Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Atentie la grapefuit!!!

din 4 apr 2005 15:04 de Cezara

Atentie!!! Cu grapefuitul nu este de glumit! Interactiunea sucului de grapefuit cu unele medicamente poate avea rezultate negative, in special la nivelul rinichilor sau poate fi chiar fatala. O femeie care ia anticonceptionale si, totodata, ...

Re: Re: Re: Metode naturale de contraceptie

din 4 apr 2005 14:53 de ExoticDream

Intrebari pentru prietenul tau (si pentru tine): 1. Care este deosebirea dintre ceea ce simte un barbat cand ajunge la orgasm fiind "inside", respectiv "outside"? (Am inteles ca prietenul tau a experimentat ambele ...

Re: Metode naturale de contraceptie

din 4 apr 2005 14:41 de Cezara

Metode naturale de contraceptie (planificare naturala) Publicat: 14.06.02 05:11 Metodele naturale de contraceptie (sau planificarea naturala) se bazeaza pe recunoasterea zilelor fecunde ale femeii, zile in care se poate produce o sarcina. ...

Re: me too please

din 4 apr 2005 14:11 de Cezara

De ce nu intrebi la farmacie? Orice farmacista iti va spune si efectele secundare daca nu scrie pe prospect

Re: Re: Re: Cum va afecteaza calculatorul viatza s

din 4 apr 2005 14:08 de Cezara

munca prietenului meu presupune munca pe calculator. Si acasa tot cu laptop-ul e. Foarta mult de munca, delegatii...Foloseste nonstop calcul. E adevarat ca facem mai putin sex de cand are jobul asta.Si partidele dureaza mai putin dar sunt mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine

din 4 apr 2005 13:47 de Cezara

Nu nu imi place sa las lucrulrile incurcate. Dar in acest caz nu cred ca mai este ceva de lamurit. Individul si-a aratat propria fata. Fata il cunoaste, chiar ea ne-a spus cum e el. De aceea nu merita o discutie.Nu au ce sa discute. S-au ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:

din 4 apr 2005 12:48 de Giulia

Tie iti place ca lucrurile sa ramana incurcate? Sa ai la ce te gandi luni in sir? Nu e preferabil sa o termini definitiv, fara portite, fara echivoc? Nu e normal sa stii de ce s-a terminat? O discutie cu cartile pe masa, chiar in conditii de ...

Re: maritis la 18 ani,el 37...dar ne iubim

din 4 apr 2005 12:00 de Cezara

cred in relatiile cu o mare diferenta de varsta. Dar avand in vedere ca tu ai doar 18 ani nu stiu cu cata maturitate judeci aceasta relatie si eventualitatea unei casatorii. Sfatul meu e sa judeci cat poti de maturi si sa vorbesti cu prietenii ...

Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 4 apr 2005 11:58 de Giulia

Gandeste-te ca, daca acum a existat noapte in care a venit la tine plangand si ti-a spus ca te iubeste, maine s-ar putea sa uite sa-ti ureze pana si banalul "La multi ani" de ziua ta... Crezi ca mai conteaza anii petrecuti impreuna? ...

Partenerul ideal

din 4 apr 2005 11:48 de valentine

Sunt si eu curios sa aflu parerea voastra...cum ar arata fizic partenerul/partenera vostru/voastra ideal/ideala. Nu incepeti cu faze ca daca stie sa imi intre la suflet poate sa fie si uratel ca il iubesc si faze de astea ca stiu si eu cazuri de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Disperare

din 4 apr 2005 11:47 de Cezara

Trebuie sa discuti neaparat cu ea. Poate ca problema esti tu.Poate nu-i mai place cum faceti dragoste si nu stie cum sa-ti spuna? Lasa orgoliul la o parte si intreb-o si asta.Daca nu mai este multumita de prestatiile tale sexuale nu mai ea iti ...

Re: Cum va afecteaza calculatorul viatza sexuala ?

din 4 apr 2005 11:38 de valentine

Ca efecte secundare a folosirii calculatorului...la mine nu am observat decat cresterea duratei unui contact sexual si lenea de a mai vraji fete....

Re: Relatii scurte ???

din 4 apr 2005 11:36 de Cezara

Nu o sa ramai singur. De ce gandesti asa? La 19 ani esti inca in cautare. esti tanar ai timp sa intalnesti iubirea. Pana acum pur si simplu nu ai intalnit persoana potrivita. Prietenul meu avea 23 de ani cand m-a cunoscut. Pana atunci a avut ...

Re: Re: Re: Despre a face dragoste

din 4 apr 2005 11:15 de Cezara

Cand am spus ca sexul este parte imp. a unei relatii nu l-am pus pe primul loc. Bineinteles ca sentimentele sunt cele mai importante. Apropierea sexuala ca manifestare in plan material a iubirii vine pe urma tocmai din aceasta nevoie de ...

Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noap

din 4 apr 2005 11:09 de Cezara

Si daca as fi avut un prieten care sa fi avut pretentia sa fiu virgina, as fi avut aceeasi pretentie de el. Cu ce drept ar avea el aceasta pretentie cand el s-a culcat cu te mir cine si te miri pe unde. Nu cred ca este corect, si cei care fac asta ...

Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noap

din 4 apr 2005 11:03 de Cezara

Nu nu-l,intereseaza faptul ca inaintea lui au fost si altii! Sunt si eu OM si am avut experientele mele anterioare privitoare la dragoste si unele au implicat si experienta sexuala. Am facut greseli asa cum si el a facut greseli. Greselile mele ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 4 apr 2005 10:44 de Cezara

Nu cred ca merita o ultima discutie . "n-ar fi bine sa ramai cu senzatia ca l-ai pierdut pe baiatul viselor tale"? Sa fim seriosi un asemenea individ nu poate fi barbatul visurilor nimanui. O noua discutie cu el s-ar putea sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Metode naturale de contraceptie

din 4 apr 2005 10:30 de Cezara

Ce efecte secundare Au la ea? Poate nu i se potrivesc. A fost la planning? Am multe prietene care folosesc si anticonceptionale de ani de zile si putine au avut efecte care au disparut la schimbarea lor. E f. imp. sa mearga la un medic bun.Eu nu ...

Re: Cum va afecteaza calculatorul viatza sexuala ?

din 4 apr 2005 09:18 de trinchi

Pai afecteaza tot ce tine de viata: sex , relatii, gandire, aspect fizic etc. Apoi daca il folosesti in mod excesiv risti sa nu mai ai o viata sociala reala!Sfatul meu este sa il folositi cat mai putin si numai cand este neaparat nevoie! ...

Re: maritis la 18 ani,el 37...dar ne iubim

din 4 apr 2005 09:09 de trinchi

Din cate stiu eu diferenta de varsta nu e o problema foarte mare, daca va iubiti nu e nici o problema!... Oare? Iti dau un sfat daca tu ai numai 18 ani nu te maritala varsta asta, ai sa iti distrugi viata, in momentul in care ai sa ajungi la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2992 din 3732
«   1 ... 2989   2990   2991   2992   2993   2994   2995 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare