Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr din 1 iun 2005 11:31 de Swann
posesive - atunci cand baiatul vrea sa iasa la o bere numai cu prietenii..partenera face spume la gura de furie..nu care cumva sa se distreze si el de unul singur...ce mama ma-sii, de acum trebuie sa stam tot timpul impreuna, ca de aia ne ...
Re: Re: Re: Virginitatea din 1 iun 2005 11:07 de andra1
Asta este si ideea.Baietii pot avea relatii cate vor(face bine la reputatie) dar fetele sunt panarame daca au mai multe relatii.Pe un alt forum destul de cunoscut am intalnit o fata care spunea ca fetele care si-au inceput viata sexuala la 16-18 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miercuri - conferinta din 1 iun 2005 10:04 de adieu
Asta-i ultimul episod al serialului "Ce succese a mai repurtat userul nostru drag" sau "Laudati-ma si pe mine ca nu are cine"? De la ala cu placa si cel cu bike-ul am scapat vreunul? Punem mana de la mana si poate le ...
Re: intrebare: din 1 iun 2005 08:52 de Nekunoskuta
Variantele sunt putin...ambigue. Am o vaga banuiala ca ce ai exprimat tu acolo ar trebui sa fie calitatea principala a partenerului pentru ca in rest intrebarea ar fi nerelevanta. Eu sincer nu stiu ce sa-ti raspund. Normal ca as vrea sa aiba ...
Cum v-ar placea sa fie iubitul dvs.? din 1 iun 2005 00:41 de angelgabriel
Daca ar trebui sa alegeti dintre variantele de mai jos, pe care ati alege-o? Argumentati, va rog:
Cum v-ar placea sa fie iubitul/-a dvs?
-sa fie bogat/-a;
-sa fie frumos/-oasa;
-sa fie compatibil/-a in pat?
Re: Re: Re: Intrebare: mai sunt oamenii romantici? din 31 mai 2005 23:11 de copilasul
Oare sa fie asa cum vrei tu? Incearca sa te desprinzi putin de melancolia ce te inconjoara de literatura ce-ti inhiba simturile.Gadeste-te de cate ori nu ai fost pus in situatia de a face complimente...cu ce scop? de ce nu spui cuiva adevarul in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Miercuri - conferinta pe Mess din 31 mai 2005 22:29 de Nekunoskuta
Daca erai si tu barbat normal in pat mai mergea dar asa...animal...:(:(:(
Re: Prima data.... din 31 mai 2005 19:18 de Nekunoskuta
Singurul "truc" este rabdarea. Aveti grija sa va alegeti un moment si un loc unde sa nu va deranjeze nimeni, nu o faceti pe fuga, aveti grija unul de altul si totul va fi ok. Chiar daca emotiile isi vor spune cuvantul si vei ejacula ...
Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubirii? din 31 mai 2005 18:59 de ExoticDream
Atunci eu am fost supercorijenta la aceeasi materie!!! O data am ramas chiar repetenta! Cu toate astea, sunt extrem de incapatanata: chiar CRED ca chestia aia inaltatoare, pura, puternica bla bla bla EXISTA, insa nu toti avem sansa sa o ...
Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubirii? din 31 mai 2005 18:48 de sabba
Mai , nu stiu! Eu am fost corijenta la materia aia: cunosterea oamenilor!:)
Ma intreb daca sentimentul asta chiar exista? Chiar e real sau este inchipuirea noastra bolnava?
:blink::blink:
Teoretic, cand spui iubire te gandesti la ceva ...
Re: Re: Atza rupta! din 31 mai 2005 17:35 de ExoticDream
".....creste intr-o clipa ca în veacuri, mereu creste,
Cu-ale ei ramuri peste lume, peste mare se lateste;
Umbra ei cea uriasa orizontul il cuprinde
Si sub dansa universul intr-o umbra se intinde!"
WOW!!!!!!!!!!!!!!!! Alo, ...
Parafraza..... de iunie din 31 mai 2005 17:30 de ExoticDream
"Iunie este
Verde poveste.
Iures sporeste.
Bijuteria mai creste.
Ziua a sasea,
Sambata ierbii.
Creste bijuteria,
N-o calca cerbii.
Cresc ale bijuteriei
Fire rosiatice
Pan' la-naltimea
Inimii noastre.
Asta-i masura,
Pune ...
Re: Re: Virginitatea din 31 mai 2005 16:57 de ExoticDream
Dar noua sa ne convina ca voi ati facut-o cu tot orasul, nu? Sa va si laudam ce buni sunteti, armasarilor!
Men! ):():():(
Re: Re: Re: Cum Sa Fac Sex Oral Unei Fete!!! din 31 mai 2005 16:44 de valentine
Si cu limba el dadea
Toata ziua io spala
Ea nu se mai satura
Intentionat jegoasa se facea!
Re: Re: Cum Sa Fac Sex Oral Unei Fete!!! din 31 mai 2005 16:40 de ExoticDream
Curatenie??? Vaaaaaaaai, draga, dar chiar asa ne crezi?!? Incearca si tu o metafora mai interesanta, hai, fa un efort, gandeste-te ca scrii versurile unei manele, uite, astept din partea ta 3 incercari literare de exprimare a sexului oral facut ...
Re: Virginitatea din 31 mai 2005 16:39 de valentine
Ma nu conteaza cine stie ce...da daca esti ultima panarama si te-ai ars cu tot cartierul iti dai seama ca nu imi convine...
Re: Atza rupta! din 31 mai 2005 16:38 de valentine
Eu o mai am si acum si bijuteria tot imi creste chiar daca nu mi sa "rupt".;)
Re: Re: Re: Miercuri - conferinta pe Mess intre f din 31 mai 2005 16:28 de ExoticDream
Pana in prezent, avem 6 participanti (in ordinea inscrierii):
:heart: andra1
:heart: lupulnebun
:heart: Infector
:heart: angelgabriel (daca "fuge" de la suflatul in lumanari!)
:heart: nekunoskuta
:heart: valentine (ultimul, dar nu ...
Re: Prietenia adevarata din 31 mai 2005 16:24 de valentine
Eu la orice ora ma bazez pe mine...:/
Re: Re: Re: Re: Miercuri - conferinta pe Mess int din 31 mai 2005 16:21 de valentine
Asta inseamna edit plz :D
Pagina 2932 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||