Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: lamuritzi-ma si p mine va rog

din 27 apr 2005 08:49 de drakool

Totzi zice-tzi ce e ea adinca dar ganditzi-va poate o are prietenul ei prea lunga daca a ajuns la atatzia km.hahahaaaa:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 apr 2005 02:08 de valentine

Asta e aia din Irak??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 apr 2005 02:08 de valentine

:blink::blink::blink::wacko::wacko::wacko::blink::blink:

Re: Re: agatatul pe strada?

din 26 apr 2005 23:32 de dfgsdg

Bha proasto si daca ai trecut p langa jumatatea ta si nu stii ca e ea decat cunoscand-o mai mult ce faci fa nu o bagi in seama. Mai gandeste desi imi e ca nu poti.

Re: indraznire

din 26 apr 2005 23:16 de valentine

Pai in primul rand stiu o fata care a cedat insistentelor baiatului si au facut sex oral in parc...cica a fost marfa...bine pacat ca stie tot cartierul acum :.:.:.

Re: raspundeti plz

din 26 apr 2005 23:08 de valentine

Nop, nu mi s-a intamplat!

Re: Re: raspundeti plz

din 26 apr 2005 22:47 de nemesis

:D Oops! :D Nu mai are Infectu' semnatura... :D Nu-i mai intra creanga-n ochi... "Ozo sep, Ozo sep... ca n-ai ochi sa ti-i intep!" Sunt un scump... Pupa-ma! :love: P.S.S. Sa ma corecteze cineva la "ozo sep" ala, CA ...

Re: agatatul pe strada?

din 26 apr 2005 15:53 de MauriCe

mdeah .. vreau sa zic ca am citit toate parerile .. si imi pare rau ca nam gasit nici un baiat care sa ia apararea cat de cat celor care agata pe 'strada' .. bine hai poate 1 , 2. In my opinion daca unui baiat ii place de o fata asa pe loc .. e ...

Re: indraznire

din 26 apr 2005 15:29 de MauriCe

deci .. hmm .. in parc .. e clar ca depinde de vremea de afar' dar on secon thought ce ati cauta voi in parc daca nar fi frumos .. mdeah... an advice .. try finding his erogen spots .. his penis might be the bullseye :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Female ejaculation

din 26 apr 2005 13:57 de Necunoscut

Sa mi`o luati in gura... aim rait?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 26 apr 2005 13:38 de MachoMan

Eu prefer la orice ora super desteptul...., macar cu el am o sansa sa ma inteleg, prostul este noapte! Nu pe noi toti, doar 3/4, adica majoritatea. ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 26 apr 2005 13:33 de TalpaYute

Mey, care nu poate dormi noaptea ca a fost facut in fel si chip de Nemesis? Oricum, sute de carti ai citit, dar cred ca sunt cateva principii deontologice care ti-au scapat, "colega"... Stau si ma gandesc ce ar fi de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Female ejaculation

din 26 apr 2005 12:58 de MachoMan

You are wrong! Se scrie "am I right?", in limba engleza "eu" se zice "I", daca tot ii corectam pe altii, macar sa o facem ca lumea, am I right? ;)

Re: problema

din 26 apr 2005 12:50 de io

Daca de atata timp nu te deranjeaza,inseamna ca nu este o boala grava.Incearca la un cabinet de dermatologie...dar daca nici nu te mananca sau nu s-a intins,atunci cred ca poate fi vreun vas de sange spart...e doar o parere...cel mai bine ar fi sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: sex!!!!!!!!

din 26 apr 2005 12:38 de necunoscutaS

Eu cred ca nu e momentul sa faci pasul asta.Poate ca te simti pregatita fizic sa faci sex,dar nu esti pregatita psihic.Intai informeaza-te despre toate pericolele,sau cum sa previi pericolele,si apoi vei fi pregatita total sa faci pasul ...

Re: Re: Re: vreau sa stiu mai multe despre contine

din 26 apr 2005 10:09 de Nekunoskuta

"Lipsa de ceva special" poti sa o elimini si prin alte metode. Banuiesc ca te referi la relatia sexuala cu prietena ta daca ai adus in discutie continenta sexuala. Daca vrei sa incerci aceasta varianta sa stii ca si ea trebuie initiata ...

Re: Re: vreau sa stiu mai multe despre continentza

din 26 apr 2005 09:29 de drakool

Ma gandesc sa incerc shi io chestia asta...am auzit ca are multe avantaje..dar oricum nu stiu daca o sa reushesc sa fac tot ce cere aceasta chestie.Cred ca de fapt io vreau sa schimb ceva in relatzia mea cu prietena mea cu care sunt de ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Female eja

din 26 apr 2005 07:12 de Infector

pai daca esti taran... :D si nu te mai baga in seama cu mine ba sugaciule ca n-ai tu fatza de texte cu maria sa EU B)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Female ejacula

din 26 apr 2005 00:55 de Necunoscut

Mai lasa-ne bah cu La Familia, ca esti de-a dreptul penal =)) Da-ti foc in fata primariei, poate te baga si pe tine cineva in seama. PS: daca io am chef scriu si Aim rait... ai tu vreo problema? Aim rait gaiz?

Re: raspundeti plz

din 25 apr 2005 21:40 de Infector

draga..depinde cum il folosesti ca daca-l folosesti aiurea e ca si cum te freci pe liber :D ... get it? btw vrei sa-ti arat? B)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2955 din 3732
«   1 ... 2952   2953   2954   2955   2956   2957   2958 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare