Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete din 30 mar 2005 11:23 de Cezara
:D:D:D
Aceasta nu este o burta ci este rezervorul unei masini de facut sex.
Nu mai stiu unde am citit dar sigur a fost scrisa de un barbat...cu burta(!)
Cred o burtica e sexi atata timp cat nu e grasa, umflata, atarna etc etc
:lol:
Re: ce mai vrea de la mine???:( din 30 mar 2005 11:16 de Cezara
Am trecut prin ceva asemanator cu tipul cu care am facut dragoste (cel putin asa credeam) prima oara. Ne-am despartit pentru ca nu-l consideram potrivit pentru mine, fusese o greseala. M-a cautat dupa mai mult timp sa-mi spuna ca ma iubeste ( ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete din 30 mar 2005 11:13 de TalpaYute
Sa mergi la o necropsie sa vezi ce inseamna "putintica burtica" si sa te miri de cat de repede iti vei schimba parerea...:p:p:p
Re: Re: Re: Re: Prietena mea e gravida? din 30 mar 2005 11:06 de tudor
daca au trecut 10 zile de cand v-ati jucat , testul de sarcina se poate face,fara probleme
Re: Re: Re: Despre sperma din 30 mar 2005 10:59 de Cezara
:D:D:D:D:D
Re: Despre a face dragoste din 30 mar 2005 10:47 de Cezara
Traim intr-o lume in care sexul este parte importanta a relatiei deci....Trebuie sa fim la inaltime!
Intotdeauna sexul a fost parte imp. a unei relatii dar fiind considerat un pacat nu s-a acceptat acest lucru.:o
Nu exizta perfectiune. Exista ...
Re: Re: Despre sperma din 30 mar 2005 10:46 de tudor
sa va zic si io ceva din cate stiu...
spre deosebire de femei la care secretiile se scurg usor in exterior la barbati e mai najpa.Lichidul care se secreta se aduna intr-un 'rezervor'.cand se umple trebui golit frie printr-un contact sexual fie prin ...
Re: ce mai vrea de la mine???:( din 30 mar 2005 09:00 de Ana
Continua sa umble cu ea?Ti-a cerut iertare?Ori este obisnuinta,ori nu stiu...Daca te iubea eu cred ca nu umbla cu alta.Stiu doar ca din moment ce un barbat te-a inselat o data o va face mereu!Parerea nea.te pupik
Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 30 mar 2005 08:26 de SORIN28
Cred ca trebuie sa-mi curat tastatura:D:D:D
Re: ce mai vrea de la mine???:( din 30 mar 2005 08:24 de SORIN28
Sustin ceea ce a scris valentine dar cu aduaugarea ca : 3 ani este un timp destul de lung si s-ar putea sa fie obisnuinta de a fi cu tine.Char daca are o noua prietena nucred ca ea umple golul lasat de tine.Daca ar face-o sigur nu te-ar mai cauta. ...
Re: Despre sperma din 30 mar 2005 06:36 de SORIN28
Este normal,este normala si diminuarea cantitatii.Parerea mea.Dar parca nu e bine sa o tii in tine:D:D:D,ori o femeie ori masturbare:D:D:D
Re: pt baieti din 30 mar 2005 06:27 de SORIN28
Nu imi este rusine sa apar gol in fata altor persoane dar vorba lui valentine,parca nu m-as vedea gol in fata mamei:D:D:D.Asta e un complex de inferioritate: daca nu ii place cum arat,daca zice ca o am prea mica si tot felul de tampenii.Este corpul ...
Re: Ce le place la barbati... din 30 mar 2005 06:17 de SORIN28
Nu as putea sa spun exact ce mi-ar face placere dar sunt sigur ca s-ar duce drakului toata placere mea daca ea nu se simte bine sau nu i-ar face placere.Fiecare cu placerile lui.:):):)
Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea e gravida? din 30 mar 2005 02:05 de valentine
pai parca la 2 sapt...nu stiu nici eu sigur ca am uitat :D oricum mai intreaba si tu la inca o persoana...daca tot 2 sapt iti zice, la 2 sapt se face. Avortul?...cam dupa o luna...sau mai mult? nu stiu sa iti zic despre avort...
Re: Despre sperma din 30 mar 2005 01:41 de annonymus
si daca nu ejaculezi 2 sapt. ti se face galbena... ii normal... pt. asta este masturbarea, si nu ii rusine...
Re: Cunnilingusul din 30 mar 2005 01:23 de Cerruti
Am si eu o intrebare pentru tine.Daca tu ceri ca un barbat sa iti faca cunilingus oare tu ii vei face o felatie fara sa comentezi ca este prima data sau ca nu stii sau ca iti este scirba?Astea sunt raspunsurile pe care le primesti de fiecare data ca ...
Re: Re: Prietena mea e gravida? din 30 mar 2005 01:23 de DigitalD
Nu era sperma. era lichid spermatic. si din cate stiu eu de la asta nu ai cum sa ramai gravida. problema e ca trebuia sa ii vina ciclul de 4 zile
azi am luat si un test de sarcina. maine ii fac
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete din 30 mar 2005 01:07 de Cerruti
mai fetelor am sa postez si eu ca si cind sunt o fata desi sunt barbat in toata puterea cuvintului:).Am sa va spun proverb pe care il stiu si eu de la o reprezentanta a sexului frumos---BARBATUL FARA BURTA ESTE CA FEMEIA FARA SINI---Eu unul ca ...
Re: ce mai vrea de la mine???:( din 30 mar 2005 00:55 de valentine
Pai sunt 2 posibilitati....una ar fii ca nu accepta infrangerea (sa i se dea papucii) si vrea sa te recucereasca pt a fi el cel care rupe relatia...si asta mi se pare cel mai probabil, pt ca altfel nu ar fi "luat-o" pe miss perfectiunea ...
ce mai vrea de la mine???:( din 30 mar 2005 00:49 de acnaib
buna tuturor!am nevoie de ajutorul vostru,poate ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema.
m-am despartit acum 3 luni de prietenul meu dupa o relatie de 3 ani de zile,pt ca am aflat ca de cateva luni,mai avea pe altcineva.:(:(:(
numai ca ...
Pagina 2998 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||