Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: pentru doamne

din 21 feb 2005 19:54 de Infector

17 cm de carduri suprapuse numai Gold si Platinium .... da in lumea ta mica si trista n-ai auzit tu de asa ceva B)

Re: Re: Re: pentru doamne

din 21 feb 2005 19:20 de ExoticDream

Nu te inseli, este o gluma!!! Nu te mai chinui degeaba sa dai raspunsuri serioase! ;););)

din 21 feb 2005 19:10 de Eu...

1. Daca esti asa dotat de ce nu gasesti o partenera printr-o metoda mai traditionala? 2. De ce am impresia ca esti vreun smecheras care face o gluma? Ma pun pe ganduri niste chestii: in primul rand tu crezi ca la dimensiunile alea esti ...

Re: pentru doamne

din 21 feb 2005 18:25 de ExoticDream

Nu se intelege daca dotarea financiara are diametrul de 16-17 cm (de cand au teancurile de euro/dolari forma circulara sau era vorba de leii grei?), daca se referea la dotarea sexuala, apoi......va dati seama ca Guiness Book scrie pe el?!? Asta ...

Re: voi ati putea ierta asa ceva?

din 21 feb 2005 18:15 de GANY

EU UNA NU AS PUTEA TRECE SI NICI NU MAI INCAPE VORBA DE CASATORIE.NU CONTEAZA CAT DE MULT TI LA EA ,DAR DACA A FACUT-O ODATA SE POATE REPETA.NU S-A TERMINAT LUMEA LA EA.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Injuraturi

din 21 feb 2005 18:05 de ExoticDream

1. Este parerea mea. Nu ma bazez pe statistici sau barfe, este ceea ce am constatat si constat live: in medii in care majoritatea persoanelor sunt la facultate sau au studii superioare, nu mi-a fost dat sa aud prea des trivialitati, surplusul de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 feb 2005 18:02 de trinchi

Problema e ca inca o mai iubesti, oricum zi merci ca sa terminat acum pana nu te casatoreai cu ea si dupa alti 5 ani se intorcea la celalalt! Ea banuiesc ca va iubeste pe amandoi dar daca relatia ta cu ea a fost mai scurta e mai usor sa renunte la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta conteaz

din 21 feb 2005 17:29 de ExoticDream

Mai rar asa ceva, desi baietasilor le-ar cam surade sa fie initiati de o fata mai mare! Asta ca fun sexual, daca insa ne referim la o relatie cat de cat serioasa (adica fun plus ceva sentimente), atunci este bine ca baiatul sa fie cu 2-3 ani mai ...

Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa fac?

din 21 feb 2005 17:10 de gabY

Re: Nuditate

din 21 feb 2005 14:39 de kci

nu cred ca as vrea sa imi vad parintii goi:x;cat despre nuditate in gasca sau dusurile comune -ok merg mai ales daca ai stat intr-un camin studentesc sti despre ce e vorba.la dusurile din camin am facut dus in acelastimp si baieti si fete fara alte ...

Re: Un penis f f mic

din 21 feb 2005 14:36 de Eu...

Imi pari un tip haios din moment ce faci chiar si mishto-uri pe seama problemei tale. Oare in pat nu poti trece peste uimirea fetei cu o glumita ceva. Mai radeti, va mai destindeti. In fine...nu toate femeile cauta marime si daca mai are si ...

Re: pls Raspuneti-mi

din 21 feb 2005 00:58 de angst

eu zic sa asculti ce spune, ca daca dupa ce o faci fara protectie se intampla sa-i intarzie ciclul, sa vezi atunci stres. asta in cel mai fericit caz. si prezervativul nu e asa rau cum se aude. "loveplus il pui si uiti de el" B)

Re: voi ati putea ierta asa ceva?

din 21 feb 2005 00:51 de angst

daca ala cu care a avut o relatie de 5 ani a fost un mare dobitoc si ruptura s-a produs din cauza lui, supa care si-a dat seama de greseala, atunci sunt sanse sa o poata ierta. ce-as face eu? n-as fi dobitoc din start. B) parerea mea ca ala ...

Re: ....

din 21 feb 2005 00:45 de angst

pai in principiu daca ti se pare ca te masturbezi in exces, atunci probabil chiar asa e. si nu e nici o urma de sarcasm aici. numai bine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 feb 2005 00:34 de angst

exact. daca poti, ofera-i ceva mai bun. e clar ca ma-sa o terorizeaza oricum, asa ca daca in viitor va avea o relatie proasta cu ea (sau nu va mai avea nici o relatie cu ea), asta e. cel mai bine pentru fata e sa iasa de sub influenta parintilor. ...

Re: Re: ....

din 20 feb 2005 23:56 de Infector

ba tu ma enervezi .. nu crezi ca folosesti prea multa engleza in textele tale ieftine si pline de sarcasmul acela mucos al fitoaselor ce inca nu au terminat liceul dar se vad femei versate

Re: ....

din 20 feb 2005 23:51 de K9dawgy

lol la afza asta din urma..ma simt ....:lol:; aasa..anyway..mah..nush ce sa zic..da daca te masturbezi in exces:p, e posibil sa nu mai simti nevoia unui partenr sexual..sa fii pe delin satisfacut..sau..nu..:P..sau sexul cu un partener nu ar mai fi ...

Re: orgasm dintr-o singura pozitie...

din 20 feb 2005 23:46 de K9dawgy

puey..nush ce sa zic.. de obicei..nu zic in generallda se intampla destul de des..fetele au orgasm cand sunt deapuprs datorita exercitarii presiunii asupra clitorisului..muah..de unde le scot??:pasa..poate daca vrei sa diversifici actul sexual, ...

din 20 feb 2005 23:44 de Kostinel

mai K9 tu esti mai slab decat K6 chiar!:D

Re: pentru doamne

din 20 feb 2005 23:41 de K9dawgy

nene, mi se pare ca eshti oripilant de penal..nush ce anume cauti aici...daca la 40 de ani nu ai partenera ..atunci sugerez sa-ti faci vasectomie..cu sigurantza nu o sa ai copii.. ce pana mea...am 16 ani shi eshti cat taicamiu!!daca la varsta asta ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3038 din 3732
«   1 ... 3035   3036   3037   3038   3039   3040   3041 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare