Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: indragostit din 23 apr 2005 00:39 de nemesis
Ca de la coleg la coleg, ti-as da 2 la un eventual examen de Psihologie Sexuala!!! Cum poti sa spui asa ceva? E ca si cum as spune eu, ca fizician, ca se poate construi o "masina a timpului".
Mda... " a fi luat drept ...
Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!! din 23 apr 2005 00:11 de nemesis
Oglinzi venetiene, cristale de Bohemia, arta renascentista, mascara, cosmologie, istoria literaturii, gastronomie, shades in make-up, istoria machiajului, istoria secolului XX, hermeneutica, evolutia conceptului de frumos, simbolistica, istoria ...
Mi-e frica...sau ceva asa!!! din 22 apr 2005 23:47 de yo..
Deci..sa va spun ceva :rolleyes: mie..mie cam frica sa sarut un baiat..(sunt fata..lol) pt ca..cine stie?! poate nu sarut bine..sau imi pute gura..sau am buze prea subtiri..bla bla...si intrebarea mea e ..ce sa fac? daca baiatul dupa aceea o sa ...
Re: Re: Re: indragostit din 22 apr 2005 22:35 de rook
Din cauza unor conceptii ca acestea societatea de azi in loc sa mearga inainte se taraste inapoi. Pacat.
Ce pacat mai..., ca hal de kktzii astia ne trag in jos , de la taraturile astea s-a declansat SIDA.Numa' sa prind unu pe la spatele meu ca ii ...
Re: Re: indragostit din 22 apr 2005 22:23 de TalpaYute
Cu tot respectul, homosexualitatea nu este o boala mintala...debilitatea, autismul, diverse sindroame etc. da, sunt. Nu vad legatura pe care ar putea-o avea in aceasta problema un biolog si as fi curios sa aflu mai multe.
Homosexualitatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare din 22 apr 2005 22:03 de Nekunoskuta
Daca inca e langa tine nu inseamna neaparat ca merita. Cand o fata nu-si intelege partenerul in cazuri de "esecuri" de acest gen trebuie sa-ti pui un semn de intrebare. Bineinteles ca tu stii mai bine ce e in relatia ta dar din ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata?? din 22 apr 2005 21:04 de copilasul
Sarcina si menstruatia sunt doua fenomene ce se exclud reciproc. Daca exista sacina, nu mai apare sangerarea menstruala si invers, daca exista sangerarea menstruala, nu mai exista sarcina.
Dar ... poate exista sangerare peste o sarcina insa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubire< in stres din 22 apr 2005 20:55 de SORIN28
Am avut dreptate,nu ai inteles.Cand spui ca "oamenii sa se adune" te referi la studii sau statut social.Din pacate pentru tine cunosc cuplu(el 50ani,ea 45ani)unde ea este judecator si el mecanic la un service asa ca mai ...
Re: Romania off topic! din 22 apr 2005 19:59 de valentine
Draga moderatoare...cata pofta am eu de lectura in ultimele zile, chestiile de mai sus tot nu leam citit :.
Too long fata!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prec din 22 apr 2005 16:19 de melin
ExoticDream intra pe messanger daca ai cum, te rog!!!
Re: Re: Re: iubire< in stres din 22 apr 2005 15:47 de Alida
Daca te cunosti destul de bine si stii sa ,,citesti,, oamenii nu ai cum sa te simti inferior unei persoane inferioare tie.
Nu ai cum sa te indragostesti de o persoana care nu e la acelasi nivel cu tine, cel putin eu una nu pot, poate imi ascult ...
Re: Re: iubire< in stres din 22 apr 2005 15:28 de ExoticDream
Depinde. Se poate intampla sa ai ghinionul sa te indragostesti de cineva care te face sa te simti inferior, desi realitatea este cu totul alta, iti pierzi (temporar) parte din increderea in tine insuti, te simti nedreptatit, umilit, dar ramai ...
Re: Re: Re: Re: Re: iubire< in stres din 22 apr 2005 15:18 de ExoticDream
Ai dreptate, nu te-ai facut inteles, mai incearca! Esti gelos pentru ca merita, pentru ca nu oricine are asa femeie langa el? Asa cum a scris Alida, in cazul tau cred ca este vorba despre neincrederea in tine insuti, esti constient ca ai alaturi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare din 22 apr 2005 14:57 de ExoticDream
Esti un baiat super romantic, multe fete si-ar dori sa te aiba aproape, dar nu cred ca ar trebui sa-i cumperi iubirea cu gesturi dulci..... mi-e teama ca prietena ta nu te apreciaza asa cum trebuie, ce-ar fi sa faci un mic experiment.... un timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare din 22 apr 2005 14:51 de ExoticDream
Nu e obligatoriu sa iti "reglezi chestia" in 7 luni, s-ar putea sa mai dureze un pic, fara ca asta sa insemne cine stie ce probleme de natura medicala. Totusi..... de ce nu dai o fuga la doctor ca sa te linistesti?
Ce detalii nu a ...
Re: din 22 apr 2005 13:25 de Alida
Dat fiind ca acest mesaj este nul, am ceva de spus vis-a-vis de un mesaj postat in legatura cu nemesis:
Re: Re: Re: pt nemesis
Nemesis parerea mea este ca trebuia sa iti ceri scuze pt cuvintele alea, sa iti revizuiesti parerea asta mult umflata ...
Re: Re: Sunt insarcinata?? din 22 apr 2005 11:17 de Corinutza
Azi de dim mi-a venit ciclul dar mi-a venit mai devreme decat trebuia!Ultima menstruatie am avut-o la inceputul lunii!Nu este regular dar nu mi-a venit niciodata de doua ori intr-o luna!!Mama mea nu stie nimik si mi-a spus ka mi-a venit asa rpd pt ka ...
Re: Re: marirea penisului din 22 apr 2005 11:05 de copilasul
la intrebarea asta nu stiu sigur insa din ce am citit penisul este format din 3 compartimente...3 corpi 2 cavernsi care au rolul eractiei si unul spongios (ejaculare si urinare)eu bine trebuie sa lucrezi la corpi ccavernosi sa-i maresti.insa nu ...
Re: prezervative din 22 apr 2005 10:55 de Nekunoskuta
Eu zic sa stai linistita. Pune insa mana si mai citeste cate ceva sa te mai documentezi, sa te pricepi si tu la "chestiile astea":) Cand iti incepi viata sexuala trebuie sa ai ceva teorie acumulata ca sa ai ce pune in practica :D si sa ...
Re: prezervative din 22 apr 2005 10:49 de copilasul
bine sti ca singura metoda 100% este abstinenta..de aceea sanse ipotetice sunt mereu.Daca prezervativul a fost pus si scos corespunzator sansele scad sub 1%. 1% reprezinta ce ati mai facu voi dupa.In corpul penisului mai e retinuta o cantitate mica ...
Pagina 2960 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||