Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Prima data

din 8 apr 2005 09:16 de Nekunoskuta

In primul rand, spune-i ca esti virgina pentru ca va fi nashpa sa te doara si sa incepi sa tipi pe acolo iar el sa te intrebe de ce, apoi chiar sa-ti spuna sa nu o mai faceti, te-ai gandit la asta???Apoi...ce relatie ai cu el??? Din ce zici nu mi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 apr 2005 08:57 de SORIN28

Cu epilatul meu cum ramane ?!:D:D:D.Publicul,daca vreti sa votati tot asa mai bine va abtineti:D:D:D

Re: Re: O IUBESC

din 8 apr 2005 08:25 de SORIN28

Nu cred ca trebuie sa-si urasca parintii doar ca sa se intalneasca cu mine.Este vorba aia care o auzim foarte des de la parinti sau de la cei mai in etate "Is mai batran si stiu mai bine ce e bine pentru tine" si care ma ...

din 8 apr 2005 07:52 de SORIN28

Mai bine ii spui inainte ca esti virgina,iar daca cearsaful se pateaza de putin singe,dupa ce terminati pune-l sa le spele:D:D:D.Stii nu tu trebuie sa-ti faci probleme daca vei fi sau nu ridicola,el trebuie sa isi faca probleme,sa fie atent,mult ...

Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani si ata nu s-a rup

din 8 apr 2005 07:44 de SORIN28

Daca nu te cred,trimitele la tatal lui Alida:D:D:D

Re: O IUBESC

din 8 apr 2005 04:19 de Omul Daca

Daca te iubeste nu o sa tina de parerea parintilor, si daca ii uraste o sa se intalneasca cu tine numai sa le faca in ciuda. Daca nu te iubeste sau nu vrea sa fie cu tine, adica tine la tine dar nu indeajuns cat sa treaca peste cuvantul parintilor. ...

Re: marirea sanilor

din 8 apr 2005 04:15 de Omul Daca

Daca treaba cu dorctorul nu da roade, cica sexul, mult sex duce la marirea sanilor, dar sexul care itzi face placere. Dar nui musai, ca e si de la organism. Sunt barbati carora le plac sanii mici la femei.

Re: Cunnilingusul

din 8 apr 2005 04:12 de Omul Daca

Nu poti sal faci sati cunnigulus. Dar poate ca nu il intereseaza ca nu ai orgasm, poate nu ii curios sa te simti bine. Vorbeste cu el, zii ca vrei sa incerci, in schimb cine stie cedreaq o sa ti ceara el. Pe care tu nu stiu daca ai vrea sa incerci. ...

Re: Despre sperma

din 8 apr 2005 04:05 de Omul Daca

Din cate stiu eu, daca nu faci sex o vreme testiculele produc sperma, daca e prea multa o sa ai parte de un vis "ud". Daca o faci des, e normal sa mai scada din cantitate, de exemplu daca o faci de 6 ori intro zi. Testiculele nu au timp ...

Re: cum sarut???

din 8 apr 2005 03:56 de je

Cam in aceasi situati mam aflat si inurma cu cateva luni. Si nu stiam de siteul asta. Asadar ca am cautat pe net sa stiu teorie, ca nici prietena mea nu mai sarutase si a trebuit sa ma documentez eu. dupa ce stii ca sarutul frantusesc e c cu joc ...

Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

din 8 apr 2005 02:52 de valrock

O iubesti. Asta e clar. Si ea te iubeste, dar a ales solutia asta, sa te departeze. Tot ce ai tu nevoie este de rabdare, sa fii langa ea, dar nu foarte insistent, caci s-ar putea sa se supere. Cauta sai explici ca ea este totul pentru tine, ca ea ...

Re: Re: Problema mea!

din 8 apr 2005 02:27 de inuendo

nu cred ca se poate si daca se poate nu merita...forma o ia de la cum o tii in chiloti.....si crede-ma ca o data ce o introduci...nu mai conteaza..

din 8 apr 2005 02:25 de Bozgoru

Trebuie sa-i spui ca esti virgina..oricum..vei fii mai patetica daca va afla pe moment ca esti virgina... apoi...daca sangerezi.... automat se va pata si putin cearceaful...dar trebuie sa te duci la baie dupa ce s-a terminat tot actul toata ...

Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani si ata nu s-a rup

din 8 apr 2005 02:24 de inuendo

daca tii asa mult la aparente ..cred ca se poate indeparta chirurgical..si nu cred ca e problema sau greu..si cica sunt cateva minore avantaje..

Re: Re: Re: sex cu colege

din 8 apr 2005 02:22 de inuendo

...da cine zice ca e de o seara :))...mah ideea e ca sexu nu arde asa multe calori..da eu zic sa nu ii spui ei asta...:D de fapt cred ca chiar vrea sa o faca cu tine...nu ar face-o pentru dieta...tu ce crezi?

Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange???

din 8 apr 2005 02:15 de inuendo

lol..da... dar asta nu conteaza..conteaza daca te iubeste...nu conteaza daca e virgina..

Re: Re: sex cu colege

din 7 apr 2005 22:28 de OkiVerzi

Tipic feminist raspuns! ce sa zic, parerea mea e ca nu are rost sa strici o relatie pentru o porcarie de o seara oricat de fabuloasa ar parea acea "porcarie" si totusi.... ce ar fi viata daca nu ar fi si unele riscuri...;)

Re: Re: Dedicatie

din 7 apr 2005 21:14 de De la Cluj

TRE SA RECUNOSC , CA SUBIECTUL ASTA DESPRE PARTENERUL IDEAL A CAM PUS PUNCTUL PE ...MA ROG PE CARE O FI :p:love:CACI SINCER N-AM MAI VAZUT IN TOT FORUMUL UN SUBIECT CARE SA SE LASE CU ATATEA REPLICI:D:D:D:lol::lol::lol::D:D:D( SAU SI DACA NU, DAR ...

Re: sex cu colege

din 7 apr 2005 18:38 de DarkAngel

hmm nu imi suna o idee prea buna.. mai ales daca ai o prietena daca nu ai tot nu e o idee prea buna!;)

Re: Problema mea!

din 7 apr 2005 18:28 de DarkAngel

Curbat in jos... stai ca nu am inteles exact ce vrei sa zici ?? ai avut cumva vreun accident ?...;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2983 din 3732
«   1 ... 2980   2981   2982   2983   2984   2985   2986 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare