Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: VIN de V Day

din 24 feb 2005 18:50 de YLoveCamelia

cu ce gresesc cluburile si barurile de le excluzi asa rapid mai sus ?:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 feb 2005 18:49 de trinchi

O relatie de amicitzie se poate transforma si intr-o casatorie foarte fericita! :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cunosterea....

din 24 feb 2005 18:47 de Nekunoskuta

NU

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 feb 2005 18:46 de Nekunoskuta

Si eu imi iubesc prietenii ca pe prieteni dar...s-a intamplat ceva sai relatia respectiva s-a schimbat intr-una romantica. Am avut norocul sa nu-l pierd ca prieten mai apoi. Daca zici ca nu poti sa-ti controlezi sentimentele inseamna ca accepti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cunosterea....

din 24 feb 2005 18:44 de trinchi

Atunci, daca nu le poti elibera ce faci? Stai si astepti sa treaca! Atunci ajungem sa fim totzi niste mici roboti! Si acum sa revenim la subiect! Putem sau nu cumoaste sentimentele?

Re: Am nevoie de un raspuns

din 24 feb 2005 17:55 de taune

Ooo ! pe undeva parca vb de mine (exceptand depresiile) Numai o noua relatie te scapa de problema asta... Totul pleaca de la EA (fosta). Ai avut ceva si ai pierdut. Te poate multumi decat ceva echivalent ori mai bun. Incearca sa nu te mai ...

Mi-e "teama"...de ea...

din 24 feb 2005 17:42 de taune

Salut !!! Chiar mi-e teama sa ma mai apropii de civeva. Am patzit-o destul de rau cu ceva timp in urma si pur si simplu nu ma mai pot apropia de vreo fata. Orice-mi spune si orice vad ,mi se pare o minciuna si nu mai pot crede nici daca vad cu ...

Re: Re: Re: Cate ture este satisfacator

din 24 feb 2005 17:37 de trinchi

Multumesc, dar asta nu cred ca are ce sa caute aici, daca vitore pastreaza pentru tine! :,:,:,:,:,

Re: Cate ture este satisfacator

din 24 feb 2005 17:21 de taune

Io Yon (NU FATA) pai treaba e sa o faci ma (norocosule , daca ai cu cine) nu sa mai si contorizezi. Daca e sa-i placa OK , daca nu , inseamna ca nu esti bun la pat si i-si gaseste altu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love on intern

din 24 feb 2005 17:19 de trinchi

Nu incerc sa iti demonstrez ca nu exista pentru ca e mai mult ca sigur ca exista ce nu reusesc eu sa inteleg... care e rostul? De ce net si nu viata reala? (?)(?)(?)(?)(?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love on internet2

din 24 feb 2005 17:14 de Nekunoskuta

Eu incercam sa-ti demonstrez ca se poate...tu vrei sa demonstrezi contrariul. Deci...daca cineva minte pe net se presupune ca minte mai multe persoane in acelasi timp. Trebuie sa fie prea bun ca sa nu se incurce la un moment dat si sa nu-ti dai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIN de V Day

din 24 feb 2005 17:12 de taune

Pai daca asa spun statisticile , inseamna ca asa e... Dar cand ajung acasa de la munka zau nu-mi mai vine de plecat pe afara ori undeva unde sa pot intalni oameni. NU prea ies din casa pt ca nici nu am timp si nici nu prea-mi permit nici sa invit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIN de V Day

din 24 feb 2005 17:02 de taune

Woow !!! Merci Asta da mesaj... De maine voi da gata toate fetele... Merci pt incurajare , e un gest frumos si il apreciez Merci mult !

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love on internet2

din 24 feb 2005 16:40 de trinchi

Ok, deci daca totusi sa zicem ca el/ea minte atunci ce faci? Nu ai cum sa iti dai seama! Deci relatia se rupa inainte de a incepe! :p:p:p:p:p

Re: credeti ca ma pot impaca?

din 24 feb 2005 16:16 de Nekunoskuta

Vad ca tu suferi mai mult ca ea daca dupa atata timp inca vrei sa va impacati. Nu mai incerca nimic. Cauta pe altcineva si incearca sa-ti refaci viata.

din 24 feb 2005 16:03 de trinchi

Dupa 10 luni... e un pic cam greu nu crezi? Totusi daca ea te-a parasit de ce ai vrea sa te mai impaci cu ea! Ce nu merge din prima nu o sa mearga sigur! Asa ca ai grija daca va impacati o as va despartiti iar si nu cred ca are rost! Cauta pe ...

din 24 feb 2005 14:07 de valentine

depinde...daca amandoi mai aveti oarecare sentimente pentru celalalt...ar trebui sa incercati sa reluati relatia...daca e totul off din partea ei...ca presupun ca din partea ta nu e....eu zic sa o lasi balta...cauta pe altcineva...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Useri

din 24 feb 2005 12:26 de Infector

Aaaa... despre faza cu stersul pt cei ce nu cunosc mersul lucrurilor... Moderatorii nu sunt deci repet NU sunt Admini! Ei decat pot sterge/edita mesaje ... (si ink ceva da nu va zic ...oricum nu-i mare smecherie) ..faza cu userii ii revine ...

Re: Re: cum raman gravida

din 24 feb 2005 12:05 de valentine

Ce semnatura cool ai...credeam ca doar eu am impresia ca asta e site de matrimoniale...

Re: Desorelle

din 24 feb 2005 12:04 de valentine

Intra si tu pe google si scrie numele acolo...si gasesti info despre acele pastile....ca se pare nu a folosit nimeni dalea...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3033 din 3732
«   1 ... 3030   3031   3032   3033   3034   3035   3036 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare