Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mai 2005 23:25 de ExoticDream
Ce romantic esti tu! Fata asta este chiar ciudata daca nu apreciaza astfel de gesturi care ar misca pana si un suflet de piatra! Tu te comporti ca un cavaler medieval, iar ea...... ca o fata a secolului XXI! Am senzatia ca sunteti usor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mai 2005 23:21 de ExoticDream
Cateodata doi oameni pot fi prieteni strasnici, dar iubiti lamentabili, asta se intampla cand deosebirile dintre ei sunt prea mari pentru ca o relatie sa reuseasca, dar relativ acceptabile pentru a permite o prietenie (de tipul "eu iti spun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm din 28 mai 2005 22:37 de ExoticDream
Daca eu il simt numai al meu si in afara clipelor in care facem dragoste, inseamna ca nu sunt sentimentala?!? Oricum, fidelitatea vine din interiorul fiintei tale, este inutil sa-ti fie impusa de partener sau de tine insuti, firesc este sa fii ...
Re: Re: Jurnalul unui copil nenascut din 28 mai 2005 20:23 de nemesis
Pentru o gandire atat de infantila, voma este singurul respect pe care-l pot avea...
Re: Jurnalul unui copil nenascut din 28 mai 2005 16:24 de Dana21
Jurnalul unui copil nenascut.
Am plans ca un copil mic cand am citit acest jurnal
:(, ma gandesc cum pot exista asemenea mame care pot fi in stare sa isi omoare cu propriul acord copilul. Am aproape 21 ani si sunt logodita de aproape 2 ani si tot ...
Re: Atza rupta! din 28 mai 2005 12:43 de lupulnebun
"Atza" aia despre care vorbesti poate sa nu "se rupa" o intreaga viata si sa ramana la fel, indiferent daca ai folosi prezervcativul sau nu. In majoritatea cazurilor ea se intinde neavand loc ruperea despre care vorbesti.:/
Re: Atza rupta! din 28 mai 2005 11:45 de nemesis
Nu.
Atza rupta! din 28 mai 2005 11:40 de Al3xandru
Am si eu o nelamurire. Mi-am inceput viatza sexuala acum 3 luni (atat eu cat si prietena mea am fost virgini), insa nu mi s-a rupt atza (probabil din cauza prezervativului... niciodata nu am facut-o fara). Este adevarat ca daca se rupe atza, penisul ...
Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 27 mai 2005 23:24 de dexter
:wacko::lol::D:x:x:x
Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 27 mai 2005 23:24 de dexter
:wacko::lol::D:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina din 27 mai 2005 23:07 de Nekunoskuta
Nici nu trebuie sa faci asa. Nu cred ca intr-o relatie isi are locul o astfel de "imaginatie". Asa putem merge cu imaginatia mai departe si sa incepem sa fabulam pe marginea atingerilor, sarutarilor, soaptelor dulci. Oare asta a mai zis ...
Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubir din 27 mai 2005 22:52 de Nekunoskuta
Oare e posibil sa existe persoana ideala pe care fiecare si-o contureaza? Daca persoana pe care o intalnesc se potriveste doar 90-95% cu mine voi renunta la ea pentru ca nu exista potrivire 100%? Dragostea adevarata inseamna sa intelegi si sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jurnalul unui copi din 27 mai 2005 14:10 de SORIN28
Na ca ti-a dat peste rat, ti-a facut mucii cravata :D:D:D
Re: Am nevoie de un sfat din 27 mai 2005 13:54 de andra1
Aceasta mare iubire nu o vei uita niciodata, mereu iti vei aminti de ea dar cred k este monentul sa treci peste ea.Incerca sa cunosti si alte fete.AM impresia k din cauza acestor sentimente pe care le ai te-ai cam izolat de fetele cu care ai fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubir din 27 mai 2005 13:45 de andra1
Nu cred k poti gasi aceea persoana care sa ti se potriveasca 95% pentru k noi avem tendinta de a cauta perosana perfecta, cu calitati si fara defecte iar 95% este foarte aproape de perfectiune iar aceasta nu exista.Poti incerca sa gasesti persoana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ej din 27 mai 2005 13:40 de melin
-E nasol tare iar a facut propunerea, ce e naspa e ca ea m=-a refuzat de cateva ori si asta m-a descurajat un picut+ c am curtat-o aproape in permanenta dar din cate am vorbit nu si-a dat seama, actioneaza in numele unor idealuri sau stiu eu ce... ...
Re: Exista o durata limita a iubirii? din 27 mai 2005 13:37 de andra1
Parerea mea la acest subiect este k dupa cativa ani de iubire intensa si de maxima pasiune aceste dispar dar in locul lor ramane in primul rand respectul si atasamentul.De fiecare data knd vad un cuplu la vreo 60 de ani ma gandesc k asa as vrea sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: probleme in pat... din 27 mai 2005 11:13 de lupulnebun
De la o problema ce tine de psihic ajungem la tratamente naturiste si pahare de vin. Instigare la alcoolism. :D
Re: Re: Re: Re: probleme in pat... din 27 mai 2005 09:07 de Dr. Pork
Na la tata...!!!
Te duci la farmacie..si iei Ginseng de cea mai mare concentratie, Zysyphy si Extract de Telina...toate produse naturiste. Faci tratamentul dupa 2 saptamani o sa se simta daca nu ai cumva vre-un betesug mai serios.
Sa nu uiti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejacul din 26 mai 2005 23:33 de valentine
:blink::blink:
Pagina 2936 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||