Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Sexul oral: act normal sau pervers din 9 apr 2005 23:21 de ExoticDream
Cred ca si barbatilor, si femeilor le face placere sa primeasca sex oral, in privinta oferitului insa.....lucrurile nu stau la fel. Nu stiu daca e vorba de egoism (si ce daca lui/ei ii place, eu n-am chef sa fac asa ceva! ) sau de inexistenta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu colege din 9 apr 2005 22:53 de ExoticDream
Acum serios vorbind (desi intrebarea mi se pare usor neserioasa), nu stiu in ce culturi ale lumii ai vazut tu ca este frumos sa-ti inseli iubita, chiar daca ea se afla la mii de km distanta! Daca nu te poti abtine, macar fii sincer si spune-i! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu colege din 9 apr 2005 22:39 de finutul16
in primul rand as dori sa clarific ceva ,si anume nu am 16 ani ci 24 .am ales acest numar pentru ca este o cifra deosebita in anumite culturi ale lumii.in al doilea rand as vrea sa pun altfel intrebarea: fac ceva rau daca fac sex cu o colega de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu colege din 9 apr 2005 22:35 de finutul16
Re: Re: Relatii la locul de munca din 9 apr 2005 22:26 de ExoticDream
Te cred!!! E valabil si pentru relatiile profesor-student? Nu de alta, dar cateodata iti vine sa.....ii iei la bataie cand vezi ce limitati, dar plini de ifose sunt! Chiar azi am avut ocazia sa ma ciondanesc cu doua exemplare penibile care, in ...
Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange??? din 9 apr 2005 18:15 de SORIN28
Nu vorbesc despre o societate,vorbesc despre noi,tinerii,care vor sa para macho laundandu-se cu cuceririle lor in fata prietenilor.Cat despre cel care crede ca va tine mai mult la iubitasotia lui daca a fost virgina,asta e o mare tampenie.Aici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu colege din 9 apr 2005 18:10 de SORIN28
ok,probabil sunt eu mai greu de cap si inteleg numai dupa ce vad schema:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: sex cu colege din 9 apr 2005 17:45 de Nekunoskuta
Nu ma refeream intr-o relatie. Si nici nu stiu cum s-a ajuns la asta pentru ca cel ce a postat subiectul nu pomenea ca e implicat intr-o relatie.
Relatia e relatie, sunt adepta fidelitatii sentimentale si sexuale, daca vreau sa ma mentin in ...
Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange??? din 9 apr 2005 17:43 de Nekunoskuta
Asta e parerea ta. Societatea in care traim are totusi aceasta prejudecata. Nu e vorba de laudat ci doar ca unii au pretentii ca prietena lor sa fie virgina, pura, chiar daca ei au fost cu 20 de femei.
Re: Cum preferati ? din 9 apr 2005 17:39 de Nekunoskuta
Daca te razi o sa ai niste mancarimi ingrozitoare cand creste parul inapoi :D Mai bine tunde-te.
Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:( din 9 apr 2005 16:22 de acnaib
Stai putin,eu n-am zis ca ea arata mai bine decat mine sau ca s-a combinat cu ea din acest motiv. Habar n-am cum arata,cine e,cum o cheama sau a cui e. Si nici nu ma intereseaza. Sa fie ei fericiti...
Multumesc,sper sa am succes!:)
Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua de azi... din 9 apr 2005 15:42 de SORIN28
Daca ma uit la varstele voastre,daca sunt reale,am impresia ca este putin mai mare.Deci daca el are sub 10 ani si nu are voie pe aici,tu esti mai mica ;deci ce spuneai ca,cauti pe aici ?!:blink::blink::blink:s-au te-ai ratacit ?!
Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste din 9 apr 2005 15:30 de SORIN28
Daca noi suntem idioti ca gandim asa,tu esti prost ca poti sa gandesti asa ceva.Cum naiba poti sa spui ca nu stii cum ai sa gandesti in acele momente ?! Cine gandeste pentru tine de nu stii cum ai sa reactionezi ?!Capul(de pe umeri)unde se afla ...
Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani si ata nu s-a rup din 9 apr 2005 15:19 de SORIN28
Din toate mesajele pe care le-ai scris,se pare ca esti impotriva tuturor.Linistestete,nu te arata nimeni cu degetul daca esti putin mai calma.Nu trebuie sa fii de acord cu nimeni dar nici sa condamni la 18 ani(daca chiar ii ai).Am si eu o ...
Re: Re: Re: Re: Problema mea! din 9 apr 2005 15:06 de Alida
Prima oara ia o carte de gramatica a limbii romane, invata a scrie corect romaneste si pe urma mai pune-ti probleme existentiale.
Re: Sexul oral: act normal sau perversiune? din 9 apr 2005 15:02 de Alida
Sexul oral il consider un lucru normal, dar eu sunt o tipa care nu are multe preconceptii si inhibitii, altii l-ar putea considera dezgustator si implicit, o perversiune, depinde cat esti de destupat la mine si ce educatie ai primit.
Daca ...
Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste din 9 apr 2005 14:58 de Swann
Mai..ma enerveaza faptul ca multi vorbesc aiurea:"Vai, daca ma atinge macar o data,gata...la revedere!"...ne laudam ca suntem niste persoane puternice, independente etc...dar eu cred ca nu se stie cum vom reactiona la violenta ...
Re: Cum preferati ? din 9 apr 2005 14:53 de Alida
Daca ai par pe piept si implicit pe langa buric si pe copase, ar arata hidos daca te-ai rade numai acolo deoarece in rest ai avea par. Daca esti sarac in par, atunci arata ok ras.
Oricum mie-mi place tuns nu ras.
Re: Re: Re: Re: Re: Partenerul ideal din 9 apr 2005 13:48 de sabba
Nu stiu daca chiar despre tine vorbeam.....da' acum ce sa zic.....simte-te si tu bine!;):D:D
Re: Re: marirea sanilor din 9 apr 2005 13:45 de SORIN28
Ori e bube ori e sani(?)(!)Eu prefer sa am cu ce sa ma joc,ce sa alint,ce sa sarut,ce sa ling.Dar,normal,fiecare cu gusturile lui.Si gusturile nu se discuta:D:D:D
Pagina 2980 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||