Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Parafraza..... de iunie din 3 iun 2005 10:08 de ExoticDream
..... talia lui Adi de Vito, de exemplu?
B)B)B)
P.S. Sa-ti vand un pont: daca vrei sa creezi versuri foarte extraordinare ( ! ), este indicat sa citesti multa poezie la viata ta, got it? (Nu pentru copy-paste, desigur! )
Re: Re: Re: Fata perfecta?!?! din 3 iun 2005 10:02 de ExoticDream
"Doar" 4 relatii pana la 27 de ani..... hmmm.... sa zicem ca merge, insa o combinatie intre tine si ea mi se pare..... cel mult funny daca nu chiar periculoasa! Tu nu stii inca pe ce lume esti, nu ai iubit niciodata, te-ai jucat ...
Re: Re: RASPUNETI-MI URGENT PLS.... din 3 iun 2005 01:10 de lupulnebun
Si parerea mea este sa stai linistita pentru ca in majoritatea cazurilor apar dereglari de ciclu, ori apare mai devreme ori intarzie cateva saptamani. Din moment ce ai facut testele si toate au raspunsul negativ atunci repet stai linistita.
Re: RASPUNETI-MI URGENT PLS.... din 3 iun 2005 01:01 de lupulnebun
Efecte secundare: Cele mai obisnuite efecte secundare sunt: greturi, ameteli sau sangerare intermenstruala la 2-3 zile dupa administrare, care inceteaza spontan. Daca sangerarea este profuza sau se prelungeste, este recomandat un examen ...
Re: Re: Re: RASPUNETI-MI URGENT PLS.... din 2 iun 2005 23:44 de Guest
Am citit in prospect ca Postinor 2 este un hormon artificial, nu se stie exact cum actioneaza si ca sangerarile si intarzierea ciclului fac parte din efecte adverse.
Daca ramai insarcinata dupa ce ai luat Postinor 2 trebuie sa te consulte un ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex oral din 2 iun 2005 23:32 de SORIN28
Ete na, am gresit si nu vreau eu sa editez :P:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: sex oral din 2 iun 2005 23:28 de Nekunoskuta
Nici daca voiai nu repetai "cu" in felul asta!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: sex oral din 2 iun 2005 23:09 de SORIN28
De ce nu lasi tu baietul sa se laude ?! Daca are cu cu ce bravo lui. VALENTINE tine-o tot asa:D:D:D
Re: Re: RASPUNETI-MI URGENT PLS.... din 2 iun 2005 23:02 de Guest
Cineva mi-a explicat ca postinorul de fapt genereaza un flux de sange care impiedica spermatozoizii sa ajunga la ovul.
Nu stiu daca asta e adevarul, n-am gasit nimic pe internet si nu prea am timp sa caut acum.
Deci ar fi normal sa ai sangerare ...
Re: RASPUNETI-MI URGENT PLS.... din 2 iun 2005 22:40 de andra1
Eu am luat postinor chiar in ziua in care am avut un contact sexual la care s-a adaugat ghinonul de a se rupe prezervativul si dupa vreo 4 zile am avut sangerare ( asta se intampla cu vreo 2 saptamani inainte de data normala la care trebuia sa imi ...
Re: sex oral din 2 iun 2005 22:12 de valentine
Sunt TARE INCEPATOR...da chestiile astea le stiam....partea a doua ca unele persoane mi-au zis ca m-am nascut stiind sa duc femeia pe culmile placerii :D:D
Nu, nu mi-au murit laudatorii
Re: intrebare: din 2 iun 2005 21:30 de SORIN28
Bogata - nu ma incalzeste
Frumoasa - frumusetea trece
Compatibila in pat - hmmm 10%
Re: sex oral din 2 iun 2005 21:22 de SORIN28
MERCI, esti un dulce:D
sex oral din 2 iun 2005 21:08 de lupulnebun
Sfaturi pentru barbati:
1) Ingenuncheati langa femeie, luati cele 2 buze ale sexului si muscati-le usor, treceti un deget cu o miscare de dute-vino de-a lungul fantei pubisului in timp ce apasati cu cealalta palma pe locul de unde ...
Re: intrebare: din 2 iun 2005 20:55 de lupulnebun
Nici una dintre ele.
Re: Re: Re: Re: Virginitatea din 2 iun 2005 20:47 de SORIN28
Hmmm, parerea ta. Nu cred ca daca o fatafemeie a facut DRAGOSTE cu 2-3 baietiarbati pot fi catalogate ca fiind curve. Nu spun ca nu ii place barbatului sa stie ca este primul dar nici cum zici tu nu este corect. Nu spun ca nu sunt si capete ...
Re: intrebare: din 2 iun 2005 20:34 de sabba
Sa fie om!
Iti spun eu ca daca le are pe toate trei la un loc si nu trebuie sa alegi....nu fac doi bani calitatile astea!):(:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 iun 2005 20:32 de sabba
Mda, trebuie sa recunosc ca ai dreptate! Noi ne implicam cu tot cu gat si cu, cap intr-o relatie ....de asta ne rupem si capul si gatul!:x
Re: Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!! din 2 iun 2005 17:56 de Enigma
Tin sa te anunt ca orice scurgere dubioasa ai avut desemna o infectie.Infectia nu trece de la sine.Sunt mult boli care manifesta simpotome doar cateva zile, apoi trec..peste ceva timp revin, apoi iarasi trec, ca atunci cand vor reveni sa nu mai ...
Re: Re: Re: Parafraza..... de iunie din 2 iun 2005 16:15 de valentine
N-am nici un chef sa imi obosesc ochii pe poezii de autori de mana a doua...eu citesc doar carti scrise de scriitori de talie mondiala ;):p;)
Pagina 2929 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||