Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: sa descriem pozitia cu orgasmul cel mai TA din 8 iun 2005 13:11 de ExoticDream
Vezi ca vinde lupul niste telefoane, luati-va fiecare cate unul si puteti face phone-sex oriunde ati fi! Totusi.... este indicat sa fiti in acelasi apartament, nu de alta, dar asa ai sansa sa vezi daca partenerul a mimat orgasmul sau a fost o ...
Re: baga in cap..in rama bagi tablouri frumoase din 8 iun 2005 13:03 de ExoticDream
Nu toti barbatii sunt javre, cred ca problema lor vine dintr-o vanitate excesiva, reprezentantii sexului tare avand in ei, mai pregant decat orice, acea nevoie de dominare, de "eu sunt cel mai tare", "eu decid", "eu am ...
Re: Re: Re: Re: Back for hack ;-) din 8 iun 2005 12:24 de ExoticDream
Mai, astia au schimbat Sistemul International de Unitati si pe mine nu m-au informat! Daca mai nou IQ se masoara in secunde, timpul s-o masura in decibeli?!?
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
P.S. Uite ca am raspuns si la postul tau, ...
Re: efecte fizice dupa inceperea vietii sexuale din 8 iun 2005 10:02 de Nekunoskuta
De obicei inceperea vietii sexuale regleaza organismul femeiii, nu-l deregleaza. E posibil ca menstruatia sa-ti devina regulata dar depinde de la femeie la femeie, de la organism la organism.
Re: Re: Re: De ce insheala baietii? din 8 iun 2005 09:58 de Nekunoskuta
Daca nu ma insel subiectul se cheama "De ce insheala baietii?", nu??? Deschide un subiect "De ce inseala fetele?" si acolo discutam asta, ok? Mi-am spus parerea referitor la "de ce inseala baietii", nu am afirmat ca ...
Re: Re: test de sarcina din 8 iun 2005 06:20 de imdelicious
am uitat sa precizez...ca daca pe un test de sarcina(ex:barza) scrie ca il poti face la orice ora...daca te uiti la modul de aplicare o sa vezi ca spune cu urina de dimineata pentru ca este cea mai clara si se depisteaza cel mai bine hormonul ala ...
Re: efecte fizice dupa inceperea vietii sexuale din 8 iun 2005 00:08 de aut
multumesc pt raspunsul dat
si in caz ca mai esti o noapte buna si linistita
Re: efecte fizice dupa inceperea vietii sexuale din 7 iun 2005 23:43 de lupulnebun
Dupa un prim contact sexual se modifica calendarul menstruatiei insa nu e o regula. Unele fete pot avea aceasta schimbare altele nu.
Unele pot trece de la o menstruatie regulata la una neregulata. Depinde de fiecare fata in parte.
B)
Re: Re: Re: Re: Re: De ce insheala baietii? din 7 iun 2005 23:40 de inuendo
aiurea...da vorba aia ca haina face pe om unde se potriveste aici?
Re: Re: Re: Re: De ce insheala baietii? din 7 iun 2005 22:44 de sabba
M-ati imbolnavit cu aranjatul asta!
Ca noi trebuie sa ne aranjam , ca ei trebuie sa se aranjeze!
Bai, daca-l iubesti....il iubesti cand se trezeste din somn ciufulit, il iubesti cand e obosit si are ochii impaienjeniti si nu mai continui ca o ...
Re: Re: Re: Re: Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!! din 7 iun 2005 22:32 de NightCat
daca ai candidoza si o viata sexula activa nu e de ajuns sa te tretezi tu.acelasi tratament DAT DE UN GINECOLOG trebuie urmat si de partenerul tau.bafta
efecte fizice dupa inceperea vietii sexuale din 7 iun 2005 22:14 de aut
salut!
as dori sa stiu daca se poate, care sunt efectele fizice pentru o femeie care survin dupa inceperea vietii sexuale?mai precis, daca apar dereglari hormonale sau de menstruatie etc.
as dori un raspuns rapid
multumesc
Re: Re: De ce insheala baietii? din 7 iun 2005 21:54 de sabba
Mi-a spus cineva o chestie extraordinara: e usor sa iubesti o femeie cand e frumoasa , eleganta, vesela, e greu s-o iubesti cand e bolnava, trista si singurul lucru pe care si-l doreste este sa moara! Daca o iubesti atunci.....atunci chiar o ...
Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... ! din 7 iun 2005 21:08 de Nekunoskuta
Citez din clasici: "17 iunie 2004 parca ar fi fost ieri, nu?":D;):p:p
Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... ! din 7 iun 2005 20:37 de TACTO
B)salut am 19 ani pot sa iti spun ca unele fete sunt usor de agatat daca le spui (>)hai vi maine seara la cinema si apoi sa ne plimbam prin oras.
si apoi saraca fata sa fie :love:.
Re: Re: Re: Re: De ce insheala baietii? din 7 iun 2005 20:10 de ExoticDream
Gresesti, m-am referit la statistica pe care am facut-o personal, printre prietenii mei care nu ar zice 3 si ar trebui sa fac eu diferite operatii matematice ca sa ajung la realitate! Cifrele sunt reale 100%, din intamplare se potrivesc si cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: meeting... din 7 iun 2005 19:03 de SORIN28
Nu inteleg de ce pui tu atata baza in ceea ce crezi ca stii. Nu te supara, dar, tu chiar crezi in asa zisele karate invatate la noi ?! Mai gandestete. Ai mai zis tu ca "nemesis" stie ceva karate si mi-ai sugerat ca ar trebui sa ma feresc. ...
Re: meeting... din 7 iun 2005 18:33 de Nekunoskuta
:lol::lol::lol:Acum vezi ce inseamna sa degenereze un subiect.
P.S. Observi si "vs-urile";)
Re: Re: Re: Re: meeting... din 7 iun 2005 18:22 de ExoticDream
Tu ce faci, Bunny Bugs, organizezi un turneu de box/arte martiale??? Daca da si vs-urile raman asa cum le-ai stabilit, mie imi convine, abia imi mai amintesc tehnicile de ju-jitzu, mmmmmmm!!!!! La antrenamente nu ne lasau sa lovim pe ...
Re: Re: sper sa-mi acordati si mie putina atentie din 7 iun 2005 18:11 de ExoticDream
Unde, puisor, ca are nenea doctoru' leac pentru orice durere, cu exceptia celor care te duc direct in lumea unde nu exista nici intristare, nici durere....! Asa e cand exagerezi, las-o mai... moale din cand in cand, ce-i mult strica, nu toti sunt ...
Pagina 2923 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||