Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral: act normal sau

din 11 apr 2005 15:47 de ExoticDream

Te cred ca este marfa, dar, daca intre tine si fata care ti-l face exista iubire, nu este si mai marfa? Cum spunea si Sorin28, excitant este in primul rand faptul ca acea placere iti este oferita de cineva pentru ca te iubeste si doreste, de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste

din 11 apr 2005 15:36 de ExoticDream

Daca ti se pare grotesca imaginea unei fiinte feminine, suave, articuland un ditamai omul, poate iti place mai mult secventa in care animalul masiv si feroce isi exercita forta impotriva unei partenere delicate, finute?!? Mie mi se pare animalic ...

Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste

din 11 apr 2005 15:32 de ExoticDream

Welcome back!!! Ne-ai lipsit!!!;););) De acord cu tine, deocamdata nu m-a luat inca sotul ala dement, dar daca ar fi asa, crede-ma ca prima palma ar fi si ultima pe care am petrece-o impreuna! Daca m-ar bate pentru ca s-ar fi imbatat/drogat si ...

Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste

din 11 apr 2005 15:21 de ExoticDream

Harjoneala de la gradinita nu se pune! In plus, am zis ca nu sunt niciodata cea care incepe un conflict, insa..... nu agreez chestia cu "daca ai primit o palma, intoarce si celalalt obraz"! ;););)

din 11 apr 2005 15:17 de SORIN28

Kung fu imi suna cunoscut dar "Aaaaaaiiiiiiiaaaaaaaa, ha, aia ha!" sa mor daca am auzit de asa ceva.Ce este ?!:blink:.:blink::blink::D

Re: Re: Sex anal?!

din 11 apr 2005 15:02 de SORIN28

Iar nu-i bine,fara sa iti atrag atentia asupra greselilor de ortografie(s-ar putea sa fie tastatura sau graba) daca tu crezi ca sexul este o misiune te inseli amarnic.Frizura nu mi-ai zburlit-o tu,ci prietena mea (ma saruta pe gat cand ti-am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua d

din 11 apr 2005 14:49 de ExoticDream

Nu mai conteaza, i-am pierdut..., au mai fost sambata seara in Park Place Club din Timisoara..... Nu-mi ramane decat sa incerc sa-i "prind" la Dordrecht pe 30 aprilie.... sau la Breda pe 15 mai (asta daca nu-mi surade New York?!?) ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 apr 2005 14:22 de Nekunoskuta

Nu conteaza ce e de preferat. Din momet ce prima relatie s-a terminat pica premisa "sa ramai cu ea pe viata". Din ce spui tu eu trag o concluzie in ce priveste gandirea ta: cu cat mai multi barbati/femei cunosti cu atat dragostea pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 11 apr 2005 14:16 de Bozgoru

Eh.... altceva... de preferat mai nebunatiko..este sa fie virgina sa nu fii iubit pe nimeni inaintea ta... si sa ramai si cu ea pe viata...nu e necesar ca un baiat si o fata de 16 ani sau 20 ani... sa nu ramana impreuna pana la moartea..... daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu san

din 11 apr 2005 14:07 de Nekunoskuta

Si crezi ca la barbati teoria ta nu functioneaza? Crezi ca un barbat care a iubit "la nebunie" o poate iubi pe alta la fel de mult sau chiar mai mult? Esti tanar, ai doar 19 ani si fetele cu care umblii sunt mai mici ca tine deci e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema mea!

din 11 apr 2005 14:06 de Bozgoru

se poate cu chirurgie plastica (dar se poate sa ai probleme erectile dupa aceea)... sau dupa cum spune si sorin..daca e problema de cum sta in chiloti.....puneti-o si tu in sus sa stea in chiloti...ceva mai stramti daca se poate...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange s

din 11 apr 2005 14:01 de Bozgoru

Da greseala mea..am uitat sa precizez..cea mai buna e fata care e virgina si care nici nu a iubit inainte pe altcineva..daca a avut pe altcineva pe acre a iubit inainte iubirea scade pt tine..si la fel si pe plan sexual si mai rau...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau f

din 11 apr 2005 13:56 de Nekunoskuta

Vei fi un barbat tare nefericit. Iti doresc sa te indragostesti de o "curva" (in conceptia ta) si sa-ti dai seama ca e femeia vietii tale, ca o iubesti "la maxim"...sa te vad ce faci atunci, te conduci dupa inima sau dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau f

din 11 apr 2005 13:46 de Nekunoskuta

Ce faci in urmatoarea ipoteza: Intalnesti o fata, are 20 de ani, e virgina. A avut 2 relatii pana la tine, destul de lungi, una de 2 ani, una de 3 ani. I-a iubit pe amandoi la maxim, nu a vrut sa-si inceapa viata sexuala cu nici unul din ei. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara

din 11 apr 2005 13:39 de Bozgoru

Inca o data.... e absolut normal..si cel mai fericit caz ar fii... pt un baiat sa aiba o fata care e virgina..chiar daca el nu e.... daca nu mai exista fete virgine in tara asta..asta e... dar iubirea nu va fii maxima cand ea a avut pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani si ata nu

din 11 apr 2005 13:38 de Nekunoskuta

Da, se pare ca sunt multi cretini-tampiti pe aici...sefu'!!! Iar ocolesti intrebarea mea.:D Si daca citesc eu bine posturile din urma tu esti cel care a inceput cu atacurile la persoana, nu crezi???

Re: Re: Re: Re: Re: Fac sex de 4 ani si ata nu s-a

din 11 apr 2005 13:36 de Bozgoru

Eh... ori sunt multi cretini aici ori tampiti.... eu am pus o intrebare pe forum..normal era sa mi se raspunda nu sa ma judece toti labarii..daca nu va duce capu asta e

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu colege

din 11 apr 2005 11:08 de Nekunoskuta

Tu erai cel cu "sa faca sex doar cu mine"???? La calitati morale parca!!! :D:D:D Reciproca de ce nu se aplica?):(

Re: Re: Fac sex de 4 ani si ata nu s-a rupt

din 11 apr 2005 11:03 de Nekunoskuta

Pai nu-ti dai seama cat de prost esti???? De ce mai vorbiti de ata daca exista sanse de 99% sa te creada virgin????? Si totusi...nu te impusti???

din 11 apr 2005 11:01 de Nekunoskuta

Si el te-a iertat, nu? Daca era invers, el sa fi aplicat "kung fu vietnamez" pe tine (presupunand ca tu nu stii sa te bati) si sa iesi tu mai sifonata??? Nu-l iertai, nu? In cazul asta a fost un prost ca te-a iertat!!!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2977 din 3732
«   1 ... 2974   2975   2976   2977   2978   2979   2980 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare