Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Atentie la grapefuit!!! din 4 apr 2005 15:04 de Cezara
Atentie!!!
Cu grapefuitul nu este de glumit!
Interactiunea sucului de grapefuit cu unele medicamente poate avea rezultate negative, in special la nivelul rinichilor sau poate fi chiar fatala.
O femeie care ia anticonceptionale si, totodata, ...
Re: Re: Re: Metode naturale de contraceptie din 4 apr 2005 14:53 de ExoticDream
Intrebari pentru prietenul tau (si pentru tine):
1. Care este deosebirea dintre ceea ce simte un barbat cand ajunge la orgasm fiind "inside", respectiv "outside"? (Am inteles ca prietenul tau a experimentat ambele ...
Re: Metode naturale de contraceptie din 4 apr 2005 14:41 de Cezara
Metode naturale de contraceptie (planificare naturala)
Publicat: 14.06.02 05:11
Metodele naturale de contraceptie (sau planificarea naturala) se bazeaza pe recunoasterea zilelor fecunde ale femeii, zile in care se poate produce o sarcina. ...
Re: me too please din 4 apr 2005 14:11 de Cezara
De ce nu intrebi la farmacie?
Orice farmacista iti va spune si efectele secundare daca nu scrie pe prospect
Re: Re: Re: Cum va afecteaza calculatorul viatza s din 4 apr 2005 14:08 de Cezara
munca prietenului meu presupune munca pe calculator. Si acasa tot cu laptop-ul e. Foarta mult de munca, delegatii...Foloseste nonstop calcul. E adevarat ca facem mai putin sex de cand are jobul asta.Si partidele dureaza mai putin dar sunt mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine din 4 apr 2005 13:47 de Cezara
Nu nu imi place sa las lucrulrile incurcate. Dar in acest caz nu cred ca mai este ceva de lamurit.
Individul si-a aratat propria fata. Fata il cunoaste, chiar ea ne-a spus cum e el.
De aceea nu merita o discutie.Nu au ce sa discute. S-au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???: din 4 apr 2005 12:48 de Giulia
Tie iti place ca lucrurile sa ramana incurcate? Sa ai la ce te gandi luni in sir? Nu e preferabil sa o termini definitiv, fara portite, fara echivoc? Nu e normal sa stii de ce s-a terminat? O discutie cu cartile pe masa, chiar in conditii de ...
Re: maritis la 18 ani,el 37...dar ne iubim din 4 apr 2005 12:00 de Cezara
cred in relatiile cu o mare diferenta de varsta.
Dar avand in vedere ca tu ai doar 18 ani nu stiu cu cata maturitate judeci aceasta relatie si eventualitatea unei casatorii.
Sfatul meu e sa judeci cat poti de maturi si sa vorbesti cu prietenii ...
Re: ce mai vrea de la mine???:( din 4 apr 2005 11:58 de Giulia
Gandeste-te ca, daca acum a existat noapte in care a venit la tine plangand si ti-a spus ca te iubeste, maine s-ar putea sa uite sa-ti ureze pana si banalul "La multi ani" de ziua ta... Crezi ca mai conteaza anii petrecuti impreuna? ...
Partenerul ideal din 4 apr 2005 11:48 de valentine
Sunt si eu curios sa aflu parerea voastra...cum ar arata fizic partenerul/partenera vostru/voastra ideal/ideala. Nu incepeti cu faze ca daca stie sa imi intre la suflet poate sa fie si uratel ca il iubesc si faze de astea ca stiu si eu cazuri de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Disperare din 4 apr 2005 11:47 de Cezara
Trebuie sa discuti neaparat cu ea.
Poate ca problema esti tu.Poate nu-i mai place cum faceti dragoste si nu stie cum sa-ti spuna?
Lasa orgoliul la o parte si intreb-o si asta.Daca nu mai este multumita de prestatiile tale sexuale nu mai ea iti ...
Re: Cum va afecteaza calculatorul viatza sexuala ? din 4 apr 2005 11:38 de valentine
Ca efecte secundare a folosirii calculatorului...la mine nu am observat decat cresterea duratei unui contact sexual si lenea de a mai vraji fete....
Re: Relatii scurte ??? din 4 apr 2005 11:36 de Cezara
Nu o sa ramai singur. De ce gandesti asa?
La 19 ani esti inca in cautare. esti tanar ai timp sa intalnesti iubirea. Pana acum pur si simplu nu ai intalnit persoana potrivita.
Prietenul meu avea 23 de ani cand m-a cunoscut. Pana atunci a avut ...
Re: Re: Re: Despre a face dragoste din 4 apr 2005 11:15 de Cezara
Cand am spus ca sexul este parte imp. a unei relatii nu l-am pus pe primul loc. Bineinteles ca sentimentele sunt cele mai importante.
Apropierea sexuala ca manifestare in plan material a iubirii vine pe urma tocmai din aceasta nevoie de ...
Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noap din 4 apr 2005 11:09 de Cezara
Si daca as fi avut un prieten care sa fi avut pretentia sa fiu virgina, as fi avut aceeasi pretentie de el.
Cu ce drept ar avea el aceasta pretentie cand el s-a culcat cu te mir cine si te miri pe unde.
Nu cred ca este corect, si cei care fac asta ...
Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noap din 4 apr 2005 11:03 de Cezara
Nu nu-l,intereseaza faptul ca inaintea lui au fost si altii! Sunt si eu OM si am avut experientele mele anterioare privitoare la dragoste si unele au implicat si experienta sexuala. Am facut greseli asa cum si el a facut greseli. Greselile mele ...
Re: Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 4 apr 2005 10:44 de Cezara
Nu cred ca merita o ultima discutie .
"n-ar fi bine sa ramai cu senzatia ca l-ai pierdut pe baiatul viselor tale"?
Sa fim seriosi un asemenea individ nu poate fi barbatul visurilor nimanui. O noua discutie cu el s-ar putea sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Metode naturale de contraceptie din 4 apr 2005 10:30 de Cezara
Ce efecte secundare Au la ea? Poate nu i se potrivesc. A fost la planning? Am multe prietene care folosesc si anticonceptionale de ani de zile si putine au avut efecte care au disparut la schimbarea lor. E f. imp. sa mearga la un medic bun.Eu nu ...
Re: Cum va afecteaza calculatorul viatza sexuala ? din 4 apr 2005 09:18 de trinchi
Pai afecteaza tot ce tine de viata: sex , relatii, gandire, aspect fizic etc. Apoi daca il folosesti in mod excesiv risti sa nu mai ai o viata sociala reala!Sfatul meu este sa il folositi cat mai putin si numai cand este neaparat nevoie!
...
Re: maritis la 18 ani,el 37...dar ne iubim din 4 apr 2005 09:09 de trinchi
Din cate stiu eu diferenta de varsta nu e o problema foarte mare, daca va iubiti nu e nici o problema!... Oare?
Iti dau un sfat daca tu ai numai 18 ani nu te maritala varsta asta, ai sa iti distrugi viata, in momentul in care ai sa ajungi la ...
Pagina 2992 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||