Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Astept o minune!

din 9 apr 2005 13:37 de SORIN28

SE MERITA SA MERG MAI DEPARTE? SI PENTRU CE? Oare pentru ce sa merite ?!Pentru un lucru banal : IUBIRE.Daca nu merita sa te lupti pentru "EA",pentru acel "NOI",de ce te mai chinui atat ?!(!)(!)(!)

Re: Re: ce mai vrea de la mine???:(

din 9 apr 2005 13:32 de taune120

Esti mai buna decat cea noua , chiar daca ea arata mai bine , nu conteaza numai fizicul. 2 cuvinte potrivite pe zi , pot conta mai mult decat toata relatie pe care o are el acum. PS: daca te impaci cu el nu va merge... La fie care moment mai ...

Re: Re: Femeile din ziua de azi...

din 9 apr 2005 13:26 de SORIN28

:D:D:D

Re: Cum preferati ?

din 9 apr 2005 13:24 de SORIN28

Daca este o intrebare pentru fetefemei,de ce au raspuns doar baietiarbati pana acum ?!:blink::D:D:D

Re: Femeile din ziua de azi...

din 9 apr 2005 13:22 de taune120

Sunt ma si fete cumintzi si care nu vor numai bani , dar sunt rare si urate. cel putin eu asa am intalnit. Frumoase si sa nu aspire la milioane nu sunt (sa fim seriosi acum , daca erai femeie , luai unu mort de foame care sa-ti gaseasca un loc ...

Re: Cu sange sau fara sange???

din 9 apr 2005 10:25 de Nekunoskuta

De fapt barbatii care au avut mai multe femei sunt macho iar femeile care au avut mai multi barbati sunt usuratice, nu? BULLSHIT!!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce mai vrea de la mine???:

din 9 apr 2005 08:01 de SORIN28

Nu cred ca el a fost o mare greseala.Daca era o greseala nu stateai cu el 3 ani.Nu cred ca in 3 ani ai suferit incontinu si nu ati avut clipe de bucurie,clipe de fericire.Poate ca acum prietenii,despre care spui ca nu te mai recunosc,ar trebui ...

Re: Re: Re: Sex anal?!

din 9 apr 2005 07:33 de SORIN28

1.Sunt SORIN28 si nu SORIN@*,data viitoare nu mai uita sa iei degetul de pe Shift:):) 2.Aha,deci cu tine am baut eu aseara berile alea de mi-e capul greu sau dibla sau cabina sau cum ii spui tu:wacko: 3.Daca ma ascund dupa deget,crezi tu ca nu ...

Cu sange sau fara sange???

din 9 apr 2005 05:59 de inuendo

amin lol daca barbati sunt intradevar toti "porci"..atunci orice femei la 20 de ani a avut vreo 5-6 care au parasit-o....:D si asta nu inseamna ca ea e usuratica...ci doar ca barbatii sunt...."porci"..

din 9 apr 2005 05:37 de inuendo

mai fata..poate doar ai crescut...nu ai imbatranit...sau la o adica daca mai erai cu el..totu era bine? in mare parte realizarile personale sau persoana care esti depinde prea putin de partener....lasa ca trece si iarna...

Re: Cum preferati ?

din 9 apr 2005 01:20 de valentine

vezi cum faci ordine jos....te mananca daca nu faci prin metoda potrivita...da si inca cum te mananca :lol:

Re: Relatii la locul de munca

din 9 apr 2005 00:39 de sabba

Imi place la maxim subiectul asta!:D:D:D relatii la locul de munca! Pai cred ca toti avem ....daca ne gandim la momentul cand ne vine sa-i F-tem una sefului!:D:D:D:D:D

Re: Relatii scurte ???

din 9 apr 2005 00:37 de sabba

Inteligente sfaturi!:D:D Oricum este ceva ciudat....ca la cei 19 ani ai tai sa-ti faci genul asta de probleme! Pentru mine un lucru este foarte clar...nu cautati neregula in exterior ci in voi insiva! Veti fi uimiti s-o gasiti? Nu trebuie! In ...

Re: Re: Re: Partenerul ideal

din 9 apr 2005 00:30 de sabba

Bai, acum ca sunt intr-o dispozitie beton...trebuie sa va spun ca.....perfectiunea exista! Mai nasol este sa stii s-o pastrezi!;):x:D:D:D:D

Re: Re: O IUBESC

din 9 apr 2005 00:25 de sabba

Sunt perioade cand te gasesc amuzant....sunt alte perioade in care imi doresc sa te cunosc...sa inteleg de ce dracu te crezi buricu' pamantului! Daca am avut vreodata alergie la ceva am avut la genul asta de burice cum esti tu!):():():(

Re: Re: marirea sanilor

din 9 apr 2005 00:22 de sabba

e o tampenie totala pastile naturiste, nenaturiste oricum ar fi strica echilibrul hormonal al organismului! Stiti ce inseamna aceste pastile? Un aport hormonal artificial....care intr-adevar pe moment face ca sanii dvs sa arate mai frumosi si ...

din 8 apr 2005 23:50 de Nekunoskuta

Asta e cea mai mare prostie pe care o poti face. Sa fii deprimata, fara viata, sa te simti batrana. Inceteaza cu vorbele si sentimentele astea, iesi in lume, distreaza-te, fa-ti prieteni, TRAIESTE!!! Viata ta nu s-a terminat din cauza unui ...

Re: Re: Re: Sex anal?!

din 8 apr 2005 23:01 de Nekunoskuta

Nu am practicat si nici nu ma atrage. Nu-mi pasa ca asi putea fi catalogata intr-un anumit fel pentru ca daca asi face-o vreodata asi face-o intr-o relatie in care exista iubire si incredere reciproca. Stiu si eu explicatiile stiintifice dar ...

Re: Re: Re: O palma din...dragoste

din 8 apr 2005 22:32 de Taqua

Intradevar, parerea ta...

Re: Re: Sex anal?!

din 8 apr 2005 21:28 de De la Cluj

Ma bucur ca ai curaj mai mult decat SORIN28 asta, dar ma gandeam daca ai prcticat vreodata, sau de teama ca sa nu fi considerata, cum ai spus altfel decat trebuie...ai renuntat la experiment...nu intreb de alta dar chiar aici pe site este ceva legat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2981 din 3732
«   1 ... 2978   2979   2980   2981   2982   2983   2984 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare