Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: fantasme din 27 feb 2005 03:59 de taune120
Ma frate e bine intotdeauna sa fii sincer si sa spui pe fatza ce vrei si cum.
Uite, de exemplu fratimiu ia spuns lu nevastasa ca vrea sa-i faca sex oral.
Ea cand a auzit s-a dus si s-a plans la toti ca uite ce nesimtit e barbata-miu (inclusiv la ...
Re: HELPPPP :((( din 27 feb 2005 03:43 de un prieten
mei cit timp nui ranesti sentimentele nu ai nici un bai ca diferenta asta de ani nui chiar asa de mare stai linistit si simte-te bine in continuare
HELPPPP :((( din 27 feb 2005 03:36 de Un boy
acum o sapt am implinit 18 ani,iar prietena mea are 14 ani,iar eu o iubesc f mult,pt ca e un ingeras:D,vreau sa stiu si eu daca e ceva ineregula :(
Ea 14 ani, eu 18, o iubesc, e OK? din 27 feb 2005 03:16 de Necunoscut
Am si eu o intrebare,eu iubesc o fata,dar ea are 14 ani,iar eu 18,are ceva daca o iubesc si vreau sa fie numai amea???(?):(
Test de sarcina din sange??? din 26 feb 2005 23:45 de okidoki
Deci, mi-a zis o prietena ca daca mergi la un medic ginecolog, poate sa iti ia sange, si sa iti faca astfel un test de sarcina, inainte de cele 2 sapamani !!!! ii adevarat sau delireaza?????
Re: Re: Re: Re: Re: Problema cu pilule de urgenta! din 26 feb 2005 23:24 de okidoki
De unde naiba ai informatiile cu de 2 ori pe an ? Din contra am dat search pe google, si postinor2 era peste tot laudat. Am citit prospectul , si am citit si dupa vreo 10 situri.... Fa tu search si apoi mai comenteaza, ok ?
Re: Rigididon(pt cunoscatori) din 26 feb 2005 22:57 de Cynthia
Pai da,Rigididonul e o metoda contraceptiva in primul rand,uneori se mai foloseste si ca tratament.Exista o perioada de acomodare cu usoare efecte secundare,care,daca persista atunci ar trebui consultat medicul si schimbate.Daca se respecta ...
Re: Re: Re: Re: Problema cu pilule de urgenta!!! din 26 feb 2005 22:48 de Cynthia
Mai..dar de prezervativ nu ati auzit??uite cum e:daca ai avut un contact sexual neprotejat si crezi ca e posibil ca ea sa ramana insarcinata,se ia asa zisa "pilula de a 2-a zi" adica Postinor2 in maxim 72 de ore de la contactul sexual! ...
Re: Problema cu pilule de urgenta!!! din 26 feb 2005 17:45 de OkiDoki
Adica ce ar trebui acuma sa faca? Sa renunte la pilulele dupa ziua de astazi? Si sa ramana numai cu cele de ieri? Din cate stiu pilule de urgenta de protejeaza pentru 72 de ore , nu ? Deci daca ia acuma , merge si pentru actul de ieri?dar daca a luat ...
Re: Re: Problema cu pilule de urgenta!!! din 26 feb 2005 17:43 de OkiDoki
Bine,dar poate avea probleme cu graviditatea? Daca a luat de 2 ori ca sa fie mai sigura?
Re: Problema cu pilule de urgenta!!! din 26 feb 2005 17:07 de Infector
Frate .. ma irita cand cineva incearca sa ma imite ...
Re: Problema cu pilule de urgenta!!! din 26 feb 2005 16:54 de gaby211
Salut.Daca citesti prospectul medicamentului ai sa vezi ca nu sunt recomandabile administrari repetate ale produsului in cadrul aceluiasi ciclu menstrual.Acestea pot duce la perturbarea ciclului menstrual.Bafta
Re: Re: Marire de penis! din 26 feb 2005 15:49 de Serendipity
hehe... si eu am o parere. Toti vorbiti aici de asa ceva, de pastile (tic tac), de exercitii (nita-nastasescu&co.) de marire a penisului, dar nimeni nu ne spune unde am putea afla despre aceste exercitii pt a ne da cu parerea daca sunt bune ...
Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!! din 26 feb 2005 15:22 de IISFector
Fa si dusuri in exces, cu apa fierbinte. De obicei apa (ceea de la robint) contine sulf si din astea, care te poate ajuta foarte mult. Daca nu au trecut 72 de ore, mai ia si tu niste pilule de urgenta, costa in jur de 150 000 mii lei !
Problema cu pilule de urgenta!!! din 26 feb 2005 15:17 de IISfector
Am o mare problema, prietena mea ii in perioada fertila, si am facut sex cu ea , ieri si astazi.Si ieri a luat niste pilule : Postinor2 (numai din astea se gasesc in toata Oradea).
E ceva problema daca am facut-o cu ea neprotejat si ieri si astazi? ...
Re: Re: Re: Re: VIN de V Day din 25 feb 2005 22:32 de |mortall
Ai dreptate aici, dar nu precizezi cand ti se va intoarce si in ce fel, adica tu poti sa faci fapte bune si sa ti se intoarca invers, sau poti face fapte bune si sa ti se intoarca pe la 80 de ani cand nu prea mai ai ce face?
got it(?)
Iti spun ...
Re: O problema mare si ciudata. din 25 feb 2005 20:53 de dulcik
Am si eu o problema, si as dori o solutie/raspuns in cel mai scurt timp.
Am o prietena care este virgina, si intr-o zi am hotarat cu ea sa o dezvirginez. Am incercat prima oara sa fac exercitii, cu degetul la ea in vagin, pentru a-i obisnui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 feb 2005 14:43 de Infector
Simple Economics
Produs contra Produs
Eu iti dau 26,1 MB de cunoastere ... tu ce-mi oferi?
[astept PM de la tine cu e-mailul]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 25 feb 2005 13:16 de valentine
Nu! tre sa intrati pe yahoo meseenger, msn messenger, mirc si ce o mai fi!!!!!!! ):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 feb 2005 12:58 de valentine
:lol::lol::lol: vedetei ca doar la primii 5 e gratuit, dupa aceea se percepe o taxa de 50.000($)....nu infector?...ca vad ca deja au inceput sa curga cererile...
Pagina 3031 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
193 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||