Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!! din 25 apr 2005 10:40 de ExoticDream
Merge daca legea este bine definita (obligatoriu are 6 litere, nu 3), asociativitatea este implicita intrucat grupul are doar doua elemente, pentru elementul neutru facem cu randul, iar inversabili putem fi amandoi (cel putin din poze asa ...
Re: problema din 25 apr 2005 10:38 de Nekunoskuta
Normal ca un dermatolog te poate ajuta dar nu-l cauta pe aici.:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubire< in stres din 25 apr 2005 10:25 de ExoticDream
Probabil ca primul impuls ar fi sa-mi folosesc abilitatile castigate la orele de arte martiale ca sa o "zbor" de langa comoara mea, dar..... n-as da curs acestui gand (mai stii, poate nici n-a inceput ea!). As sta in expectativa..... ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex!!!!!!!! din 25 apr 2005 10:08 de Nekunoskuta
Offfff, Doamne!!! La 17 ani ai tai chiar nu ai idee cam despre ce ar fi vorba in treaba asta numita "sex"??? Din cum vorbesti nu cred ca exista acea "complicitate" intre tine si el care sa va faca sa treceti peste orice ...
Re: Re: Re: iubire< in stres din 25 apr 2005 10:05 de ExoticDream
Ideea este ca unii oameni nu inteleg sa acorde libertate pentru ca se tem de infidelitate (in cazul acesta, oare cat de "adevarata" este oare relatia? ), in timp ce altii profita de libertatea castigata astfel pentru a comite ...
problema din 25 apr 2005 09:00 de alexandru
Buna
De vreo 5 ani , mi-a aparut pe capul penisului o pata de culoare maronie cam de vreo 3 mmm . Nu am avut contact sexual niciodata . Mi-a fost rusine pana acum sa vb despre asta . Nu-mi creeaza nici un fel de disconfort , doar ca exista acolo . ...
Re: :((( din 25 apr 2005 03:34 de SORIN28
offffffff, mama lor de manele, cum le zice Liviu asta:D:D:D
:((( din 24 apr 2005 23:04 de valentine
Ti-am gresit si ai plecat, viata mea s-a schimbat, te-am pierdut si sufar mult.
Dar din suflet iti spun, daca ar fii sa revii, eu iti jur nu as mai gresii....
:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Mie dor, la lumina stelelor, sa iti mai vad chipul razand, la ...
Re: din 24 apr 2005 22:26 de copilasul
in mod normal pana la 10 zile
Re: Re: postinor 2 din 24 apr 2005 22:23 de copilasul
nu te ingrijora!!!!!
daca ti-a venit menstruatia,nu esti gravida mai ales daca a tinut 7 zile.Postinor e foarte chimic deci normal organismul tau a suferit mult de aceea paote ii ia mai mult sa se regenereze...Ideea e ca nu avem de unde sa stim ...
Re: Re: Caz penal... din 24 apr 2005 22:20 de copilasul
daca ea te reclama DA
daca ai ei te reclama DA
daca te autodenunti DA
in concluzie te-ai ars:blink:
Re: Re: indraznire din 24 apr 2005 21:23 de Guest
A! doar sa-l exciti!!!
Pai, daca e iarna pune-i zapada sub tricou, sau in boxeri :o
Daca e vara, nu stiu; n-am excitat tipi vara ;)
Re: indraznire din 24 apr 2005 20:04 de Guest
Da, stim!
Poti sa faci striptease, mai ales daca e iarna si apoi puteti face dragoste in zapada .... (mai ales el) :wacko:
Re: indraznire din 24 apr 2005 20:00 de Alida
Sa faci sex cu el in parc? Sa-l exciti in parc si sa faci sex acasa? Sa faci sex oriunde cu el? Cam ambiguu mesajul tau..
Oricum daca vrei sa o faci cu el in parc si stii ca el vrea asta, nu vad care e marea dilema. Incepi sa-l saruti si sa-l ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 24 apr 2005 19:50 de Alida
Corect!
In cel mai bun caz poti comenta o carte cu prietenii, poti recomanda o carte sau poti cere lamuriri, daca nu ai inteles o carte pe deplin.
Chiar asa, a citit cineva Zenobia de Gellu Naum sa-mi spuna si mie care dumnezeu e mesajul ...
Indraznire in parc din 24 apr 2005 19:48 de judy
am si eu o intrebare.. stiti cumva cum pot sa ma dau la prietenul meu daca suntem in parc singuri? as vrea sa fac sex cu el dar vreau sa ma dau direct la el pentru ca stiu ca si el vrea dar nu mia zis nimik.. stiti si voi niste ideii care pot sa fac ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 24 apr 2005 19:36 de Guest
Frumos raspuns!
I-adevarat ca daca citesti pentru placerea ta si simti ca cititul te face valoros (macar)in proprii tai ochi, nu simti nevoia sa afle toata lumea ca tu citesti mult.
Re: Re: Re: Re: Re: Romania off topic! din 24 apr 2005 19:08 de Alida
Nu inteleg de ce majoritatea considera ca dincolo e mai bine.. crezi ca acolo nu exista cartiere marginase unde traiesc oameni saraci, inculti etc.? Acolo nu se asculta rap si dance? Hai sa fim realisti!
In legatura cu ce anume alegem, cunosc un ...
Re: Caz penal... din 24 apr 2005 18:21 de xander
daca shi tu ai sub 18 np.,atata timp cat nu a fost viol.daca a fost shi ea poate dovedi ai pus-o shi la propriu shi la figurat!
Re: postinor 2 din 24 apr 2005 17:16 de dodo
esti gravida!!!:x
Pagina 2957 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
11 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||