Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 14:22 de andra1
Well...am mai multi prieteni in care am incredere (dar limitata) si o singura persoana in care am incredere 100% si m-a ajutat la greu de fiecare data, si stiu k ma pot baza pe ea oricand.Asa k exista si prieteni adevarati :)
Re: Atza rupta! din 30 mai 2005 12:50 de Nekunoskuta
Fraul preputiului (atza) se poate mentine intacta pana la o varsta foarte inaintata, uneori toata viata.
Citeste si tu pe ...
Re: Atza rupta! din 30 mai 2005 12:39 de angelgabriel
Sa nu faci prostia sa o rupi tu :D
Re: Re: Re: Re: Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 12:16 de lupulnebun
:blink::unsure::rolleyes:
:p
Re: Re: Re: Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 12:15 de Nekunoskuta
Daca acea persoana ma vrea ca prieten cu adevarat dupa ceva timp o sa-mi dau si singura seama, nu crezi...hai ca nici asa batuta in cap nu-s:lol::lol::lol::lol:
Oricum, increderea mea totala nu o are nimeni si nu cred ca o va avea vreodata.
Re: Re: Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 12:09 de lupulnebun
Good thinkin'! Dar te-ai gandit vreodata ca unii pot fi subestimati din cauza aceasta? In sensul ca acea peroana vrea sa te aibe ca prieten iar tu esti mai rezervat din cauza acestei temeri...:unsure:
Re: Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 12:06 de Nekunoskuta
Esti un norocos (cred). Am intalnit oameni care-mi spuneau ca intai investesc incredere intr-o persoana apoi asteapta sa vada daca respectivul merita sau nu acea incredere. Eu una cred ca asta e o prostie. Intai omul trebuie cunoscut apoi trebuie ...
Re: Prietenia adevarata din 30 mai 2005 11:39 de lupulnebun
O persoana pe care sa te bazezi 150% gasesti cam greu, insa gasesti.
Pana a gasi acea persoana mai dai peste cateva in care iti pui increderea iar mai apoi cand lumea iti e mai draga observi ca atunci cand ai nevoie de ajutor, nu mai dai de acea ...
Prietenia adevarata din 30 mai 2005 11:22 de Nekunoskuta
Credeti in existenta "celui mai bun prieten"? Si nu numai cu denumirea ci si in fapte. Exista in viata voastra o persoana pe care va puteti baza 150%, pe care o puteti suna in toiul noptii daca aveti probleme, care sa va ajute ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum Sa Fac Sex Oral Unei F din 29 mai 2005 23:07 de Nekunoskuta
Hihihihihihihihihi:D Parca ar fi primul subiect in care discutia o ia pe cai gresite. Si sigur nu va fi nici ultimul. :D:)
Re: Re: Re: Re: Re: Cum Sa Fac Sex Oral Unei Fete! din 29 mai 2005 23:04 de lupulnebun
Daca am sta sa dezvoltam si subiectul asta ne abatem de tot de la subiect. Asa ca las loc unei alte rubrici pt acest subiect. :)
Re: Re: Re: Re: Cum Sa Fac Sex Oral Unei Fete!!! din 29 mai 2005 23:03 de Nekunoskuta
Bun prieten :lol::lol::lol: Daca mai exista asa ceva pe lume vreau si eu...si as lua 2 bucati sa-mi ajunga:(:(
Re: Re: Re: Re: probleme in din 29 mai 2005 21:55 de angelgabriel
Depinde cat bei, Valentine... eu chiar nu am probleme cu ejaculatul... si nu acesta era subiectul discutiei. Am ajuns la performanta sa ejaculez cand doresc. De obicei, aman acest lucru, pentru a trai mai intens senzatia de pe urma
Re: Re: Re: Re: Re: probleme in pat... din 29 mai 2005 21:36 de angelgabriel
Dre. , as fi curios sa aflu ce varsta ai dumneata. Pentru ca ar fi o prostie sa ma apuc, la varsta mea, de acele produse, fie naturiste.
Lupulnebun are dreptate. La varsta asta nu tine decat de psihic. Iar emotiile semnifica cel mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm din 29 mai 2005 18:38 de lupulnebun
Da, insa din pacate rare sunt cuplurile care se potrivesc in toate privintele... :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dez din 29 mai 2005 11:40 de Nekunoskuta
Eheeeee...nici chiar 30 de relatii. Bine, asta depinde si de varsta. Una e sa fi avut 4-5 relatii pe la 28-30 de ani, alta e sa se intample asta la 15-16 ani.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirg din 29 mai 2005 00:54 de ExoticDream
Trecutul este trecut, prezentul si viitorul conteaza. Totusi, fara a cadea in exagerari penibile, una este ca iubitul tau sa mai fi avut 30 de relatii si alta sa stii ca a mai iubit de 1-2 ori. Oricat de nebuna ar fi iubirea aceea, nu cred ca un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a i din 29 mai 2005 00:28 de ExoticDream
... e foarte trist sa vezi pe strada doi tinerei de 18-20 de ani, mergand tinandu-se de mana si soptindu-si cuvinte dulci si sa te gandesti ca acum o saptamana l-ai mai vazut pe unul din ei cu altcineva in aceeasi postura, iar in urma cu cateva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a i din 29 mai 2005 00:19 de ExoticDream
Perfectiunea nu exista, nici noi nu suntem perfecti, asa ca nu este normal sa avem pretentii exagerate de la ceilalti. Fiecare cauta de fapt un 90-95% dintr-o perfectiune relativa la propriile sale dorinte, o semiperfectiune personalizata, ceea ...
Re: Re: Re: probleme in pat... din 29 mai 2005 00:04 de ExoticDream
Asa cum ai descris initial situatia, am dedus ca era "musai" si absolut firesc sa sariti in pat la 3 saptamani dupa ce v-ati cunoscut, chestie care mie mi se parea cam rapida pentru cei 18 ani ai tai (dar in ton cu moda; astazi, daca nu ...
Pagina 2935 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||