Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 1 iun 2005 11:31 de Swann

posesive - atunci cand baiatul vrea sa iasa la o bere numai cu prietenii..partenera face spume la gura de furie..nu care cumva sa se distreze si el de unul singur...ce mama ma-sii, de acum trebuie sa stam tot timpul impreuna, ca de aia ne ...

Re: Re: Re: Virginitatea

din 1 iun 2005 11:07 de andra1

Asta este si ideea.Baietii pot avea relatii cate vor(face bine la reputatie) dar fetele sunt panarame daca au mai multe relatii.Pe un alt forum destul de cunoscut am intalnit o fata care spunea ca fetele care si-au inceput viata sexuala la 16-18 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miercuri - conferinta

din 1 iun 2005 10:04 de adieu

Asta-i ultimul episod al serialului "Ce succese a mai repurtat userul nostru drag" sau "Laudati-ma si pe mine ca nu are cine"? De la ala cu placa si cel cu bike-ul am scapat vreunul? Punem mana de la mana si poate le ...

Re: intrebare:

din 1 iun 2005 08:52 de Nekunoskuta

Variantele sunt putin...ambigue. Am o vaga banuiala ca ce ai exprimat tu acolo ar trebui sa fie calitatea principala a partenerului pentru ca in rest intrebarea ar fi nerelevanta. Eu sincer nu stiu ce sa-ti raspund. Normal ca as vrea sa aiba ...

Cum v-ar placea sa fie iubitul dvs.?

din 1 iun 2005 00:41 de angelgabriel

Daca ar trebui sa alegeti dintre variantele de mai jos, pe care ati alege-o? Argumentati, va rog: Cum v-ar placea sa fie iubitul/-a dvs? -sa fie bogat/-a; -sa fie frumos/-oasa; -sa fie compatibil/-a in pat?

Re: Re: Re: Intrebare: mai sunt oamenii romantici?

din 31 mai 2005 23:11 de copilasul

Oare sa fie asa cum vrei tu? Incearca sa te desprinzi putin de melancolia ce te inconjoara de literatura ce-ti inhiba simturile.Gadeste-te de cate ori nu ai fost pus in situatia de a face complimente...cu ce scop? de ce nu spui cuiva adevarul in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Miercuri - conferinta pe Mess

din 31 mai 2005 22:29 de Nekunoskuta

Daca erai si tu barbat normal in pat mai mergea dar asa...animal...:(:(:(

Re: Prima data....

din 31 mai 2005 19:18 de Nekunoskuta

Singurul "truc" este rabdarea. Aveti grija sa va alegeti un moment si un loc unde sa nu va deranjeze nimeni, nu o faceti pe fuga, aveti grija unul de altul si totul va fi ok. Chiar daca emotiile isi vor spune cuvantul si vei ejacula ...

Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubirii?

din 31 mai 2005 18:59 de ExoticDream

Atunci eu am fost supercorijenta la aceeasi materie!!! O data am ramas chiar repetenta! Cu toate astea, sunt extrem de incapatanata: chiar CRED ca chestia aia inaltatoare, pura, puternica bla bla bla EXISTA, insa nu toti avem sansa sa o ...

Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubirii?

din 31 mai 2005 18:48 de sabba

Mai , nu stiu! Eu am fost corijenta la materia aia: cunosterea oamenilor!:) Ma intreb daca sentimentul asta chiar exista? Chiar e real sau este inchipuirea noastra bolnava? :blink::blink: Teoretic, cand spui iubire te gandesti la ceva ...

Re: Re: Atza rupta!

din 31 mai 2005 17:35 de ExoticDream

".....creste intr-o clipa ca în veacuri, mereu creste, Cu-ale ei ramuri peste lume, peste mare se lateste; Umbra ei cea uriasa orizontul il cuprinde Si sub dansa universul intr-o umbra se intinde!" WOW!!!!!!!!!!!!!!!! Alo, ...

Parafraza..... de iunie

din 31 mai 2005 17:30 de ExoticDream

"Iunie este Verde poveste. Iures sporeste. Bijuteria mai creste. Ziua a sasea, Sambata ierbii. Creste bijuteria, N-o calca cerbii. Cresc ale bijuteriei Fire rosiatice Pan' la-naltimea Inimii noastre. Asta-i masura, Pune ...

Re: Re: Virginitatea

din 31 mai 2005 16:57 de ExoticDream

Dar noua sa ne convina ca voi ati facut-o cu tot orasul, nu? Sa va si laudam ce buni sunteti, armasarilor! Men! ):():():(

Re: Re: Re: Cum Sa Fac Sex Oral Unei Fete!!!

din 31 mai 2005 16:44 de valentine

Si cu limba el dadea Toata ziua io spala Ea nu se mai satura Intentionat jegoasa se facea!

Re: Re: Cum Sa Fac Sex Oral Unei Fete!!!

din 31 mai 2005 16:40 de ExoticDream

Curatenie??? Vaaaaaaaai, draga, dar chiar asa ne crezi?!? Incearca si tu o metafora mai interesanta, hai, fa un efort, gandeste-te ca scrii versurile unei manele, uite, astept din partea ta 3 incercari literare de exprimare a sexului oral facut ...

Re: Virginitatea

din 31 mai 2005 16:39 de valentine

Ma nu conteaza cine stie ce...da daca esti ultima panarama si te-ai ars cu tot cartierul iti dai seama ca nu imi convine...

Re: Atza rupta!

din 31 mai 2005 16:38 de valentine

Eu o mai am si acum si bijuteria tot imi creste chiar daca nu mi sa "rupt".;)

Re: Re: Re: Miercuri - conferinta pe Mess intre f

din 31 mai 2005 16:28 de ExoticDream

Pana in prezent, avem 6 participanti (in ordinea inscrierii): :heart: andra1 :heart: lupulnebun :heart: Infector :heart: angelgabriel (daca "fuge" de la suflatul in lumanari!) :heart: nekunoskuta :heart: valentine (ultimul, dar nu ...

Re: Prietenia adevarata

din 31 mai 2005 16:24 de valentine

Eu la orice ora ma bazez pe mine...:/

Re: Re: Re: Re: Miercuri - conferinta pe Mess int

din 31 mai 2005 16:21 de valentine

Asta inseamna edit plz :D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!