Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: care e parerea voastra boys & girls?

din 15 iul 2005 13:36 de ExoticDream

Epilarea inghinala este chestie de gust. Fetele pot opta pentru "starea naturala", epilarea partiala (cu model sau fara) sau epilarea totala (stil "bebelus" ). Poti sa-i spui parerea ta, dar ar trebui ca ea sa decida in ...

Re: first time?

din 15 iul 2005 13:08 de ExoticDream

Am cautat pentru tine si uite cateva locuri in care poti citi despre "problema" ta: pag.2 - "Pt.baieti: ati dezvirgina o fata?" pag.5 - "Prima data" pag.6 - "Prima data 4 boys" Daca te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 iul 2005 10:31 de valentine

Te rezolvam eu in 2 saptamani cu 200 euro...te faceam de natie eschimos daca vroiai...da eh, daca nu ai spus mai devreme....

Re: first time?

din 15 iul 2005 08:20 de Nekunoskuta

Daca are grija de tine va fi ok. Daca exista sentimente nu are de ce sa-ti fie frica. Daca vrei cu adevarat te lasi dusa de val. Cam multi "daca", nu? :) Asta e... Inregistreaza-te si cauta pe forum, o sa gasesti o multime de subiecte ...

Re: cum sa fac?

din 15 iul 2005 08:18 de Nekunoskuta

Daca prietena ta e cea cu "first time?" citeste acolo. Daca nu e ea...citeste acolo. :) Dupa ce citesti te inregistrezi si folosesti functia de cautare ca sa gasesti pe forum subiecte asemanatoare.

din 15 iul 2005 00:00 de nemesis

Daca esti in stare sa descalcesti problema nationalitatii, din constitutia romaniei... Tot respectul! Dar... te avertizez ca au mai incercat si altii... (Not me!) Pana atunci: Nationalitate = cetatenie! Ca peste tot in lume! :D Lectii de ...

din 14 iul 2005 22:07 de Infector

Taqua.. eu nu consider toate femeile curve.. Daca erai atenta spuneam candva intr-un post: "tuturor femeilor le place sa se f***, numai ca 50% nu recunosc si 50% sunt considerate curve doar pentru ca sunt sincere" De la a iti placea sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe

din 14 iul 2005 19:28 de Taqua

Nemesis, continui sa ma dejamagesti...cumplit. Ca pasionat de psihologie cum spui ca esti, te-ai dus in cap rau... Stiu ca te consideri omniscient, dar hai sa fim seriosi. Poti sa te dumiresti (poate!) de anumite abilitati intelectuale, ...

din 14 iul 2005 19:11 de valentine

:blink::blink: Vreau emotion cu aplauze!!!!:ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru

din 14 iul 2005 19:05 de valentine

Fluturas, te inseli...relatia mea merge chiar mai bine decat inainte...si nu am scris chestia aia ca m-am certat cu nevastuica mea ci pt ca ma enerveaza cand generalizezi, chit ca nu asta e ce vrei tu sa faci, dar prin vorbele care le spui ...

Re: Ce este sexul...?

din 14 iul 2005 19:02 de valentine

Pai eu ca baiat...daca vad o fata mumoasa ma gandesc repede cum ar arata in pozitia aia sau ceva de genu...pe cand daca o vad in fata pe persoana iubita nu prea imi trec prin fata ochiilor pozitii si alte chestii de genul asta ci am senzatia ...

din 14 iul 2005 16:00 de ExoticDream

Suntem diferiti, iar noi, fetele, incercam sa intelegem ce va face fericiti, ce va place! Voi faceti insa atat de putin..... si in general doar in faza de cucerire...! Ce dam noi in schimb? In schimbul a ce??? Vrei sa cred ce scria in zeflemea un ...

din 14 iul 2005 14:54 de ExoticDream

Imi pare rau, dar fragmentul de mai sus este scris in cel mai autentic stil "masculinist" (care este varianta masculina a cuvantului "feminista"???)! Concluzia lui ar fi ca femeia trebuie sa ofere totul, sa munceasca din greu ...

din 14 iul 2005 13:33 de ExoticDream

This asks for a long answer, darling..... :love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!

din 14 iul 2005 13:02 de ExoticDream

Du-te tu si fa sex (nu dragoste) si apoi povesteste-mi cum te-ai simtit (remember galeata cu apa, tixita cu flori, si galeata metalica, goala, cazand pe asfaltul dur?)! Daca extremism inseamna ca nu as face compromisuri in privinta asta, atunci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Certificatul de revolutionar..

din 14 iul 2005 11:39 de Infector

era "cica"..am tastat gresit Du-te dracului de nebuna ca debitezi aici mai rau decat Dunarea la PF1 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat!!!

din 14 iul 2005 04:43 de nemesis

Fraiera???Come on!! Extremista? Poate... (X)

din 14 iul 2005 04:14 de nemesis

Aha... Inteleg problema. Ihi! Da... Si tu ce parere ai despre asta? :/ Fii amabila, Taqua, spune-mi ce stii sa gatesti? Iar tu, ExoticDream? Stiti sa calcati o camasa? La cate luni poti incepe sa hranesti un copil cu fructe? ...si as putea ...

din 14 iul 2005 03:34 de nemesis

Aici? :rolleyes::unsure::-` :D :D :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romani

din 13 iul 2005 23:59 de Taqua

Stii la ce ma gandeam observandu-ti atitudinea? Trebuie sa fie al naibii de frustrant pentru tine ca in certificatul de nastere, buletin, pasaport etc. in dreptul nationalitatii sa apara mereu ROMAN si sa nu poti face absolut nimic ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2914 din 3732
«   1 ... 2911   2912   2913   2914   2915   2916   2917 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare