Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2005 10:53 de valentine
In limba aia pe care tu nu o stii.
As stii ca nu l-ai nimerit chiar daca nu l-as stii cat de cat...pt ca m-am obisnuit cu impresiile tale de mare psiholog care defapt e mare onanist...
Nu e nevoie? Pai bai robotek daca nu e nevoie de ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2005 10:34 de MachoMan
Nu, mai, pt operativitate o sa-i ceara ei sa-i traduca (sau nu-i mai da deloc) - dar ar fi o grea lovitura in orgoliu - sau ar putea sa se fofileze, spunandu-i ca nu-i da - dar e posibil ca asta s-o enerveze la culme pe "gajica"! Daca ...
Re: intrebare ... din 19 iul 2005 03:01 de valentine
Faza e ca nu musti...ci trebuie sa ii sugi pielea aia unde vrei sa ramana semnul ca pe...o bomboana:ermm:...sau ceva de genu, ca nu imi vine un exemplu bun acum in cap.
P.S ai grija ca daca sugi acolo ca disperatu portiunea aia de piele vreo ...
Re: Re: Re: Re: Sex de n ori pe saptamana! n=? din 19 iul 2005 02:57 de valentine
Acum inteleg eu de ce nu faci tu pasul ala...inca nu sa gasit masura destul de mare pt dorintele dvs?
P.S Degeaba mare cat un cal daca esti prost cat un bou (a nu se intelege ca mie rusine cu masura mea...sunt peste medie ;))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Di din 19 iul 2005 02:56 de valentine
Faza e ca noi suntem la rubrica sex si asa zisul Macho ala are impresia ca atunci cand te aflii in pat cu o fata tre sa ai DEX-ul langa tine...daca iti zice gajica,pretena,nevasta,prostituata "Vreau ****" (unde **** e un cuvant ...
Re: Re: care e parerea voastra boys & girls? din 18 iul 2005 17:56 de love
:blink::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2005 17:32 de ExoticDream
Pai daca Europa este la capatul lui 21, iar Turcia cam peste tot, probabil ca Islanda o fi pe la capul lui 14 sau 46?!?
Nenea, io nu vleau sa emiglez acolo ca "e" multi baietei din-aia fitosi cale vobesc ulat! Vleau unde e poezia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac? din 18 iul 2005 10:57 de SORIN28
Vorbesc frumos cu cine merita, nu cu un dobitoc ca nemesis. Daca imi cer scuze, imi cer pentru cei care au citit mesajul inainte de a fi cenzurat nu pentru ce i-am scris lui
Re: Re: Re: Re: Intrebare... din 18 iul 2005 08:01 de SORIN28
:D:D:D,moare repede dar nu inseamna ca instantaneu. Deci sunt sanse de o sarcina asa ca rad in continuare:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iul 2005 00:21 de Taqua
Intr-o ordine la fel de aleator-amuzata...
Remarc in primul rand ca, per general, ai abordat un singur punct din cele trei emise de subsemnata intr-o anumita ordine (aleator-amuzata). Esti fizician, ce naiba? Poti lua 1 intr-o anumita ...
Re: Re: Re: Intrebare... din 17 iul 2005 23:49 de Wanted
Inainte sa razi ar trebui sa te documentezi. AI incercat sa citesti ceea ce era pe site-ul pe care l-am dat? DAca nu l-ai accesta uite un paragraf...daca ai nevoie de traducere sa ma anunti ):( :
" Sperm is not that powerful or can not go ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac? din 17 iul 2005 23:48 de nemesis
La cate esti de "jenial" nu ti-ai dat seama ca ti-am blocat username-ul si nu IP-ul... Sau pt tine sunt acelasi lucru?
A fost blocat pt 24 de h iar acum nu mai este, dar cred ca o sa-l blochez permanent...
Sunt un dulce, asa-i? ...
The french kiss din 17 iul 2005 23:16 de Andra
Saluty ,dar de ce va enervatzi asa de tare daca se repeta aceleasi intrebari :(
Re: Re: Despre Narcis si oglinda lui! din 17 iul 2005 21:16 de nemesis
Dupa cum spuneam, primitivule, s-auzim numai de MINE!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2005 21:08 de nemesis
O sa le iau pe rand, in ordine aleator-amuzanta:
In primul rand, punctul tau trei, contravine cu legea 21/1991 a cetateniei romane. Conosc aceasta lege pentru ca ma folosesc de ea...
Ceea ce ai scris tu despre copilul nascut pe teritoriul ...
Re: Despre Narcis si oglinda lui! din 17 iul 2005 16:38 de SORIN28
Crezi ca daca mi-ai inchis contul ma atac atat cat o faci tu FRAIERE. Te futi in cur prin straini pentru 1000euro,esti moderator si blochezi pe cine nu este mai prost ca tine, ESTI DE CACAT,TINE-O TOT ASA SI O SA MORICU UN CUTIT IN GAT
Re: Re: Re: Re: cum sa fac? din 17 iul 2005 16:22 de SORIN28
Sa-mi [Cenzurat de Nemesis] fraier, mi-ai blocat contul ca sa nu pot sa-ti mai raspund, te ataci rau, cacat pe care il [Cenzurat de Nemesis] strainii.Ai uitat ca mai exista si sali de net de pe care pot sa-ti raspund. [Cenzurat de Nemesis] si tu si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2005 16:05 de Taqua
Aroganta si snobismul tau sunt de-a dreptul amuzante.
1. Daca cetatenia este o institutie juridica prin care se stabileste apartenenta unei persoane fizice la un anumit stat, nationalitatea se refera la radacini, origini, la apartenenta fata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2005 16:03 de Taqua
Aroganta si snobismul tau sunt de-a dreptul amuzante.
1. Daca cetatenia este o institutie juridica prin care se stabileste apartenenta unei persoane fizice la un anumit stat, nationalitatea se refera la radacini, origini, la apartenenta fata ...
Re: care e parerea voastra boys & girls? din 17 iul 2005 14:43 de valentine
Zi ca o lasi daca nu se epileaza B)
Pagina 2912 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||