Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Love on internet2

din 19 feb 2005 01:52 de valentine

Mda prin asha ceva am trecut si eu odata...ce sa faci? asta ma intreb si eu...ce as fi putu sa fac?...cred ca nimik si acum imi pare rau dupa persoana aia...dar daca ea asa a inteles intentiile mele bune de a o cunoaste...asta e ce pot sa fac...si ...

Re: Re: Re: Re: Orgasmul

din 18 feb 2005 21:08 de Vampyrela

Pai degeaba ca nu-si da deloc silinta, tot ca el face:(

Re: Re: Re: Re: VIN de V Day

din 18 feb 2005 21:05 de taune120

Merci mult. Eu in general sunt un om "prapastios" asa ca nu continui sa-mi mai spun parerea despre mine ca tot proasta ramane :D Apropo , inca mai am vin , ca nu prea a mers atunci...:p Dar raman optimist (Voi ajunge la 30 de ani , ...

Re: Re: Re: Orgasmul

din 18 feb 2005 20:53 de taune120

Daca nu stie invatza-l,nimeni nu s-a nascut invatzat. tre sa va spuneti unul altuia ce va place si de comun acord sa faceti "nebuniileeeee" :D:p

Re: Re: Re: :: Re: Re: Re: Re: cum naiba

din 18 feb 2005 17:59 de ExoticDream

Intr-adevar....prostie se numeste....si din pacate este incurabila....Nu esti nici prima, si din pacate nici ultima persoana care isi pune sufletul in palmele unui semen, crezand ca acesta il merita, pentru ca apoi sa constate ca s-a inselat. Nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantasme

din 18 feb 2005 16:00 de ExoticDream

Pe mine ma cunosc binisor, in privinta cunoasterii semenilor mai am inca de lucru! :):):)

Re: Re: Re: Re: fantasme

din 18 feb 2005 15:57 de ExoticDream

Perfect n-ai cum sa cunosti pe nimeni niciodata, dar daca petreceti impreuna un timp de cel putin cateva luni (cam un an, sa zicem), in care sa vorbesti cu el cate in luna si in stele, sa va impartasiti pareri, idei, conceptii, sa faceti impreuna ...

Re: :: Re: Re: Re: Re: cum naiba

din 18 feb 2005 15:35 de ExoticDream

Ai dreptate, oamenii nu se schimba cu adevarat niciodata oricat de mult ne-am dori asta. E greu sa ierti ceea ce ti-a facut ea, nu exista nici o logica de care sa te agati ca sa intelegi de ce prefera un om de nimic cand ar fi putut avea ...

Re: Re: Re: O propunere ciudata

din 18 feb 2005 15:26 de ExoticDream

Fetelor nu le place sa se faca presiuni (sexuale) asupra lor (in fine, sunt unele care abia asteapta, dar nu despre ele vorbim acum), mie mi se pare ca ai fost destul de intelegator cu problema ai, ai avut rabdare si imi imaginez ca nu ti-a fost ...

:: Re: Re: Re: Re: cum naiba

din 18 feb 2005 15:24 de demonul

si ca sa fiu sincer cu mine insumi,desi o iubesc inca,nu cred ca as putea sa o iert vreodata,mai ales ca "lupul isi schimba parul,dar naravul ba".Asa ca zic slava Domnului ca s-a intimplat acum si nu mai tarziu,cand poate situatia era ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O propunere ciudata

din 18 feb 2005 15:19 de ExoticDream

Eu am inteles ca o iubeste, dar parca ar conta asta cand e vorba de o relatie? De ce sa mai piarda timpul cu o fata care are probleme de frigiditate, de ce ar incerca sa o ajute cand exista pretutindeni fete cu gramada cu care n-ar trebui sa se ...

Re: Re: Re: Re: HAPPY VALENTINE*S DAY!!!

din 18 feb 2005 13:48 de ExoticDream

Versuri-versuri, dar sa aiba o farama de legatura cu ce vorbim noi aici, nu crezi??? ;););)

Re: numai iubirea....

din 18 feb 2005 13:20 de ExoticDream

Cand cineva iti spune "pot sa-ti ofer doar iubire", se poate intampla sa fie doar o vrajeala (nu vraja, ar fi deja prea mult!), o modalitate ieftina de a te agata folosind cuvinte frumoase, romantice, usor teatrale, luate dintr-un film, ...

Re: Re: numai iubirea....

din 18 feb 2005 13:11 de ExoticDream

Nu avem de unde sa stim cum este el, oricum ea nu cred ca va face greseala sa accepte sex de la prima intalnire! E totusi nevoie sa-ti cunosti partenerul inainte de a te arunca in pat cu el! Este adevarat ca asta nu functioneaza decat in anumite ...

Re: Re: numai iubirea....

din 18 feb 2005 13:07 de ExoticDream

De unde ati tras voi concluzia ca el se gandeste la sexo-iubire??? Mie afirmatia lui mi se pare chiar una romantica! E posibil sa ma insel, dar poate vrea sa spuna exact contrariul: vino la mine daca vrei iubire, asta iti pot oferi, nu chestii ...

Re: Relatii la locul de munca

din 18 feb 2005 12:52 de ExoticDream

Relatiile la locul de munca sunt problematice in cazul in care se incheie intr-un mod nu tocmai placut! Este penibil si dureros sa-l vezi in fiecare zi sau chiar sa lucrezi impreuna cu cel cu care ai impartit pana nu de mult intregul tau ...

din 18 feb 2005 12:21 de FireSoul

Daca tie iti place, dac lui ii place, nu vad de ce sa nu aveti "o relatie". La serviciu, in parc, in bar...ce mai conteaza unde v-ati cunoscut sau unde va petreceti timpul, atat timp cat sunteti fericiti? Daca te temi de barfele ...

din 18 feb 2005 11:00 de EU

Cum ar fi sa aveti o relatie cu un coleg de la tine de la munca? Sa-l/o vezi zi de zi, sa vorbiti, sa glumiti, sa iesiti in cluburi ,discoteci(si cu alti colegi), sa-i dai semne ca-ti place de el/ea....si lui/ei sa-i placa de tine,sa-ti faci ...

Relatii la locul de munca

din 18 feb 2005 10:57 de Foxy

Cum ar fi sa aveti o relatie cu un coleg de la tine de la munca? Sa-l/o vezi zi de zi, sa vorbiti, sa glumiti, sa iesiti in cluburi ,discoteci(si cu alti colegi), sa-i dai semne ca-ti place de el/ea....si lui/ei sa-i placa de tine,sa-ti faci ...

Re: Re: Re: O propunere ciudata

din 18 feb 2005 10:37 de Vampyrela

Vad ca deja ai ajuns la o decizie finala....pana la urma tu stii cum e mai bine pentru tine, asa ca iti urez multa bafta in continuare.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3041 din 3732
«   1 ... 3038   3039   3040   3041   3042   3043   3044 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare