Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: uitarea pilulei din 24 feb 2005 11:57 de valentine
Si daca e obosita dupa atata sex si nu aude ceasul sau telefon?sau mai stii obosita ca a vb pe ym cu diferite persoane.... ce face?...
Re: Cate ture este satisfacator din 24 feb 2005 11:54 de CristianH
Mai... daca o sa-ti zic ca tre sa faci 5 pozitii a cite 10 serii cu 175 de repetari pe serie (echivalent a 32min si 45sec) si pauze de 13min si 2 sec, crezi ca o sa rezolvi ceva? Ca doar nu o sa stai cu cronometrul in mina, si o sa tragi linii ...
Re: E ok sa mai astept? din 24 feb 2005 11:50 de valentine
hmm, normal ar fi sa astepti persoana potrivita...dar stii tu ai 21 de ani si din ce stiu eu (ssst la aia care sar ca nu e adevarat ce zic) daca totusi virginitatea asta se prelungeste pana la o varsta cam inaintata poate duce la ...
Re: Re: Descarcarea : / din 24 feb 2005 11:34 de Vampyrela
O trupa de ce?:lol::D:D:D:Dhai ca am auzit-o si pe-asta:D
Re: fantasme din 24 feb 2005 11:31 de Vampyrela
Sa revenim la subiect....
Eu consider ca fiecare are cate o dorinta neimplinita sau ascunsa, acum intrebarea ar fi cine ar avea curajul sa-si impartaseasca acea dorinta?
Dupa cum spuneai tu ....e posibil sa nu se poata indeplini,depinde de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de un raspuns din 24 feb 2005 11:21 de Vampyrela
hai ca deja ai inceput sa exagerezi.....nu depasi limita te rog;)
Re: Da ti-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa fac? din 23 feb 2005 23:47 de FireSoul
Se paote intoarce la tine, dar va trebui sa fiti gata de un nou inceput, caci e posibil sa nu mai puteti relua relatia de unde ati lasat-o.
Ar trebui sa incerci sa o convingi ca se poate baza pe tine, ca nu o sa o parasesti iarasi... Nu cred ...
Re: Re: Re: Ma doare din 23 feb 2005 22:10 de Ana
Re: Re: Re: Ma doare din 23 feb 2005 22:10 de Ana
Desorelle din 23 feb 2005 19:16 de anyahsa
Tocmai mi-a fost prescris acum cateva zile si as vrea sa stiu daca vreuna dintre voi a luat asa ceva si daca a avut efecte urate. La mine, azi a fost a 5-a zi si nu am nimic (inca si sper nici sa nu am) de la ele. Tks!
Re: cum raman gravida din 23 feb 2005 18:58 de morenita
tu nu sti cum sa ramai gravida si eu nu stiu daca sunt si cum sa scap daca raspunsul e DA! Of ce viata.
Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa raman gravida din 23 feb 2005 18:48 de YLoveCamelia
admit ca nu sunt atat de entuziast ca iti raspund din nou.
ma bucur ca mi ai amintit ca este forum dar crede ma ca stiu bine si de aseamenea cunosc problema legata de libera exprimare. tocmai de aia ti am si raspuns de maniera in care am facut ...
Re: Re: Re: Re: vreau sa raman gravida din 23 feb 2005 18:15 de valy2jan
Intru rar pe acest forum si doar acum am citit ce mi-ai scris. Iti salut revenirea (cel putin a nick-ului) pe forum.
Nu am inteles cu ce te-am suparat. Ceea ce tu ai transcris e semnatura, iar postarea a fost facuta din cauza apasarii pe ...
Re: Re: SOS... i need help din 23 feb 2005 17:59 de Mikii
Pai, hai sa presupunem ca esti virgina (daca nu esti) si sa punem o membrana artificiala (am gasit la unul care argaseste piele) si-i dam inainte pana la victoria finala!:D(?):ninja: Ce zici?(?)(?)
Re: E ok sa mai astept? din 23 feb 2005 17:19 de vali2jan
Nu te trimit la psihatru, dar esti o persoana introvertita si retrasa. E o vorba in popor: futi nu futi vremea pulii trecee.Iertare pentru vulgaritate, dar nu am vrut sa modific spiritul zicalei. Sigur te masturbezi. De ce o faci, de ce nu astepti ...
Re: Re: O intrebare importanta (pt mine) din 23 feb 2005 17:02 de Ionel
Depinde in ce perioada dintre menstruatii ati facut sex. Daca ati facut in perioada fertila este o oarecare probabilitate (10%, nu mai mult - din statistici luata) sa ramana gravida. Daca nu, nu.
Re: E ok sa mai astept? din 23 feb 2005 15:52 de morgana
De ce nu ai facut dragoste cu fata pe care ai iubit-o? ?De ce v-ati despartit?
Re: Re: E ok sa mai astept? din 23 feb 2005 15:51 de morgana
De ca nu ai facut dragoste cu fata pe care ai iubit-o? De ce v-ati despartit?tu ai fost cauza?
Re: O intrebare importanta (pt mine) din 23 feb 2005 14:15 de trinchi
Sansele sunt destul de reduse dar totusi e posibil! Daca nu au trecut mai mult de 72 de ore iti propun sa ii cumperi pastila magca de ad doua zi ((POSTINOR 2), daca da asteapta si cumparai un test de sarcina, sau cel mai indicat du-o la un doctor ...
O intrebare importanta (pt mine) din 23 feb 2005 14:10 de Gaby211
Salut,sunt pt prima data pe site si nu stiu pe cine sa laud dar oricum site-ul e super(forumul in special).
Intrebare:Care sunt sansele (daca exista) ca fata sa ramana insarcinata daca am facut sex neprotejat dar nu am ejaculat(in interior)??
Va ...
Pagina 3034 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
177 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||