Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru

din 13 iul 2005 20:07 de Infector

Eu sunt unic :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru Iri

din 13 iul 2005 19:31 de Taqua

Stii ce mi se pare intr-adevar fascinant? Cramponandu-te in "amabilitatile" gratuite pe care mi le adresezi cu atat de multa aroganta, nici nu bagi de seama imbecilitatile scrise de Infector. Oare de ce? Sa fie spirit de ...

din 13 iul 2005 16:36 de ExoticDream

In primul rand 2005 este cam cu 1996 de unitati departe de a fi cifra. In al doilea rand.....mda... stiu in ce an/secol/mileniu suntem si mai stiu si ca traim intr-o lume a sexului. Multe fete si multi baieti sunt "panarame", dar sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bordelul

din 13 iul 2005 16:04 de ExoticDream

Stai linistita, m-am obisnuit cu comentariile rautacioase ale unora (nu ale tale), ai dreptate, am trecut prin multe, dar, in ciuda tuturor necazurilor, am reusit sa nu ucid in mine increderea in iubire si in oameni, sensibilitatea... Nu vreau ...

din 13 iul 2005 16:01 de valentine

Sunteti mai rau ca albinele...alea macar umbla din floare in floare doar o anumita perioada a anului, pe cand voi femeile umblati fie ca e noapte fie ca e zi, fie ca e vara, fie ca e iarna...pusca sa gasiti, nu conteaza conditiile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru Irina

din 13 iul 2005 15:59 de valentine

Cifra 2005 iti spune ceva? Daca nu, iti zic eu: suntem in 2005 mami...3 sferturi sunteti niste panarame asa ca nu le mai lua apararea la toate femeile din ziua de azi...panarame! in adevaratul sens al cuvantului.:/

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!

din 13 iul 2005 15:50 de ExoticDream

Funny este ca noi doua vorbim practic numai despre a face dragoste (am intuit asta din posturile tale, nu era nevoie sa precizezi) in timp ce cei mai multi semeni ai nostri fac sex in draci!!! Cred ca se distreaza de minune citindu-ne! Suntem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bordelul

din 13 iul 2005 15:16 de Nekunoskuta

Esti o fata speciala, ai trecut prin multe si acum imi pare rau ca te-am pus sa povestesti despre viata ta. Pe de o parte iti aperi cu putere convengerile dar mi se pare ca pe de alta parte ai vrea sa iesi din lumea asta a ta si sa vezi cum e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!!

din 13 iul 2005 14:58 de Nekunoskuta

Am vrut sa fac undeva precizarea dar mi-a scapat. Atunci cand ma refer la "a face sex" inseamna de fapt "a face dragoste" numai ca prefr varianta asta pentru ca daca as spune "comunicare prin dragoste" in loc de ...

Re: Re: Re: Re: Certificatul de revolutionar...

din 13 iul 2005 14:11 de ExoticDream

Cina din dragoste?!? Cand am luat noi cina cea de taina, cina cea mare?!? Nu-mi amintesc sa fi mancat ceva impreuna (doar noi doi), stiu ca tu mi-ai mancat mie sufletul, mi-ai tocat nervii, altceva culinar nu-mi amintesc!!! Sau poate este o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bordelul

din 13 iul 2005 13:50 de ExoticDream

Evident ca iubirea, comunicarea nu sunt prostii, am scris asta ironic in acel post pentru ca tu spuneai ca sexul este mai important decat ele! Chestia cu insiratul barbatilor am spus-o tot pentru ca tu ziceai ca noi nu ar trebui sa ne limitam la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru Irina

din 13 iul 2005 13:12 de ExoticDream

Hmm.... asta este conceptia unui baiat care a cunoscut doar o anumita categorie de femei (slabute la capitolul materie cenusie si ahtiate dupa sex). "Animale" suntem cu totii deep inside, tuturor ne place sexul, dar unii dintre noi mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru Irina

din 13 iul 2005 12:54 de ExoticDream

In opinia unuia ca el, daca te-ai culcat si cu altul/altii in afara de el, esti curva (el, in schimb, trebuie sa se culce cu tot cartierul ca e "barbat"! ), iar daca nu te culci cu el, esti proasta! In orice situatie, el este cuminte si ...

Nedumerire

din 13 iul 2005 12:49 de Necunoscuta

De intarziat a intarziat 10 zile, dar ieri mi-a venit.Deci nu se mai poate intampla nimic nu?Oricum saptamana viitoare o sa iau un test ca sa fiu mai sigura.Multumesc ptr explicatii chiar daca erau cam deviate de la subiect.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!!

din 13 iul 2005 12:46 de ExoticDream

Ai dreptate daca te gandesti ca eu nu as face sex, ci doar dragoste! Conservatoare, anacronica, inchistata in prejudecati, fraiera, caracterizeaza-ma cum vrei, deocamdata asa simt! :love::heart::love::heart::love::heart::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!!

din 13 iul 2005 12:38 de ExoticDream

Stiu ca se comunica fascinant facand dragoste, dar mai intai trebuie sa ai ce, trebuie sa simti ceva pentru celalalt! Vrei sa-mi spui ca sexul inlocuieste de minune alte cai de comunicare? Scenariu: Sunt fata, cunosc un baiat, imi place la ...

Re: Re: Re: Re: efectul pastilei Postinor

din 13 iul 2005 11:56 de ExoticDream

Du-te la pagina 3 a acestui forum si vei gasi doua subiecte legate de Postinor. Pentru alte detalii, inregistreaza-te (iti ia un minut) si foloseste optiunea "Cauta", acum functioneaza!!! Nu interpreta drept rea vointa sau dezinteres ...

Re: Intrebare...

din 13 iul 2005 11:02 de Wanted

Probabil ea este cea care a pus si subiectue"cam aiurea...dar posibil" (cred ca asa era... ) :P Oricum repet raspunsul: NU.. nu se poate. Sperma nu rezista contactului cu aerul. Deci daca a ajuns pe deget inseamna ca a intrat in ...

Re: cam aiurea dar...posibil?

din 13 iul 2005 10:58 de Wanted

NU.. nu se poate. Sperma nu rezista contactului cu aerul. Deci daca a ajuns pe deget :~* inseamna ca a intrat in contact cu aerul si ..."a murit". Daca vfrei sa te convingi: ...

Re: Re: Re: Certificatul de revolutionar...

din 13 iul 2005 05:25 de anaconda

Daca ne mai "cadoriseste" Domnul cu una ca Exotic, in 3 luni e senior si in 5 veteran la razbelului din Vietnam... Sa nu exageram, sunt unii cu cate 100-600 de mesaje, care nu scriu in mod frecvent, intrand mai rar pe site... cu toate ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2915 din 3732
«   1 ... 2912   2913   2914   2915   2916   2917   2918 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare