Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: placeri(pt baieti shi nu numai)

din 6 iul 2005 18:16 de SORIN28

Spre deosebire de cei care se autosatisfac cu poze, eu daca o fac, o fac cu mana:D Si din cunostintele mele masturbarea este recomandata de doctor( nu excesiv )

Re: Re: Re: Re: Re: Mesaje pierdute

din 6 iul 2005 18:15 de nemesis

Great! (X) :flowers: Nu stiu daca are cineva ceva impotriva celeilalte sectiuni... Anyway, atunci cand o creezi, nu uita de posibilitatea de a muta subiecte de pe o sectiune pe alta... :ok: Let's kick some bad-user-ass! :pirate::zorro:

Re: Re:

din 6 iul 2005 16:27 de ExoticDream

"Preferam mai bine" sa va doara pe voi, baietii! Pana va faceti de cap in recuperari, mai citeste si tu un pic despre sexul aista, ca nu merge chiar dupa ureche! Oi fi avut tu destul de multa experienta sa zicem, dar, daca spui ca te ...

Re: Re: Re: Re: Mesaje pierdute

din 6 iul 2005 15:36 de DrSexpert

- Toate avatarele s-au pierdut. Va astept cu avatare noi. - Editare timp de o sapt. - exista riscul ca cineva sa-si editeze mesajul dupa ce s-au mai bagat cateva post-uri ca raspuns => scandal - Alta sectiune la forum pt. userii inregistrati ...

cresterea

din 6 iul 2005 15:01 de mircea

am 1,63 cm si 58 kg si am 17 ani.As vra sa stiu daca este bine si as vrea sa mai stiu daca voi mai creste in inaltime macar cativa cm.

Re: este adevarat ca...

din 6 iul 2005 14:00 de Nekunoskuta

La toti baietii apare "picatura placerii" (daca gresesc sa ma corecteze baietii :D) care poate contine spermatozoizi.

este adevarat ca...

din 6 iul 2005 13:35 de Dodi

Toti baietii au acea secretie in timpul actului sexual care poate contine spermatozoizi?Sau doar unii?Si daca nu au este in regula?:unsure:

Re: Re: Re: Mesaje pierdute

din 6 iul 2005 13:21 de nemesis

S-a mai facut una, dar userii au protestat, asa ca nu cred sa fie o idee buna.

Re: VA ROG AJUTOOOOR!!!!

din 6 iul 2005 13:10 de luiza

Re: Re: Mesaje pierdute

din 6 iul 2005 12:52 de Nekunoskuta

Ar fi bine daca ar exista si o sortare pe categorii a posturilor, ceva de genul "relatii", "sex", "diverse" ca sa stie userul unde sa caute ce-l intereseaza.

Re: Romania...

din 6 iul 2005 09:06 de SORIN28

In afara de faptul ca tot ce ai scris este o prostie in forma crasa, totul e bine:D:D:D

Re: Mesaje pierdute

din 6 iul 2005 00:18 de nemesis

Oh, for god's sake! Features lipsa: "motorashul" de cautare sucks aprobari de avatar (la cererea publicului...) posibilitatea de editare a unui mesaj postat pt o sapt. (pt. userii agramati...) adaugarea unei sectiuni ...

Re: Re: Re: Mesaje pierdute

din 5 iul 2005 22:29 de Infector

...aaaaa si acum daca a venit si adminu.. pot sa-mi pun si eu avatar? ca papagalii astia de moderatori nu aveau optiunea de aprobare ;)

Re: Mesaje pierdute

din 5 iul 2005 14:43 de ExoticDream

Salutam reinvierea forumului!!! Te rog sterge din mesajele personale ca sa putem comunica! ;););)

Mesaje pierdute

din 5 iul 2005 13:50 de DrSexpert

Ne pare rau, dar forumul a fost refacut in starea in care era in data de 8 iunie din cauza unor probleme tehnice. Daca nu merge ceva, sau daca e vreun feature lipsa raspundeti aici.

Re: Re: Re: Re: sa descriem pozitia cu orgasmul ce

din 8 iun 2005 14:26 de ExoticDream

Lasa-i sa se bucure si ei..... excitare gratuita fara 8989....! ;):p:D:lol:

Re: Re: Re: sa descriem pozitia cu orgasmul cel ma

din 8 iun 2005 14:23 de SORIN28

Pai daca tot suntem in acelasi apartament nu-mi trebuie telefon :P. E mai simplu cu doua statii de emisie-receptie sau vorbim mai tare(chiar daca aud si vecinii :)))

Re: Re: Re: Re: Re: Romania...

din 8 iun 2005 14:19 de ExoticDream

A propos de Romania, ia uitati ce mai zicea prin '93 primarul ala de Cartarescu (parca v-am zis ca nu e mijlocas la F.C.Dalga si nici cantautor de manele): "Aici, in tara, totul manjeste. O populatie de neinteles, traind dupa alte reguli ...

Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... !

din 8 iun 2005 13:42 de ExoticDream

Kitty...kittty...kitty....pis....pis...pis.... faza la care fata iti aterizeaza direct in brate, zdrobita de farmecul tau personal! Sau una dintre variantele: "Eu nu sunt asa de inalt, dar acum stau pe portofelul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: meeting...

din 8 iun 2005 13:24 de ExoticDream

Nu stiam ca pana si artele martiale sunt contrafacute in Romania! Eu am facut jujitzu cu un profesor cu diplomele si dan-ii la zi, am participat si la o competitie, centura mi-am castigat-o in urma unei evaluari facute de o comisie (nu se dadeau ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2922 din 3732
«   1 ... 2919   2920   2921   2922   2923   2924   2925 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare