005 16:02 de dea24
Am citit si eu despre postinor2, stiti cumva daca are efecte adverse si daca protejeaza contra BTS? Va multumesc!
Inca ceva din 3 feb 2005 15:12 de Ana
As mai vrea sa stiu daca este perfect sigur sa fac dragoste fara orice alte metode contraceptive. Am citit ca daca dupa primele 4 ore de la luarea primei pastile, daca sunt stari de voma si diaree, pastilele nu sunt absorbite si trebuie folosite ...
Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 3 feb 2005 12:55 de Taqua
Oamenii sunt oricum altfel decat previzibili...
Daca ar fi atat de previzibili, poate nu ar mai exista relatii distruse datorita infidelitatii sau casatorii destramate din cauza violentei sotului, poate chiar extrapoland, nu ar mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ie din 3 feb 2005 12:39 de ExoticDream
Doar alb si negru? Hmmm....maniheism! Daca prietenul isi *clateste ochii la frumusica ce tocmai a trecut pe langa voi, imaginandu-si cum ar fi sa i-o puna*, tot o forma de a insela se numeste. Da, te iubeste mai putin gandind astfel. Te inseala ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plicti din 3 feb 2005 12:11 de trinchi
Nu m-am considerat nici o data un sportiv bun! Dar poate ma numar printre practicati!.. sau daca stau mai bine sa ma gandesc poate nu! Cine stie, oricum nu conteaza! :ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja:
Re: Homosexualitatea din 3 feb 2005 11:50 de ExoticDream
In principiu nu am nimic cu ei, putem avea cu totii loc sub soare daca ne respectam reciproc. Totusi....daca pe cei care se nasc astfel ii inteleg (sunt putini si se simt ei insisi aiurea din cauza orientarii lor sexuale), pe cei care *dobandesc* ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in din 3 feb 2005 11:37 de trinchi
Nu mai fi asa rau, totusi pentru unii e un sport practicabil! :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in doi din 3 feb 2005 10:52 de ExoticDream
Te gandesti ca, daca s-ar cunoaste, ar lua-o la fuga in directii opuse si nu s-ar mai alege nici cu sexul ala amarat?
:p:D:lol:
Pagina 3059 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||