Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Cunnilingusul

din 1 mar 2005 09:26 de Nekunoskuta

Nu stiu...mi se pare ca gandesti cam ciudat. Crezi ca asta ar fi o dovada de iubire (?) Tu nu-i faci sex oral pt ca-l iubesti ci pt ca vrei, iti place si accepti chestia asta. Ok, si din iubire, dar iti zic ca nu e pe primul loc. Gandeste-te ce ...

Re: Cunnilingusul

din 1 mar 2005 09:17 de trinchi

Eu nu vad de ce ar trebui sa o faca? Daca nu ii place sau daca nu vrea are un motiv destul de bun, poate ar trebui sa il intrebi de ce nu vrea? Discuta problema asta cu el si zic eu ca se va gasi o solutie favorabila sau nu! ;);););)

Re: nush c sa fak

din 1 mar 2005 09:11 de trinchi

Frumos din partea ta sa te indragostesti la 13 ani! Daca tot tii asa mult la ea atunci spunei nu vad ce sa-ar putea intampla, nu o sa te respinga in cazul in care nu iti impartaseste sentimentul! :love::love::love:

Re: Problema cu pilule de urgenta!!!

din 28 feb 2005 22:34 de Nekunoskuta

Eu nu dau sfaturi in seara asta, am chef sa fac morala. Asa ca...mai baiatule, e prietena ta, cum tii tu la ea daca ii dai "niste pilule" (!) in loc sa dai 20.000 lei pe un prezervativ? Plus ca nici nu citesti prospectul ca lumea si ...

Re: Re: bile

din 28 feb 2005 22:17 de Rapier

pt parnaiasi sau nebuni: bila se face din orice gasesti la indemana, de la plastic pana la filtru de tigara ars. se sectioneaza pielea cu ce se gaseste si se introduce bila sub piele.. se dezinfecteaza cu urina. pt oameni normali(care or fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!!

din 28 feb 2005 22:17 de Nekunoskuta

Pentru cultura ta generala, ca esti baiat...lichidul ala "transparent si lipicios" poate contine spermatozoizi si aia pot fecunda ovulul...etc...( cred ca mai departe stii). Dulcik -> mai bine astepti sa vezi daca-ti vine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!!

din 28 feb 2005 22:07 de Cynthia

:/ eu nu cred ca esti cel mai in masura sa dai sfaturi,judecand dupa topicul tau cu contraceptivele de urgenta...Tu,Dulcik,cred ca poti sa stai linistita,sunt sanse extrem de mici sa se fi intamplat ceva (ceva de genul 2 la mie)

Re: Re: Ce e cu graba asta?

din 28 feb 2005 21:45 de q

Citind asta parca iti vad copiii cum ii duci cu tine la biblioteca,la expozitie,la teatru . Be serious!

Re: voi ma omorati!!!

din 28 feb 2005 20:55 de Nekunoskuta

Ce e atat de greu de inteles ca mai bine te protejezi decat sa bage saraca fata pastile in ea sa-si deregleze organismul? Mare belea si cu Postinor2 astea...acum toti cred ca pot face sex neprotejat linistiti ca apoi ia ea o pastila si nu se ...

Re: Re: Re: Re: Pierceing...sexy or not

din 28 feb 2005 20:32 de Nekunoskuta

In primul rand nu cred ca e vorba de snobism, pentru ca nu e cinstit sa caracterizam ca snobi persoanele cu piercing. Apoi, "Cine ne iubeste ne iubeste si naturali....!"...asa e dar cred ca naturaletea se refera la cu totul altceva nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pierceing...sexy or not

din 28 feb 2005 16:09 de harryson

La-so ba ca merge asa:p

Re: Re: Re: Re: Pierceing...sexy or not

din 28 feb 2005 16:03 de Infector

Aberezi!!La greu!!! Poti sa dormi pe burta fara probleme cu pierce in buric! Crede-ma ca stiu ce zic! Limba ti se umfla doar cand e facut pierceingul...cam 3-4 zile mananci doar iaurt asa... da apoi e totul super ok...nu-i nici o diferenta E ...

Re: Re: Re: Pierceing...sexy or not

din 28 feb 2005 15:38 de ExoticDream

Daca pe vremuri infigerea de bijuterii in piele si/sau mucoase simboliza curajul, uneori virilitatea, astazi mi se pare doar o dorinta a purtatorului de a iesi cumva in evidenta sau de a copia pe cineva (vedete, persoane din gasca etc), mai pe ...

Re: Mi-e "teama"...de ea...

din 28 feb 2005 15:16 de ExoticDream

E normal sa te simti asa un timp, dar nu uita ca, din fericire, nu toti oamenii sunt la fel de rai. Pe viitor, nu te baza doar pe fler si pe cuvinte, ci incearca sa-i cunosti binisor pe cei carora le incredintezi felii din sufletul tau, nu fugi, ...

Re: Ce e cu graba asta?

din 28 feb 2005 15:05 de ExoticDream

Din lipsa de ocupatie (cati pusti ati vazut intrand intr-o biblioteca, vizitand o expozitie sau mergand la teatru?), din plictiseala (daca nu au cultura, ce ati vrea sa faca alaturi de un alt pusti care e la fel, se plimba, discuta chestii legate ...

Re: pls help me!!!!!!!

din 28 feb 2005 14:52 de ExoticDream

Nu e nici o problema, dar daca fata nu e una din cele "cool", moderne si pline de aere, care sunt dornice de sex inca din copilarie, ci una mai serioasa, care s-ar indragosti de tine (se poate si la 14 ani) si daca tu, la 18 ani, ai ...

Re: Re: fantasme

din 28 feb 2005 14:42 de ExoticDream

De acord cu ideea de a spune pe fata ceea ce simti si vrei, in fond si la urma urmei e partenerul tau si ar trebui sa existe comunicare, altfel...numai relatie nu e aia! Chiar daca ar fi de buna credinta si tot nu ar putea ghici ce fantezii ai ...

Re: Re: Problema cu pilule de urgenta!!!

din 28 feb 2005 14:27 de Taqua

Sunt cele mai bune pe draq ...de-aia am asteptat mai bine de o luna sa imi vina ciclu dupa ce luasem asa ceva, si cand mi-a venit intr-un final glorios, m-a tinut o luna jumate de ajunsesem ca Nosferatu la nuanta... Daca nu ai ramas ...

Re: uite eu

din 28 feb 2005 14:17 de ExoticDream

Daca sunteti in culmea fericirii, ati calculat si procentul de orgasme simultane, ati fost si virginei ca-n povesti, cu ce ocazie pe la noi? Doar ca sa va laudati? Aici vin persoane cu probleme sentimentale si/sau sexuale, o poveste de vis ca a ...

Re: voi ma omorati!!!

din 28 feb 2005 13:55 de ExoticDream

IAR??? NOI te omoram? Suntem noi vinovati ca faci tu prostii? Toata lumea de aici a fost de buna credinta si ti-a explicat, de ce nu ti-ai luat notite? E simplu, mai! Acum nu mai faci nimic, probabil problema e rezolvata, dar ai supus organismul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3028 din 3732
«   1 ... 3025   3026   3027   3028   3029   3030   3031 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare