Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: a murit la intrare :(

din 9 mar 2005 22:34 de okidoki

Cheama preotul !!!

Re: Cadouri pe Internet in perioada Martisorului!

din 9 mar 2005 22:18 de White

;) http://www.zappos.com/n/br/b/296.html

Re: Bye-bye 8 Martie!

din 9 mar 2005 19:11 de valentine

Stai sa ma fac eu mare si o sa uitati de Flamingo Babalai B)B)B)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 8 Martie

din 9 mar 2005 19:04 de valentine

Pai nu aveam pt ce sa pun ghinimele intrucat dak ai fii citit acolo atenta postul meu ai fii vazut ca este scris in graba si cu oarecare greseli, bine si cu putina de tot uitare de limba romana. Cel cu istoria la fel e putin modificat :lol: Hmmm ...

Bye-bye 8 Martie!

din 9 mar 2005 17:42 de ExoticDream

Multumim din sufletel tuturor baietilor romantici care si-au amintit de fetele de pe acest forum si le-au oferit un gand frumos de ziua lor! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: Pentru a incheia sarbatoarea femeilor ...

Re: Re: Re: Re: Re: 8 Martie

din 9 mar 2005 16:51 de ExoticDream

Daca intr-adevar unul din posturi iti apartine, iei 5 puncte pentru el, mai iei inca 2 pentru ca ai facut efortul sa te documentezi in privinta originii zilei de 8 Martie, asa ca in final treci cu falnica nota 7! Cat despre plagiat.....ai grija ...

Re: o intrebre in special pentru fete

din 9 mar 2005 16:05 de ExoticDream

A propos de tari straine...si fidelitate! Exista culturi in care dorinta se impaca foarte bine cu fidelitatea. De exemplu, religia le interzice cu desavarsire egiptenilor adulterul, iar mandria barbatilor, dupa casatorie, nu consta in numarul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce e cu graba asta?

din 9 mar 2005 15:51 de ExoticDream

OK, am dedus concluziile privind tipologia romancei, in parte sunt de acord cu ele, acum insa, pentru a incerca o echilibrare a balantei, vin si te intreb: sunt barbatii romani minti-deschise sau conservatori, lipsiti de orizont, inhibati si ...

Re: Re: o intrebre in special pentru fete

din 9 mar 2005 10:04 de DIANA

DACA E SA TE INSELE TE INSEALA SI ACASA . SOTUL MEU A FOST PLECAT 5ANI SI AM REZISTAT AMINDOI. NU TE MAI FRAMANTA DEGEABA.

Re: o intrebre in special pentru fete

din 9 mar 2005 09:59 de DIANA

Re: Eseu de 8 Martie

din 9 mar 2005 00:05 de aLUKA

auzi bai leshinato....,desi nu agreez expresia...:CANTA LA ALTA MASA CA NU AM MARUNT...!):(

Re: Re: sal

din 8 mar 2005 21:33 de YLoveCamelia

media mondiala s ar parea ca se incadreaza intre 14 si 16 cm. deci conform datelor statistice poti sa te simti ca avand o marime normala la 14 si la 15 si la 16. happy ?

Eseu de 8 Martie

din 8 mar 2005 16:03 de ExoticDream

8 Martie – marca înregistrata de Ghinea Nouras Cristian [Noru] "Daca unii s-au gandit sa patenteze la Oficiul de Stat pentru Marci si Inventii snurul alb-rosu, facand din traditionalul martisor o “marca ...

Re: Re: Re: Sa ne gandim...

din 8 mar 2005 14:49 de ExoticDream

Pare categoric, dar ma refeream doar la atractia ce se poate naste intre un barbat si o femeie, atractie pe care nu as numi-o sexuala pentru ca inseamna mai mult decat o simpla emisie-receptie de feromoni! Vorbim de situatia in care exista deja ...

Re: inaltimea

din 8 mar 2005 13:32 de ExoticDream

Pentru siguranta, iti recomand sa te inscrii la baschet (nu pari un tip strain de sport din moment ce ai mai practicat cate ceva la viata ta), intre 14 si 18 ani vei creste in disperare, s-ar putea sa te lasi si de sport de atata ...

Re: SEX ORAL?

din 8 mar 2005 13:22 de ExoticDream

DA, poti sa iei o gramada de BTSuri! :( Intr-un top al activitatilor sexuale cu risc in procopsirea cu astfel de "minuni", pe primul loc se afla sexul anal si vaginal, urmate pe locul doi de sexul oral. Exista metode de protectie ...

Re: inghit sperma?

din 8 mar 2005 11:58 de ExoticDream

Multi barbati simt ca prin inghitirea spermei termini actul sexual si accepti ceva din ei în tine, este o comuniune intre trupul lui si trupul tau. Daca il iubesti, acest lucru ti se va parea firesc si tie, iar pentru el va fi mult mai ...

Re: inghit sperma?

din 8 mar 2005 11:30 de trinchi

Poti sa o si inghiti dar nu e prea indicat! Poti sa o scuipi sau mai bine spunei sa nu mai ejaculeze in gura ta! Daca iti place poti sa o inghiti! Treaba ta eu stiu ca mie imi place ca ea sa inghita dar daca nu o face nu m-as supara! :p:p:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce e cu graba asta?

din 8 mar 2005 00:54 de Rapier

daca promitzi sa imi imprumutzi pijamaua ta roz!;):D:D

Re: Re: logest!

din 8 mar 2005 00:49 de Rapier

trinchi pe mine m-ai convins..!ai trecut cu lejeritate si larghetze de invidiat de la postinor la logest!ceva despre supozitoare cunosti?:D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3018 din 3732
«   1 ... 3015   3016   3017   3018   3019   3020   3021 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare