Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: O problema legata de penis

din 22 iul 2005 14:50 de nemesis

:x DA, E GRAV! De "dus" ai auzit? Auzi la el, nespalatu! :x:x:x

Re: Re: To:Dr.Sex; Cc:Exotic

din 22 iul 2005 14:18 de Squaw

Adica Sabba n-a fost moderatoare si regretele sunt doar ale mele?Ati sters subiecte si posturi intregi cand nu va convenea ceva. M-am adresat webmasterului pentru ca stiam ce vei spune.Cand ai sters despre tine tot aprobarea lui ai avut-o:)

Re: To:Dr.Sex; Cc:Exotic

din 22 iul 2005 12:34 de ExoticDream

Postul "Sex extrem", aflat la pagina 48, nu este opera "regretatei ex-moderatoare" ( :wacko: ) MissM, iar motivatia pentru care reclamantul o actioneaza in judecata pe "parata" este nula, avand in vedere ca actuala ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema legata de penis

din 22 iul 2005 11:19 de Wanted

Re: Re: Re: Re: Re: as dori o lamurire, pls

din 22 iul 2005 11:14 de Wanted

Cum am zis 21 de zile este o durata normala ( ciclul menstrual trebuie sa dureze intre 21 si 35 de zile). Daca ai fost pe site-ul pe care ti l-am aratat in mesajul anterior, ai citit ca dereglarile pot interveni din diversi factori ( "Durata ...

Re: Re: Re: Re: as dori o lamurire, pls

din 22 iul 2005 10:43 de mymy

Simptome care sa imi dea de gandit nu am. Am 26 de ani...:)

Re: are careva idee?

din 22 iul 2005 00:47 de nemesis

Cu "senzatie de inghitit"? Daca te doare atunci cand inghiti - daca asta ai vrut sa apui - atunci ar trebui sa mergi URGENT la doctor!!! Da, URGENT, stii ce-i aia? De ce? Well, you might need surgery, my friend! La ce doctor? La ala de ...

Re: Re: Re: as dori o lamurire, pls

din 21 iul 2005 23:01 de Wanted

Eu nu cred ca este ceva de facut... Dereglarile pot aparea si din cauza stresului.... Iar 21 de zile este o perioada normala... Un ciclu este in parametri normali daca durata lui variaza intre 21 si 35 de zile... Esti cam la limita ...dar nu stiu ...

Re: Re: Re: Re: Re: O problema legata de penis

din 21 iul 2005 22:55 de Wanted

cum arata virusul? vrei sa spui negii genitali :p daca te uitai pe link-urile de mai sus ai fi vazut :D uite din nou : www.healthac.org/images/warts.html :ok:

Re: logest!

din 21 iul 2005 19:43 de Wanted

Din cate stiu eu nu este nici un aliment care sa aibe efect asupa contraceptivelor. Sunt putine pastile care diminueaza eficacitatea acestora ( de ex : antibiotice) si mai exista riscuri daca in primele 3 ore dupa ce iei pastile vomiti sau ... ...

Re: Re: praf

din 21 iul 2005 19:41 de valentine

Acel gandac despre care vorbesti tu se numeste radashca si nu il gasesti decat pe la bunici. Din punct de vedere medical, este vrajeala faza cu coarnele, din punct de vedere al batranilor, acesta este unul dintre primele afrodiziatice...nu am ...

din 21 iul 2005 19:28 de Wanted

Am auzit si eu de faza cu ragacea..ca poti face nu stiu ce bautura folosindu-te de "cornitzele" ei... si ca este un afrodisiac 100%... Acum... cred ca e mai ushora faza cu sex shopul... :wacko:

Re: Intrebare pentru baieti

din 21 iul 2005 18:35 de SORIN28

:( NU pot sa te ajut, nu am facut asa ceva niciodata ASA CEVA NU SE FACE

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sugestie..

din 21 iul 2005 16:50 de valentine

"Ce-a mai ramas...doua inimi ranite..." :(( Nu stau pe acolo...stau intr-o zona nici rau famata, nici bine famata. Romantic, nu ai cum sa stii, fideluta...ramane sa vad. Mustan/Corvette, nu am carnet, ca altfel ar fii ...

din 21 iul 2005 16:49 de fantasy

mda,dai fetei sa manance(sau sa bea) gandaci!ce draguti sunteti voi!ai sa vezi tu ce bine e daca o iei pe cai...naturale

Re: praf

din 21 iul 2005 16:46 de alexxx

lol :) exista! am auzit si eu de asa ceva,sunt la sexshop,sau am auzit ca merge sa faci di nu stiu ce gandac dala cu clesti:lol:ii storci bine si iese un praf si il bagi in apa la una sau in suc,daca pui prea mult am auzit ca face aia urat:D nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 iul 2005 16:27 de ExoticDream

Daca te respecti, iti iei chiloti de la "Chienvelo" ca sunt 235000 lei vechi perechea! Ce conteaza ca sunt grosi si arata ca dracu', sunt... de firma, nene! Cin' te vede cu ei te iubeste inmiit (poate nici nu ti-i mai scoate de dragi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sugestie...

din 21 iul 2005 16:05 de ExoticDream

Precis o sa mor de inima rea (pune tu un vers de manea din ala triiiiiist aici)... Dar tu crezi ca eu te mai iau daca stai prin blocurile din Ferentari, Rahova sau alte cartiere asemanatoare de unde zaresti ogoarele ilfovene din balcoanele ...

Intrebare pentru baieti

din 21 iul 2005 15:57 de ExoticDream

Doua situatii din viata reala m-au determinat sa va cer parerea voua, baietilor, cei in masura sa ii intelegeti cel mai bine pe cei de acelasi sex cu voi! Sa zicem ca esti baiat, ai 18-19-20-21 de ani si ai avut o relatie de cateva luni cu o fata ...

Re: Re: Ce este sexul...?

din 21 iul 2005 15:25 de ExoticDream

In adancul sufletului, eu as vrea sa nu existe multe alte pareri pe aceasta tema, dar..... :love::love::love:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2909 din 3732
«   1 ... 2906   2907   2908   2909   2910   2911   2912 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare