Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 3 mar 2005 01:12 de Ymir
..asteapta ca o sa-ti mai creasca...quote]
Depinde ce varsta are....de la 18 ani incolo..nu iti mai creste :ninja:
Re: Re: Re: DILEMAAAAAA!!!!!!!! din 3 mar 2005 01:06 de gaby211
Da votez si eu cu raspunsu "RAU".Nu conteaza daca il iubesti "RAU".14 ani ziceai?? "BINE" ar fi daca ai asculta sfaturile celor de aici.Si nu cred ca o a te incurajeze nimeni sa-ti incepi viata sexuala la varsta ...
Re: Re: SEX ORAL? din 3 mar 2005 00:31 de Ymir
bai..fiti ma seriosi ce dreaq la intrebarea fetei. Mada, nu se intampla nimic daca inghiti sperma, nu ramai insarcinata (acidul gastric distruge spermatozoizii) dar se pot transmite boli cu transmitere sexuala. Da`, pan`la urma, ori ca faci sex ...
Re: SEX ORAL? din 3 mar 2005 00:29 de Nekunoskuta
Teoretic da, practic sunt sanse destul de mici. Daca ai un partener stabil ar trebui sa va faceti amandoi teste medicale sa vedeti daca aveti vreo problema. Daca nu ai un partener stabil ai grija sa nu ai vreo rana in gura sa nu ia contact sperma ...
Re: va rog ajutatima nu ma lasati din 2 mar 2005 20:39 de trinchi
Uite ce iti zic eu ca si ceilalti incearca sa vorbesti cu parintii ei, daca sunte-ti de un an si juate impreuna o sa inteleaga si explicale ca cele doua surori nu pot sta impreuna tot timpul explicale ca vrei sa petreceti si voi un timp impreuna in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce e cu graba asta? din 2 mar 2005 19:53 de YLoveCamelia
romancele sunt (in genere vorbind) un cumul de restrictii cu caracter de non sens, inhibitii pregnante si prejudecati, asta cu atat mai mult cu cat discutam din perspectiva sexualitatii lor. daca mai precizam aportul adus personalitatii lor de ...
Re: Re: Re: Re: cat dureaza?... din 2 mar 2005 17:16 de trinchi
Da dar asta nu mai aparea acolo!
:p
Re: Re: Re: cat dureaza?... din 2 mar 2005 17:13 de ExoticDream
Daca tot te pui cu zeii, hai sa-ti citez in continuare explicatia stiintifica a fenomenului in cauza:
"... in aer compusii lichidului seminal (98% in afara spermatozoizilor) se oxideaza iar apa se evapora... Cand acest lucru se intampla ...
Re: Re: fantasme din 2 mar 2005 17:11 de trinchi
Nu as accepta niciodata sa imi impart partenerul de viata asa! Nu as mai avea aceasi ochi pentru ea, daca am acceptat sa construim o relatie impreuna atunci nu vad ce legatura sexuala ar trebui sa fie intre ea si un altul!
Daca totusi s-ar ...
Re: intrebare interesanta din 2 mar 2005 17:04 de trinchi
E greu sa te desparti de cineva drag pentru ca omul ala inseamna ceva pentru tine, are un loc in inima, in viata ta, in mintea si in toate trairile tale! E greu sa perzi acele momente fericite pe care ai vera sa le traiesti alturi de ...
Re: Re: Re: fantasme din 2 mar 2005 16:59 de Vampyrela
Ca altele ar fi foarte incantate daca li s-ar propune asa ceva:lol:
Re: Re: Re: va rog ajutatima nu ma lasati din 2 mar 2005 16:55 de Vampyrela
Mai nu poti sa sti ce parinti are fata, dar merita incercat.
Re: Re: va rog ajutatima nu ma lasati din 2 mar 2005 16:48 de DiamondCrown
De ce se tem unii de intalnirea cu parintii prietenei/prietenului?Doar nu mananca oameni,au avut si ei o adolescenta candva,unii mai si inteleg cum e sa fii tanar si sa iubesti!Am vazut parinti care,cunoscandu-l pe partenerul fiului/fiicei ...
Re: Re: credeti ca ma pot impaca? din 2 mar 2005 16:45 de trinchi
Nu cred ca ai face bine sa mai stii de ea! Daca dupa atata timp ai vrea sa te mai impaci cu ea sunt sigur ca o iubesti inca, te-ar dura prea rau sa stii ca e langa altul, ca sa nu mai zic in cazul nefericit in care ramaneti prieteni si ai sansa ...
Re: Re: Re: Re: Total off-topic. din 2 mar 2005 16:42 de DiamondCrown
Mersi pt premiu,dar nu esti tu in masura sa mi-l oferi,n-ai nici o calitate!
1)Topicul se numeste Off-Topic pt ca un user voia sa-si ia "la revedere" de la site pt un timp,nu ca sa batem campii care cum ne taie capul.
2)Nu stiu ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ne gandim.. din 2 mar 2005 16:39 de trinchi
Daca iubesti si nu faci confuzia intre iubire si dragoste atunci nu vad cum ar putea sa ti se para atragatoare o alta persoana! Asa ca daca iubesti nu ai cum sa ajungi in situaita asta!
:/:/:/:/:/
Re: va rog ajutatima nu ma lasati din 2 mar 2005 16:29 de Vampyrela
Mai baiatule....singura solutie este sa-i vorbesti cu prietena ta, sa poarte o discutie serioasa cu parintii ei si cu sor-sa, sa le spuna ce face si cum se poarta.....ca nu mai poate sa umble mai peste tot cu ea, ca are si ea nevoie de intimitatea ei ...
Re: Re: va rog ajutatima nu ma lasati din 2 mar 2005 16:19 de gaby211
Imi pare rau pt prietenul tau in special.Sfaturi pot fi multe dar cine sa le asculte?? El singur va trebui sa-si dea seama pe cine iubeste.Iar pe tine te-as sfatui sa incerci sa castigi increderea parintilor ei ca sa nu o mai ai pe cap pe ...
Re: va rog ajutatima nu ma lasati din 2 mar 2005 16:13 de ExoticDream
Nu mai scrie doar cu majuscule!!!
Acum la subiect....Daca prietena ta are 17 ani sau cam pe acolo, daca tu esti baiat serios (nu vagabond), nu vad de ce parintii prietenei tale nu ar fi de acord sa va vedeti fara "coada"! Daca te ...
Re: Re: credeti ca ma pot impaca? din 2 mar 2005 15:56 de ExoticDream
Distanta sau amicala??? In cazul asta, cred ca una distanta ar fi ideala! Amic poti ramane cu cineva cu care ai impartit un timp o felie de viata si de care te-ai despartit de comun acord, altfel....nu prea merge.
:(:(:(
Pagina 3024 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||