Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Relatii scurte ??? din 1 apr 2005 19:35 de problem
CUm sa va spun... sunt un tip de 19 care arata bine fac sport sunt o persoana sociala si relativ inteligenta... ok... dar am o problema la care nu am gasit o solutzie... nu am relatii lungi adika aproape inexistente ceva de genu relatii de 1 noapte ...
Re: Re: Metode naturale de contraceptie din 1 apr 2005 18:51 de Cezara
Acest pasaj l-am gasit pe net, recunosc ca nu eram prea informata asupra lui desi eu si prietenul meu il folosim de 6 ani. Am avut incredere in el pentru avea experienta unei vieti sexuale mai indelungate cand l-am cunoscut. Nu stiu cat este de ...
Re: sexul are superstitii? din 1 apr 2005 18:41 de DarkAngel
haa ???/ :blink: daca ai de gand sa incepi un sb nou macar nu posta aici unde este vorba despre altceva.. si fi mai specific
Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 1 apr 2005 15:26 de SORIN28
S-au spus multe pareri aici cu care sunt in mare parte de acord.Ce nu inteleg eu este altceva : daca spune ca te iubeste,ca nu vrea sa te piarda,ca esti ceea ce isi doreste pentru ce mai pomeneste de "greseala" ?!:blink::blink::blink:Eu ...
Re: Re: fantezii din 1 apr 2005 14:09 de ExoticDream
Eu iti dau tie 10, imi place fantezia asta la volan! Cu o modificare totusi....viteza aia mi se pare excitanta, dar periculoasa, as prefera sa ne pierdem pe un drum laturalnic, unde sa tragem pe dreapta/stanga pentru momentul culminant!
;););)
Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 1 apr 2005 13:57 de ExoticDream
Incercam sa ajutam daca este posibil.... nu e nimic aiurea in asta, uneori trecem prin momente de cumpana in care nici prietenii cei mai apropiati nu ne sunt de folos...
Daca ai decis ca fostul tau prieten este "history" cum se ...
Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 1 apr 2005 13:49 de ExoticDream
Vad doua raspunsuri la dilema ta:
1.Baiatul asta mai are mult pana sa se maturizeze si sa inteleaga ce inseamna o relatie adevarata, nu se poate dezbara de aerele lui de macho si stapan, te-a inselat pentru ca s-a plictisit si vrea sa incerce ...
Metode naturale de contraceptie din 1 apr 2005 12:36 de Cezara
Metoda coitusului întrerupt
Reprezinta o metoda traditionala de protectie împotriva sarcinii, constând în retragerea penisului chiar anterior ejacularii, pentru a evita patrunderea spermei în vagin.
Eficienta metodei ...
Re: fantezii din 1 apr 2005 11:49 de miseropia
Conduceam dinspre Brasov,undeva pe dupa Comarnic.Era noapte, cu prietena langa mine, povesteam vrute si nevrute si ajungem si la subiecte incitante.La un moment dat prietena incepe sa ma atinga destul de sexos, si normal ca nu puteam sa stau piatra ...
Re: Amintirea primului sarut.... din 1 apr 2005 11:38 de Cezara
Desi stiam cum e ca citise destule Sandra Brown:D tipul a zambit amuzat si mi-a zis sa nu mai stau ca la dentist:D:D
Adevaratul meu sarut a fost cu tipul pe care il iubeam cu adevarat si a fost minunat.
Urmatorul a fost cu tipul care-mi spusese ...
Re: dereglarea menstruatiei=sarcina? din 1 apr 2005 10:39 de Nekunoskuta
Menstruatia se poate deregla din numeroase motive de exemplu stresul, o raceala etc. Nu ai de ce sa-ti faci griji, eu zic ca totul e ok. Daca vrei sa fii si tu sigura fa-ti un test de sarcina.
Re: Re: Re: Re: Re: sex la 14 ani? din 1 apr 2005 10:34 de Nekunoskuta
Nu vreau sa fiu rautacioasa dar te sfatuiesc sa recitesti subiectul postat de tine si toate sfaturile date pe acolo. Tu CREZI ca ai o relatie frumoasa, ca ii iubesti, ca te iubeste. Daca imi amintesc bine sunteti de 2 luni impreuna, el are 14 ani ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea e gravida? din 1 apr 2005 10:24 de Nekunoskuta
Mai tu chiar nu vrei sa te astamperi odata cu mesageria asta personala? Din cate stiu eu exista doar pt userii inregistrati. Daca cineva nu vrea sau nu poate, din varii motive sa se inregistreze de ce nu ar face schimb de mail-uri aici?
Plus ca ...
Re: Cum Sa Dau Limbi In Pizda Pls Help Me !!! din 1 apr 2005 09:52 de SORIN28
Stau si ma intreb daca ai 37 ani.Dupa cum scrii,dupa cum te exprimi cred ca mai ai putin si mergi in genunchi.Daca reusesti sa termini macar 8 clase poate ai sa reusesti sa scrii ceva.Parerea mea ):):():():(Stim ca nu e vina ta,pamantul ca te ...
Re: Cum Sa Dau Limbi In Pizda Pls Help Me !!! din 1 apr 2005 09:38 de miseropia
Observ ca ai probleme atat la exprimare, cat si la actiune.Tu chiar nu stii ca ideea de a purta o conversatie este aproape mereu dorinta de a cunoaste, iar cand tu vii cu astfel de apelative ma gandesc daca chiar esti dornic de a cunoaste sau e ...
Re: Re: Re: Re: Re: fantezii din 1 apr 2005 02:09 de valentine
Asteptam cu placere :D
Re: Re: Re: Re: fantezii din 1 apr 2005 00:33 de Cezara
Pai mai am o fantezie;):p
Sa-l mangai pe prietenul meu in timp ce conduce
:p dar nu-ndraznesc pentru ca mi-e frica de accidente si geamurile nu sunt fumurii.
;)
P.S. chestia cu frisca sau cu mierea cred c-ati incercat-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea e gravida? din 1 apr 2005 00:24 de Cezara
Avortul se face nu mai tarziu de 6 saptamani saptamani.Va doresc sa nu fie nevoie.:(
Re: Re: Re: fantezii din 1 apr 2005 00:20 de valentine
:love::love::love::love::love::love::love::love:
Daca mai aveti toti fantezii tot dastea chiar va recomand sa le postati....mi-a placut asta. Nota 10 pt tine Cezara. Next?
Re: Re: Re: Re: Prietena mea e gravida? din 1 apr 2005 00:14 de valentine
As mai bagao din nou pe aia cu nu mai lasati mailuri pe subiecte dar cred ca ma obosesc degeaba....EXISTA MESAGERIE PERSONALA PT CEI CARE VOR SA FACA SCHIMB DE MAILURI!
Pagina 2995 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||