Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
meeting... din 6 iun 2005 22:36 de lupulnebun
As dori sa stiu daca mai este cineva interesat de o noua intrunire, si cati.
Pe mine m-ar interesa lucrul acesta.
Si daca da, atunci cand se va realiza?
Astept raspunsuri.B)
Re: Virusul Papilloma din 6 iun 2005 22:23 de lupulnebun
Human papilloma viruses or HPVs are a group of more than 80 different types of virus, including those causing genital warts. They can be transmitted through sexual intercourse and have been linked to cervical cancer. It is estimated that up to 15% ...
Virusul Papilloma din 6 iun 2005 21:34 de JustAnAngel
Virusul Papilloma se poate transmite si prin alte cai decat prin contactul sexual? Stiu ca se poate transmite si prin contact sexual protejat... dar daca se pot lua si prin alte cai nu stiu sigur, am gasit pe internet pareri pro si contra.
Re: Re: Re: Re: cum puteti descrie ce simtiti cand din 6 iun 2005 19:54 de inuendo
orgasmu e ca o explozie de energie in tot corpu..dar in tot corpu...dupa care urmeaza o relaxare completa...e mai fain la fete.. ca dureaza mai mult dar si mai greu de obtinut...din ce am observat pana acu la femei orgasmu se invata...in sensu ca ea ...
Re: Re: Re: De ce insheala baietii? din 6 iun 2005 17:59 de inuendo
fi atenta frumoasa ca faci o greseala fatala...
imi aduc aminte o conversatie cu fetele din gasca...mergeam la discoteca...si faceam tot felu de glume...si o tipa incepe sa se ia de barbati...ca nu sunt seriosi, ca bla bla...etc.. si discutia a ...
Re: Re: Re: De ce insheala baietii? din 6 iun 2005 17:23 de andra1
Oare noi, fetele, nu avem aceeasi dorinta de noutate in mintea noastra, pleci cumva de la premisa ca suntem mai saracute cu duhul ca sa ne multumim cu aceeasi supa la fiecare masa?
Ea trebuie sa se aranjeze, trebuie sa una-alta, de acord, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 6 iun 2005 15:56 de ExoticDream
Privit(a) de jos in sus are sanse sa para infinit(a), iar, daca te uiti la "ea" (de fapt, este un "el" caci se numeste penis) din alt mediu, poate parea stramb(a)! In orice caz, nu te lua dupa "agarici-pogonici", ...
Re: Re: De ce insheala baietii? din 6 iun 2005 15:39 de ExoticDream
Fetele inseala mai rar, exista fel de fel de statistici care demonstreaza ca intr-o relatie femeia pune mult suflet, se ataseaza atat psihic, cat si fizic de partener si cu greu va mai lasa pe altcineva sa patrunda in universul ei intim. (Nu ma ...
Re: Re: De ce insheala baietii? din 6 iun 2005 15:26 de ExoticDream
Oare noi, fetele, nu avem aceeasi dorinta de noutate in mintea noastra, pleci cumva de la premisa ca suntem mai saracute cu duhul ca sa ne multumim cu aceeasi supa la fiecare masa?
Ea trebuie sa se aranjeze, trebuie sa una-alta, de acord, ...
Re: intrebare din 6 iun 2005 11:38 de lupulnebun
We are looking for "DickusMaximus" :D
Re: Romania... din 6 iun 2005 00:25 de nemesis
EXEMPLE!!! Ce s-a schimbat? Maine vin in tara, chiar credeti ca o sa am un soc din cauza schimbarii de care vorbiti? Hai sa fim seriosi. Romania e o tara incremenita in proiect (Liiceanu - prietenii stiu ce...).
Mai multe relatari... de la fata ...
Re: Romania... din 5 iun 2005 22:34 de lupulnebun
:huh:
Re: Re: postinor 2 din 5 iun 2005 22:23 de Nekunoskuta
:blink:Serios??? Pai cum naiba sa se produca mai multe ovule, asta ar insemna cresterea posibilitatii de fecundare (stii tu, chestia cu spermatozoidul...ovulul...etc) logic, nu? Postinorul actioneaza prin reducerea acestei posibilitati prin ...
Re: Re: De ce insheala baietii? din 5 iun 2005 21:57 de Nekunoskuta
Si de "dezinstalarea" rutinei cine ar trebui sa se ocupe? Nu tot membrii cuplului? Daca barbatul (sau femeia) fuge repede la alta/altul nu da dovada de lasitate? In loc sa incerce sa salveze ce a ramas, sa readuca pasiunea in cuplu ...
Re: postinor 2 din 5 iun 2005 21:27 de JustAnAngel
Postinor e o pastilacare trebuie luata in cazuri de maxima urgenta... Se recomanda sa fie luaat maxim o data la 6 luni, deocare atunci cand iei Postinor acesta va determina crestere de hormoni.. vor fi produse mai multe ovule, ciclul iti va ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 5 iun 2005 20:55 de valentine
Nu ma intereseaza astea care au aparut deja in romania ca le-am fumat demult ;)
Re: De ce insheala baietii? din 5 iun 2005 20:53 de valentine
Instalarea rutinei este de obicei de vina...
Re: Re: Re: intrebare din 5 iun 2005 20:51 de valentine
Ma si mie imi place sa incurajez lumea dar faza aia cu 5 cm.....e chiar FOARTE EXAGERATA!
Re: Romania... din 5 iun 2005 19:06 de Infector
Si mai sunt ROMAN daca atunci cand citesc chestiile de mai sus spun:
"Da tu ce p*** mea esti fa/ba? Te-ai smecherit... ai uitat cand mancai soia si beai sifon... p***-*-** pe voi de figuranti"
Re: intrebare din 5 iun 2005 16:17 de inuendo
uffffffffff.... marimea conteaza asa e...dar 10%??? nu mai mult...nu total...sunt multe aspecte mai importante decat asta
..si merita mai mult sa le acoperi pe alea decat...sa iti bati capu cu asta
Pagina 2926 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||