Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete

din 30 mar 2005 11:23 de Cezara

:D:D:D Aceasta nu este o burta ci este rezervorul unei masini de facut sex. Nu mai stiu unde am citit dar sigur a fost scrisa de un barbat...cu burta(!) Cred o burtica e sexi atata timp cat nu e grasa, umflata, atarna etc etc :lol:

Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 30 mar 2005 11:16 de Cezara

Am trecut prin ceva asemanator cu tipul cu care am facut dragoste (cel putin asa credeam) prima oara. Ne-am despartit pentru ca nu-l consideram potrivit pentru mine, fusese o greseala. M-a cautat dupa mai mult timp sa-mi spuna ca ma iubeste ( ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete

din 30 mar 2005 11:13 de TalpaYute

Sa mergi la o necropsie sa vezi ce inseamna "putintica burtica" si sa te miri de cat de repede iti vei schimba parerea...:p:p:p

Re: Re: Re: Re: Prietena mea e gravida?

din 30 mar 2005 11:06 de tudor

daca au trecut 10 zile de cand v-ati jucat , testul de sarcina se poate face,fara probleme

Re: Re: Re: Despre sperma

din 30 mar 2005 10:59 de Cezara

:D:D:D:D:D

Re: Despre a face dragoste

din 30 mar 2005 10:47 de Cezara

Traim intr-o lume in care sexul este parte importanta a relatiei deci....Trebuie sa fim la inaltime! Intotdeauna sexul a fost parte imp. a unei relatii dar fiind considerat un pacat nu s-a acceptat acest lucru.:o Nu exizta perfectiune. Exista ...

Re: Re: Despre sperma

din 30 mar 2005 10:46 de tudor

sa va zic si io ceva din cate stiu... spre deosebire de femei la care secretiile se scurg usor in exterior la barbati e mai najpa.Lichidul care se secreta se aduna intr-un 'rezervor'.cand se umple trebui golit frie printr-un contact sexual fie prin ...

din 30 mar 2005 09:00 de Ana

Continua sa umble cu ea?Ti-a cerut iertare?Ori este obisnuinta,ori nu stiu...Daca te iubea eu cred ca nu umbla cu alta.Stiu doar ca din moment ce un barbat te-a inselat o data o va face mereu!Parerea nea.te pupik

Re: Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 30 mar 2005 08:26 de SORIN28

Cred ca trebuie sa-mi curat tastatura:D:D:D

din 30 mar 2005 08:24 de SORIN28

Sustin ceea ce a scris valentine dar cu aduaugarea ca : 3 ani este un timp destul de lung si s-ar putea sa fie obisnuinta de a fi cu tine.Char daca are o noua prietena nucred ca ea umple golul lasat de tine.Daca ar face-o sigur nu te-ar mai cauta. ...

Re: Despre sperma

din 30 mar 2005 06:36 de SORIN28

Este normal,este normala si diminuarea cantitatii.Parerea mea.Dar parca nu e bine sa o tii in tine:D:D:D,ori o femeie ori masturbare:D:D:D

Re: pt baieti

din 30 mar 2005 06:27 de SORIN28

Nu imi este rusine sa apar gol in fata altor persoane dar vorba lui valentine,parca nu m-as vedea gol in fata mamei:D:D:D.Asta e un complex de inferioritate: daca nu ii place cum arat,daca zice ca o am prea mica si tot felul de tampenii.Este corpul ...

Re: Ce le place la barbati...

din 30 mar 2005 06:17 de SORIN28

Nu as putea sa spun exact ce mi-ar face placere dar sunt sigur ca s-ar duce drakului toata placere mea daca ea nu se simte bine sau nu i-ar face placere.Fiecare cu placerile lui.:):):)

Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea e gravida?

din 30 mar 2005 02:05 de valentine

pai parca la 2 sapt...nu stiu nici eu sigur ca am uitat :D oricum mai intreaba si tu la inca o persoana...daca tot 2 sapt iti zice, la 2 sapt se face. Avortul?...cam dupa o luna...sau mai mult? nu stiu sa iti zic despre avort...

Re: Despre sperma

din 30 mar 2005 01:41 de annonymus

si daca nu ejaculezi 2 sapt. ti se face galbena... ii normal... pt. asta este masturbarea, si nu ii rusine...

Re: Cunnilingusul

din 30 mar 2005 01:23 de Cerruti

Am si eu o intrebare pentru tine.Daca tu ceri ca un barbat sa iti faca cunilingus oare tu ii vei face o felatie fara sa comentezi ca este prima data sau ca nu stii sau ca iti este scirba?Astea sunt raspunsurile pe care le primesti de fiecare data ca ...

Re: Re: Prietena mea e gravida?

din 30 mar 2005 01:23 de DigitalD

Nu era sperma. era lichid spermatic. si din cate stiu eu de la asta nu ai cum sa ramai gravida. problema e ca trebuia sa ii vina ciclul de 4 zile azi am luat si un test de sarcina. maine ii fac

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete

din 30 mar 2005 01:07 de Cerruti

mai fetelor am sa postez si eu ca si cind sunt o fata desi sunt barbat in toata puterea cuvintului:).Am sa va spun proverb pe care il stiu si eu de la o reprezentanta a sexului frumos---BARBATUL FARA BURTA ESTE CA FEMEIA FARA SINI---Eu unul ca ...

din 30 mar 2005 00:55 de valentine

Pai sunt 2 posibilitati....una ar fii ca nu accepta infrangerea (sa i se dea papucii) si vrea sa te recucereasca pt a fi el cel care rupe relatia...si asta mi se pare cel mai probabil, pt ca altfel nu ar fi "luat-o" pe miss perfectiunea ...

ce mai vrea de la mine???:(

din 30 mar 2005 00:49 de acnaib

buna tuturor!am nevoie de ajutorul vostru,poate ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema. m-am despartit acum 3 luni de prietenul meu dupa o relatie de 3 ani de zile,pt ca am aflat ca de cateva luni,mai avea pe altcineva.:(:(:( numai ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2998 din 3732
«   1 ... 2995   2996   2997   2998   2999   3000   3001 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare