Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: De ce insheala baietii?

din 5 iun 2005 15:52 de inuendo

si fetele inseala intreaba-le si pe dansele nicuna nu e de acord..lol...chiar daca ea o face:D:D nu cred ca se pune problema cu neglijatul.

baga in cap..in rama bagi tablouri frumoase

din 5 iun 2005 15:41 de inuendo

extrage-te o secunda din pielea de femeie..si priveste realitatea...asa e...asa am crzut si eu pana la 20 de ani si mai bine.. cabarbati sunt javre...ca femeile sunt sfante...pana cand am vazut ca nu e asa...nici nu am cazut in pacat devenind un ...

Romania...

din 5 iun 2005 15:38 de anaconda

Stii sigur ca esti roman daca: * tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi * incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si , bineinteles, folia de aluminiu * stai linga cele mai mari doua valize din aeroport * ajungi la ...

din 5 iun 2005 15:07 de andra1

De ce inseala baieti?Pentru noutate, pentru ca intervine monotonia in relatie dupa o perioada, intervin grijile, problemele.Si intradevar o parte din vina poate sa o aiba si ea ( in unele cazuri)pentru ca asa cum s-a mai spus nu se mai aranjeaza, ...

Re: Re: Re: intrebare

din 5 iun 2005 14:02 de Nekunoskuta

Cei care au 13 cm si intra aici ori intra sa intrebe acelasi lucru (si te sfatuiesc sa citesti in arhiva zeci de mesaje de acest gen) ori sunt linistiti si impacati cu dimensiunile lor asa ca...baieti, conteaza tehnica nu ...

Re: Re: intrebare

din 5 iun 2005 13:47 de lupulnebun

:huh: Aici incep sa ii discriminezi pe cei cu 13. Daca el isi face probleme cu 16, cei care vor citi si se afla in categoria celor discriminati cum crezi ca se vor simti?:( Stati linistiti baieti! Repet, tot ce depaseste 5 cm ajunge sa satisfaca ...

Re: intrebare

din 5 iun 2005 13:41 de Nekunoskuta

Daca nu prea te deranjeaza de ce mai vrei alungirea?:blink:Eu zic sa stai linistit, la 16 cm ar trebui sa fii fericit cu ce ai, altii se plang de 13 cm, pe langa ei esti fericit. :)

Re: pilula - avort "soft",

din 5 iun 2005 13:37 de Nekunoskuta

Hai ca o dam in SF-uri. Fara suparare, dar chiar crezi asta? Daca crezi, aplici asta in viata ta? Si sa-mi zici si mie ce faci tu cu prietenul tau sau cu sotul (in cazul in care te mariti virgina). Faci dragoste doar de 2-3 ori, in functie de ...

din 5 iun 2005 12:25 de andra1

Aceste operatii sunt foarte riscante si poate chiar k la o varsta mai inaintata ( cand in mod normal ai mai putea face sex sau dragoste cum vrei sa ii spui) poti deveni impotent, penisul se poate curba...etc.Aceste operatii nu sunt foarte bune.Stii ...

din 5 iun 2005 12:08 de lupulnebun

Poti face aceasta operatie insa pot aparea diferite probleme, deci e riscant. Ti-a spus vreodata cineva ca nu conteaza cat de mare e ci cum o faci? Tot ce depaseste 5 cm ajunge sa satisfaca o fata deci nu stiu de ce iti pui problema ...

intrebare

din 5 iun 2005 10:11 de RocaWear

Ce vreau sa va intreb ..e prima oara cand accesez siteu d-voastra ..., am 19 ani Penisu meu are 16 cm..nu prea ma deranjeaza da` as vrea o operatie de marire ..mai exact alungire Sa`mi spuneti unde pot avea posibilitatea asta Multumesc anticipat

Re: De pus in rama si de bagat la cap!:))))

din 5 iun 2005 01:44 de nemesis

Traim in lumi paralele... lumi-de-eu si lumi-de-ea. Lumi pe care nu am incercat niciodata sa le inteleg sau sa le patrund, lumi ce-mi sunt necunoscute si din ca caror existenta eu doar observ. Plutesc pe fagasul normal al lucrurilor, dorind mereu ...

Re: Re: De pus in rama si de bagat la cap!:))))

din 4 iun 2005 23:04 de ExoticDream

Multumesc, banuiam eu! ;););) Nu stiu daca parerea celor doi psihologi coincide cu a ta, insa eu sunt 99% de acord cu ceea ce ai postat. Singurul loc unde am unele semne de intrebare este pasajul asta: "Si barbatii au capacitatea de ...

din 4 iun 2005 22:49 de ExoticDream

Care va sa zica majoritatea isi inseala prietenele si li se pare absolut firesc! Sunt de acord 1000% cu sabba, a iubi si a insela sunt doua notiuni care "nu incap" in acelasi recipient! Ori la bal, ori la spital! Daca ar iubi, baiatul ...

Re: De pus in rama si de bagat la cap!:))))

din 4 iun 2005 21:33 de sabba

Dedicatie pentru Exotic!:) Este un subiect dezbatut de doi psihologi: un barbat si o femeie, pentru a nu exista idei de genul; a asta e scrisa de o femeie!;)

Diferentele dintre barbati si femei!

din 4 iun 2005 21:23 de sabba

Diferentele intre barbati si femei! Femeile sunt capabile de o daruire absoluta atunci cand iubesc. Majoritatea barbatilor sunt handicapati pe acest segment, ei folosind mai mult partile asa zis comerciale ale relatiilor. Barbatii care intalnesc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dati si voi cu parerea...

din 4 iun 2005 21:16 de SORIN28

Esti tare, sa mori tu. Pana la urma ce esti fata sau blonda ?!

Re: baita buclucasa

din 4 iun 2005 18:11 de andra1

Imi cer scuze...am citit mai bnie si te-am cofundat cu princess asa k poti ignora "nu inteleg de ce ai mai pus intrebarea aici dak stii k nu este posibil"Asta e dak nu am fost atenta.Imi pare rau ! (!)

Re: baita buclucasa

din 4 iun 2005 18:08 de andra1

Am citit si celalalte raspunsuri si nu inteleg de ce ai mai pus intrebarea aici dak oricum tu crezi k nu este posibil.Oricum atata timp cat sperma este (chiar si intr-un mediu ostil) si intra in contact cu vaginul exista un risc.Asa cum si dak un ...

Re: i need help

din 4 iun 2005 17:11 de andra1

Nu se poate intampla nimic.Poti sa stai linistita.:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2927 din 3732
«   1 ... 2924   2925   2926   2927   2928   2929   2930 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare