Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: me too please

din 2 apr 2005 21:57 de dana

vitamina k:blink:

me too please

din 2 apr 2005 20:30 de bubu

am si eu o intrebare:blink: cred ca e pt feta mai mult. cum sa fac sau ce sa iau ca sa-mi intarzie ciclul cu o saptamana?? specific ca iau si logest. si daca mai stiti ce efecte secundare poate avea faptul ca-mi intarzii ciclul cu o saptamana ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum Sa Dau Limbi In Pizda

din 2 apr 2005 13:50 de SORIN28

Stii,il intelegeam(daca vorbea "imbracat" dar noroc ca a intrat exotic si a modificat postul.Pe mine unu limbajul folosit a fost cel care m-a deranjat,in rest foarte bine,bravo lui ca intreaba.:):):):D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: fantezii

din 2 apr 2005 13:44 de miseropia

Sa fac plici,Ma opream pe DN asa de nebun pe marginea drumului savurand o partida.Ca doar mi-a cumparat tata parcela de strada pe DN, si daca vine politia le spun sa nu imi incalce proprietatea fara mandat, nu?Ete taina, pe urma m-ai si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Am Nevoie De Ajutor De La Fete

din 2 apr 2005 13:39 de SORIN28

Si cum faci tu fata la 3 fetefemei daca abia acum (dupa cum scrii) s-a ivit ocazia sa faci sex cu 3 odata ?!:blink::blink::blink:.lamureste-ne si pe noi : ai facut-o sau o s-o faci ?!Ce ai spune daca ti-as recomanda sa ramai doar cu una si sa ...

Re: Disperare

din 2 apr 2005 13:30 de SORIN28

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea foarte deschis,sa nu ocoliti subiectul,sa o intrebi "DE CE ??? ".Nu stiu daca e vorba de un amant asa cum spune "miseropia" ; singurul care poate rezolva problema esti tu.Pentru ca nu poate ...

Re: Re: Re: Re: fantezii

din 2 apr 2005 12:06 de twin

miseropia: daca eram in locul tau apasam incetul cu incetul ambreiajul, motoru ramanea turat , masina se opea,fata avea impresia ca mergeti cu 160 la ora iar tu savurai din plin partida de sex oral :)

Re: Re: Despre a face dragoste

din 2 apr 2005 11:42 de YLoveCamelia

bineinteles.

din 2 apr 2005 11:35 de SORIN28

Ce ai prefera sa ai parte de acum inainte : SEX sau DRAGOSTE ?!:blink:

Re: contraceptie

din 2 apr 2005 11:27 de SORIN28

Stiu ca nu e placut deloc sa te retragi la ejaculare:D,dar atat timp cat ia anticonceptionale(recomandate de doctor) nu cred ca se pune problema unei sarcini.:love::love::love:

Re: Relatii scurte ???

din 2 apr 2005 11:25 de SORIN28

Am si eu o nelamurire : Ce ai simtit pentru acele fetefemei ??? Daca este asa cum cred eu,cred ca nu ai intalnit pe cineva la care sa tii cu adevarat.Singur nu ai sa ramai dar incearca sa iti cauti pe cineva care sa fie pe "lungimea ta de ...

Re: contraceptie

din 2 apr 2005 10:42 de gaby211

Stai fara grija.Numai sa aiba ea grija sa ia pastila in fiecare zi la aceiasi ora daca se poate.Sa stii totusi contraceptionalele nu protejeaza impotriva BTS.

din 2 apr 2005 10:08 de OkiVerzi

Incearca sa cauti filmul "HITCH" e nou si cred ca o sa gasesti intr-un fel acolo raspunsul la problemele tale.... Pentru toti ceilalti vizionati-l ca e bestial!

Re: Despre a face dragoste

din 2 apr 2005 09:53 de OkiVerzi

:)) Cineva spunea ca exista 2 categorii de femei cele care joaca teatru si cele care nu se obosesc sa joace teatru si iti spun adevarul gol golut, ei bine stii ce parere au barbatii despre chestia asta? NU NE PASA !!!! Daca o femeie e atat de ...

Re: Re: Re: fantezii

din 2 apr 2005 09:11 de miseropia

Gandeste-te la adrenalina!!!Si aci depinde si de cat de sigur esti pe tine, ca doar nu eram inconstient.Stiam ceea ce fac la volan.Oricum una peste alta aceasta experienta a fost extraordinara.Si Sf. Petru mai are de asteptat:))Mai am treaba pe aci ...

contraceptie

din 2 apr 2005 07:04 de robert

Prietena mea a inceput sa ia anticonceptionale. Cum ar trebui sa facem? Cum ejaculez? Daca ejaculez in ea nu este nici un risc? (ma refer la sarcina, ca de boli nu ma tem) Am incercat o data si am retras penisul la ejaculare dare mi se pare o metoda ...

din 2 apr 2005 02:41 de valentine

Sincer...eu pun sentimentele pe primul loc si dupa aceea sexul...:x

Re: Re: fantezii

din 2 apr 2005 02:38 de valentine

Sincer sa fiu eu mi-as baga picioarele in ea de fantezie...sa conduc cu 160 la ora si prietena sa-mi aplice un sex oral???? Daca eram in locul tau acum ii explicam lui Sf.Petru de www.sexpert.ro....

Re: Re: Cum Sa Dau Limbi In Pizda Pls Help Me !!!

din 2 apr 2005 02:30 de Dorin1

nam ba 3 clase :( am 17 anii dar am scris acolo la data nasteri la batjocura ca nam stiut cum e forum :P si acuma nu mai pot modifica sorry :( :p

din 1 apr 2005 22:56 de gaby211

Incearca sa ramai amic cu fetele care ai fost.Cel mai bine cred ca ar trebui sa intrebi ce nu i-a placut fetei la tine.Invata din fostele relatii ce s-a gresit (sau ce nu a mers bine) ca sa nu repeti in urmatoarele relatii

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2994 din 3732
«   1 ... 2991   2992   2993   2994   2995   2996   2997 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare