Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mai 2005 16:02 de ExoticDream
Uraaaaa..... stiam eu ca tot ele sunt mai cerebrale, chiar daca ei au doua capete/capuri/capi!!!
;):p:):D:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priete din 31 mai 2005 15:55 de ExoticDream
A fi posesiv si a depinde mai mult de partener, nemaiavand timp si chef de prietenii de dinainte, sunt chestii care se contrazic! Daca esti posesiv, vrei sa ai si capra, si varza, iar daca esti dependent de partener, esti o persoana cu fire ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mai 2005 15:34 de Nekunoskuta
Nu stiu daca ai observat dar nu am afirmat asta. :)
Re: Re: Re: Intrebare: mai sunt oamenii romantici? din 31 mai 2005 15:17 de ExoticDream
A fi romantic nu inseamna obligatoriu sa fii si inteligent! Combinatia este fascinanta, dar, chiar daca ursitoarele au fost atat de darnice cu tine si te-au blagoslovit cu romantism si inteligenta, nu te considera fericit, depinde peste cine dai! ...
Re: Re: Intrebare: mai sunt oamenii romantici? din 31 mai 2005 15:11 de ExoticDream
Parerea ta!
Vezi??? Esti produsul aceste societati moderne, in care totul se deruleaza interesat, sentimentele sunt slabiciuni de care este indicat sa ne folosim pentru a ne atinge scopurile, fara a le scapa din mana si fara a le lasa sa ne ...
Re: Re: Frigiditate ? din 31 mai 2005 14:58 de ExoticDream
Nu stim cati ani are ea, poate il iubeste, dar se teme sa-si piarda virginitatea. Daca se excita atunci cand el ii face sex oral, nu cred ca poate fi vorba de frigiditate si nici de lipsa sentimentelor (nu i-ar placea sa se lase explorata atat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mai 2005 14:46 de lupulnebun
Si ce te-a facut sa crezi ca sunt homofob? :blink: :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mai 2005 14:43 de Nekunoskuta
Si ce daca??? Sa nu-mi spui ca esti homofob!!! Voua barbatilor tare v-ar place sa vedeti doua femei in pat dar ideea ca doi barbati se pot iubi va displace total. De fapt s-a probat faptul ca barbatul se excita mai mult pe plan vizual (sani ...
Re: Re: Re: Miercuri - conferinta pe Mess intre f din 31 mai 2005 14:18 de lupulnebun
Ok, i agree!B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priete din 31 mai 2005 14:14 de Nekunoskuta
Asta se va intampla doar intr-o relatie amoroasa, nu intr-una de prietenie. Si oricum, depinde de la om la om. Eu am prieteni in general numai baieti si te asigur ca imi fac timp si pentru iubit si pentru prietene.
Nu sunt de acord. Daca nu ...
Re: Re: Miercuri - conferinta pe Mess intre forum din 31 mai 2005 14:14 de ExoticDream
Am corectat, ziua intalnirii este miercuri, am amanat un pic pentru ca sa poata vedea anuntul si cei care nu trec zilnic pe aici.
Deocamdata am primit 5 solicitari pentru conferinta de maine:
:heart: andra1
:heart: lupulnebun
:heart: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mai 2005 14:06 de ExoticDream
Simpatic serialul, simpatice personajele! 3 fete si 3 baieti, intre care se leaga prietenii de genul celor de o viata.... Cei 6 locuiesc practic impreuna, isi sunt confidenti unii altora, trec prin multe impreuna, formeaza un fel de familie, dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priete din 31 mai 2005 14:00 de lupulnebun
pai de acolo a rasarit si homosexualitatea :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenia din 31 mai 2005 13:42 de Swann
Fetele sunt mai posesive, depind mai mult de partenerii lor...o fata care se implica intr-o relatie cu un baiat nu mai are aceleasi sentimente pentru prietenii ei ca inainte...la baieti exista o mai mare independenta, ei se pot imparti mai usor ...
Re: Frigiditate ? din 31 mai 2005 12:02 de Nekunoskuta
Cineva spunea ca nu exista femei frigide ci doar barbati neatenti. Nu stiu cat de adevarat este dar totusi chestia asta tine de psihic. Poate avea unele retineri (cu toate ca nu prea stiu ce retineri are daca accepta sa-i faci sex oral, de obicei ...
Re: Frigiditate ? din 31 mai 2005 11:38 de lupulnebun
Cat dureaza la voi o partida de dragoste?
Faptul ca este o persoana de mica statura si mai slabuta nu are nici o legatura cu satisfatia si excitatia.
Inainte de a face sex, nu aveti vreun "preludiu"? Sau treceti direct la actiune?
Stii ...
Re: Miercuri - conferinta pe Mess intre forumisti din 31 mai 2005 11:32 de angelgabriel
offf... pe 1 iunie e ziua mea... nu voi putea sta pe-aproape
Frigiditate ? din 31 mai 2005 00:56 de ares
prietena mea este mai mica de statura si mai slabuta . ne cunoastem de 2 ani si nu reactioneaza placut decat daca ii fac sex oral ..
Spune ca nu simte nimik si asta ma ingrjoreaza tare mult ..
ce as putea sa fac sa simta ceva?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 mai 2005 21:47 de Nekunoskuta
Apropo de asta...imi amintesc din serialul "Friends" ca acolo toti aveau un pact cu cineva cum ca se vor casatori cu respectiva persoana daca nu erau casatoriti dupa o anumita varsta. Nu-mi mai amintesc varsta, parca era 35 de ani.:D
Re: din 30 mai 2005 19:54 de lupulnebun
Banuiesc ca este o problema personala si te-ar framanta ideea ca acea fata s-ar fi dezvirginat inainte si sa nu-ti fi spus, desi sunt mici sansele. Himenul poata sa ramana intact si dupa 10 contacte sexuale insa pana la urma o sa cedeze. Deci se ...
Pagina 2933 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||