Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Amintirea primului sarut.... din 30 mar 2005 19:18 de andreutza
sunt d acord si eu am trecut prin asha ceva:(:(
Re: nu m-am terminat.. din 30 mar 2005 18:47 de miseropia
Cum adika a facut 4 orgasme? Daca poate sa faca sa ne faca si noua la pachet.In fine, dupa ce ti-ai dat seama ca a "facut" 4 orgasme in 12 min,(te uitat-i la ceasul de la mana?)Oricum daca ai reusit asta, inseamna ca esti bazat rau, ...
Re: Re: Re: Re: sex din 30 mar 2005 18:22 de miseropia
Foarte importante sunt sunetele.Le consider un fel de semnale acustice, care iti provoaca stari euforice.Exact precum muzica care iti place, cand o asculti.Asa e si cu sunetele produse in timpul actului sexual.Iti gadila placut urechea.:PP
Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 30 mar 2005 17:08 de miseropia
Dar care e de fapt marea ta dorinta? Sa vezi cum e, sa vezi ce simti, ti-au povestit prietenele cum e, arzi de dorintze noi?
Gandeste-te bine poate nu te-ai plictisit de alte lucruri asa de tare precum crezi ca sa incepi un "obicei" nou ...
Re: Re: Re: sex din 30 mar 2005 16:52 de Cezara
Poate exista fete care nu reusesc:)
Dar exista barbati care se cred penibili daca scot acele sunete si prefera sa se abtina.
Pe mine personal ma excita sunetele pe care i le provoc ca sa nu mai spun ca-mi satisfac orgoliul asa cum si lui i se ...
Re: am 16 ani si vreau sa fac sex din 30 mar 2005 16:37 de abbadon
cu o fata ca aia, nici cu curu nu se uita la tine :)). Obsedat sexual ce esti.
ontopic: mai, ai grija, nu itzi recomand. Itzi recomand 18 sau cel putin 16. La 14 o sa te dai cu capul de toti peretii ca de ce a trebuit sa incepi asa ceva.
Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea e gravida? din 30 mar 2005 15:52 de necunoscutaS
tudor,vezi ca am trimis mail...daca potzi,intra acum pe messenger,pentru ca nu o sa mai stau foarte mult...
Re: Re: Re: Re: Prietena mea e gravida? din 30 mar 2005 15:27 de tudor
ai ca-ti dau un mail acuma daca poti sa-mi rasp ti-as fi recunoscator
mersi
Re: Re: Re: Prietena mea e gravida? din 30 mar 2005 15:22 de necunoscutaS
Pentru putzin...Ajut pe oricine...daca vretzi sa va calculez perioada de ovulatzie...imi lastzi datele alea pe care i le-am cerut si lui DigitalD,si va ajut cu cea mai mare placere...si pentru orice intrebare,eu sunt aici...:)
Re: Re: Re: Prietena mea e gravida? din 30 mar 2005 15:17 de tudor
sal necunoscutaS
da-mi terog adr ta de mail ca vreau sa te intreb ceva. Daca nu vrei sa o faci publica da un mail la :
nbcd@email.ro
multumesc anticipat
ura!
Re: pt baieti din 30 mar 2005 14:45 de miseropia
Te simti complexat?
Gandeste pozitiv.Cand te-ai nascut nu tot gol erai, sau ai venit imbracat?
Daca stau sa ma gandesc Adam si Eva aveau cele mai marfa costume din lume.Costume naturale si nu mai pui ca erau si originale,B)
Re: o intrebre in special pentru fete din 30 mar 2005 14:34 de miseropia
Daca ea a ajuns la un stadiu in care doreste sa se casatoreasca cu tine, inseamna ca tine foarte mult la tine, ca te iubeste si vrea sa-si petreaca restul de viata care-l mai are, cu tine, asa ca nu vad de ce nu ai putea sa ai incredere.Dar tu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete din 30 mar 2005 14:32 de bodisan
Da, am incercat si eu odata asta si nu mi-a placut imaginea... plus ca ma manca ingrozitor. De atunci ma tund cu foarfeca cat de scurt pot si e mult mai bine :lol:
Re: Re: Prietena mea e gravida? din 30 mar 2005 14:26 de Cezara
Ai fost f. explicita si iti multumesc si eu ca mi-am lamurit anumite... nelamuriri.
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete din 30 mar 2005 14:19 de Cezara
prietenul meu a vrut sa-mi faca odata o surpriza si sa ras in zona sexului. I-am spus ca nu mai fac sex cu el pana nu-i creste parul la loc:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Pentru fete din 30 mar 2005 14:13 de bodisan
Cate prietene nu am eu care au spus exact cum zici tu: "...cu chestia ai care atarna, si par pe fund si .... BLEAH!"
Mie mi se par in egala masura si corpul femeii si al barbatului frumoase... desi nu imi prea place parul mult, dar ...
Re: Prietena mea e gravida? din 30 mar 2005 14:12 de necunoscutaS
DigitalD,scrie-mi te rog data(adica ziua)in care s-a intamplat acea "joaca",si zilele in care i-a venit ciclul menstrual pe lunile:decembrie,ianuarie,februarie si martie...si o sa ii calculez eu perioada de ovulatie,si iti spun daca aveti ...
Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 30 mar 2005 14:01 de Cezara
Fostul tau prieten despre care ne vorbesti este un mare dobitoc si ma mir ca dupa 3 ani inca esti confuza.
Dar faptul ca nu i-ai raspuns la telefon este un pas.
Nu este nimic complicat, este vorba de prostia nu stiu daca sa-i spun ...
Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 30 mar 2005 13:24 de acnaib
multumesc tuturor ca mi-ati raspuns la mesaj.
fostul meu prieten de care va vorbeam e ceva de genul: "eu sunt barbat,tu esti femeie,deci TU faci ce zic EU".asa a fost dintotdeauna,asa va fi si de acum incolo.Eu sunt destept,TU esti ...
Re: ce mai vrea de la mine???:( din 30 mar 2005 11:41 de MachoMan
Din orgoliu,din dorinta de a-ti arata ca inca mai reprezinta ceva pt tine desi tu nu mai reprezinti nimic pt el (altfel n-ar fi cu alta,nu?),din satisfactia de a te face sa suferi vazandu-l cu alta care,ca intotdeauna,are tot ceea ce tu nu aveai ...
Pagina 2997 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||