Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce este sexul...?

din 21 iul 2005 15:21 de ExoticDream

Am scris doar ca pana si nenea doctorul de specialitate considera ca nu pot exista incompatibilitati sexuale daca cei doi sunt sanatosi si se iubesc, adica chestiile gen "penis prea mare", "vagin prea scurt" nu au relevanta in ...

Re: Re: Re: Re: liber sau cuplu

din 21 iul 2005 14:59 de ExoticDream

Te lamuresc eu, mai ales ca tot la un suc voia sa ma scoata si junele care mi-a recitat in 20 de minute intreaga sa filosofie de viata! Era vorba despre conceptia majoritatii baietilor de 16-20 de ani privind relatiile in general si sexul in ...

Re: logest!

din 21 iul 2005 12:13 de claudetta

Logestul a facut minuni ptr mine, iau de aproape 2 ani si sunt f multumita, am slabit cam 6 kilograme intr=un an fara sa mai pun un gram inapoi, fara nici un efort, asta pe langa efectul contraceptiv impecabil.....acum, intrebarea mea e ...

Re: Ce este sexul...?

din 21 iul 2005 11:24 de Wizard20

Hmmm....cred ca intrebarea este pusa putin gresit. Pt mine cand faci sex este atunci cand esti la o petrecere si prinzi ceva de "o seara", o atractie pe moment o aventura! Dar cand vorbim de o relatie sexul devine dragoste, luru care ...

Re: Re: Re: intrebare ...

din 21 iul 2005 11:19 de valentine

Daca pana de la 2 pana la 6 ani am crescut la tara...:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 iul 2005 11:18 de valentine

Bai, voi astia care va simtiti culti rau si aveti impresia ca va suntem inferiori(se subintelege ca e vb de nemesis si pretenul lui de aceeasi orientare sexuala,Machoman), care sunteti indragostiti de mana voastra dreapta, eventual ...

Re: Re: intrebare ...

din 21 iul 2005 07:48 de SORIN28

Sadicule:D:D:D

Re: Re: Re: liber sau cuplu

din 21 iul 2005 07:46 de SORIN28

Cer prea mult daca va rog sa ma lamuriti si pe mine ?! :flowers::flowers::flowers:, dau un suc

Re: Re: Re: Re: Re: Ce este sexul...?

din 21 iul 2005 07:08 de SORIN28

Parca vorbeam de incompatibilitate si nu de probleme care le rezolva nenea doctorul?! Bine ca ai scris "aproape" Si atunci pentru ce dracu s-au mai luat ?!aaaaa, da, din interes(era sa uit) Daca scoatem dragostea si ...

din 21 iul 2005 06:45 de SORIN28

Cu desteptaciunea nu te nasti, ea se cultiva. Ma asteptam ca macar atata lucru sa stii Oare?! Chiar ma grabesc cand zic ca este un dobitoc, unu care nu merita sa traiasca?! Hai sa vedem daca fetelefemeile insultate sunt de acord cu tine, hai ...

din 21 iul 2005 06:20 de SORIN28

Deja esti plictisitor, vino si tu cu ceva mai nou

din 21 iul 2005 00:45 de Infector

Bai fetus trist... 1) Tocmai ca spuneam "oti papagalii au inceput sa se imbrace de la "kenvelo" ..falsificat logic" 2) De B1 (Be One) ai auzit? Ca de Shimano stiu toti agaricii (vezi nemesis) 3)"Batzarii" (sa ...

din 21 iul 2005 00:36 de nemesis

Chiar? ...si noi care dredeam ca faci exact viceversa: ai chef de lb. romana (desi nu se prea vede... la cat o pocesti) intri pe sexpert. Ai chef de sex... te duci la un curs... si uite asa iti mai scoti o diploma! O:):devil:

din 21 iul 2005 00:29 de nemesis

Mda... pana si "Copchilu' " Minune are diploma! Asta e! Inca un exemplu - asta e chiar elocvent, la cate aberatii gramaticale (si nu numai) scoate - din seria: diploma nu face pe om! Hmmm... Daca ma gandesc bine, am chiar verificat ...

Re: Re: O problema legata de penis

din 21 iul 2005 00:20 de unsimpluom

Primul si ultimul contact sexual neprotejat l-am avut acum un an, dar acesti negi ii aveam cum mult timp in urma. Ai idee care ar mai fii alte sintome al bolii Papilloma? Este posibil sa fie doar niste cosuri datorate masturbarii si a dusurilor ...

Re: O problema legata de penis

din 20 iul 2005 20:40 de Wanted

Exista si negi genitali...care se datoreaza infectiei cu virusul Papilloma...care este BTS... deci daca ai avut contact sexual neprotejat... mai bine te duci la dctor..

Re: Re: Re: Re: Re: Sex vs tesut adipos

din 20 iul 2005 20:19 de valentine

Uite inca o fana de a mea :p

din 20 iul 2005 20:08 de valentine

Dupa limba romana, acum ne luati si cu geografie? :ermm:...ce draq la apucat pe admin sa cumpere domeniul sexpert...trebuia sa ia domeniul romanianexpert, sau ceva de genu... Asa ca mai fuck off bai cu scoala voastra, daca am pofta de limba ...

din 20 iul 2005 17:33 de ExoticDream

Razboaiele ("flamboaiele", cum se mai numesc ele) sunt o constanta a forumurilor, al tau insa este unul aproape solitar, cu morile de vant! Realitatea (dura, ce-i drept) este ca putini se nasc destepti. Cei mai saracuti cu duhul se ...

Re: Re: Re: Re: Ce este sexul...?

din 20 iul 2005 17:10 de ExoticDream

Stiu si eu ce spun medicii ginecologi, adica faptul ca nu exista caracteristici anatomice care sa duca la probleme sexuale nerezolvabile - exista insa oameni carora le este greu sa se racordeze la individualitatea partenerilor lor! Asa cum ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2910 din 3732
«   1 ... 2907   2908   2909   2910   2911   2912   2913 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare