Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2005 13:46 de ExoticDream
Tentatia de a sterge/cenzura urgent acest mesaj este imensa, insa va ramane o vreme aici ca sa inteleaga toata lumea diferenta dintre ceea ce vor unii sa para si ceea ce sunt in realitate (eternele masti ale "eu"-lui). Ne cerem scuze ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2005 13:38 de ExoticDream
Sorry, l-am rugat si eu, dar nu a gasit. Multumeste-te cu cele 40 care exista in stoc si eventual cu alfabetul limbii romane!
Citeste ce i-am raspuns lui Sorin, este valabil si pentru tine, desi (cica!) in spatiul virtual tu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2005 13:01 de nemesis
Care? Astea:
"Bagami-AI PULA IN MATA DE CACAT,DACA AI VREODATA GHINIONUL SA DAI OCHII CU MINE ITI TAI GATUL SI MA PIS PE FATA TA DE RAPANOS.BAGAMIAS PULA IN MATA SI IN TOT NEAMUL TAU DE PANARAMA,SA-MI TREC CIOARAPII PRIN COLIVA LU MATA.AI ...
Re: Re: Examene! Stim sa fim alaturi de ea/el? din 8 iul 2005 10:09 de FireSoul
O varianta de ajutor ar fi sa invat cu el....lenea asta ne omoara....daca ma vede pe mine ca stau, sta si el, dar daca invatam am2 chestia e eficienta, mai ales ca pauzele le luam tot am2....ghici ce facem in pauze O:):-`
Re: Re: Examene! Stim sa fim alaturi de ea/el? din 8 iul 2005 09:32 de Nekunoskuta
Raspunsul ar putea fi ceva de genul: Nu facem sex -> sunt stresata -> nu pot sa invatz -> nu iau examenele -> nu termin facultatea/liceul... -> nu gasesc un job ca lumea -> traiesc la limita supravietuirii -> mi se duce de ...
Re: Re: Re: Re: Re: placeri(pt baieti shi nu numai din 8 iul 2005 09:26 de Nekunoskuta
Ar trebui un desen sa fiu mai explicita, nu? De fapt trebuia sa accentuez ca nu pot sa-mi fac L***, nu sa mai scriu si "cu mana"...acum te-ai prins?;)Cel putin pentru mine "a face l***" reprezinta masturbarea masculina, eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca... din 8 iul 2005 09:23 de Nekunoskuta
Pe undeva cred ca am anticipat (fara sa vreau, recunosc) raspunsul lui Valentine;):p:D
Deci...el zice de 3 ore, tu cat timp estimezi?:D
Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca... din 8 iul 2005 09:11 de CristianH
Scuze celor cu probleme medicale. Ma refeream la cei ce pot, dar nu vor sa....:/
Normal ca la momentul x nu sta nimeni sa masoare/cintareasca/examineze.... aici era vb mai mult de o curiozitate ... sa zic asa... medicala, exprimata de cineva, ...
Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca... din 8 iul 2005 09:03 de CristianH
Daca alea 1-2 ore e cazul prietenului tau.... te-i scos.:ok: B):lol:
Re: Re: Re: Re: Re: placeri(pt baieti shi nu numai din 8 iul 2005 08:30 de SORIN28
Daca nu o face cu mana, probabil (fiind fatafemeie) o face cu vibratorul
Re: Re: Re: Re: este adevarat ca... din 8 iul 2005 08:25 de SORIN28
Ia explica-mi si mie cum vine asta ?!Din a cata incercare am voie sa ejaculez ?!
Re: De ce iubim barbatii? din 8 iul 2005 08:14 de SORIN28
Si atunci cum se face ca din mincinosi,nesimtiti, porci,betivi,golani, magari, animale bune pe langa casa omului(femeii) nu ne mai scoateti ?!:blink::blink::blink: Oricum nu stiu, nu cred ca sunt toate adevarate. De ce ?! Pentru ca sunt BARBAT si ...
Re: Re: Re: Re: Re: este adevarat ca... din 8 iul 2005 04:05 de valentine
2. daca e vb de sex oral o vezi...numa sa nu fii fricoasa de aia care face sex oral cu ochii inchisi ;)
Re: Examene! Stim sa fim alaturi de ea/el? din 8 iul 2005 04:02 de valentine
Ii zic ca daca nu invata nu mai pupa sex pt cateva luni :p
Re: Re: Re: Re: placeri(pt baieti shi nu numai) din 8 iul 2005 01:10 de Taqua
Pe cuvantul tau? Si daca nu o poti face cu mana, atunci cum o faci?:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesaje din 7 iul 2005 18:44 de SORIN28
Nu "noi ceilalti" doar tu:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesaje din 7 iul 2005 17:53 de ExoticDream
Lamurire:
Pentru a folosi optiunea [b]bold[/b], [i]italic[/i] sau [u]underline[/u] pentru o secventa de text pe care o vom nota "test", tastati:
[ b ] test [ /b] (bold)
[ i ] test [ /i ] (italic)
[ u ] test [ /u ] ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesaje pie din 7 iul 2005 17:39 de ExoticDream
Cam da.... Daca era pentru noi, ceilalti, corect ar fi fost "din fericire"!
:cat::cat::cat:
Re: Re: De ce iubim barbatii? din 7 iul 2005 17:30 de ExoticDream
Era un test, l-ai trecut! Ai un 10 cu felicitari!!!
:flowers::flowers::flowers:
Re: De ce iubim barbatii? din 7 iul 2005 17:16 de Nekunoskuta
Ceva logic...daca incerc sa explic si sa-ti raspund la intrebare sunt barbat :ermm: devine ilogic ;)
Pagina 2920 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||