Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re:

din 26 iul 2005 18:44 de Wanted

Te referi la ejaculare cutulburari sau doar intarziata? pt ambele cazuri uite niste raspunsuri: 1. Tulburarea de erectie: - este cea mai raspandita tulburare pentru care se solicita psihoterapia - are forme diverse - mecanismul erectiei ...

Re: Help me plsss

din 26 iul 2005 18:38 de Wanted

Nu e normal inca sa iti mai curga..s-ar putea sa te fi ranit . Cel mai bine ar fi sa te duci sa faci un control ginecologic, la un cabinet de planificare familiala. Acolo nu esti obligat nici sa iti dai adevaratul nume, nici sa vii cu parinti. ...

Re: Re: Re: Re: Help me plsss

din 26 iul 2005 18:04 de valentine

Bai ce cred eu...este ca ti-ai rupt himenul cu markeru-ul ala...si cum te masturbai tu, este ca si cum ti-ai fii rupt himenul intr-un contact sexual dur...deci curge sange tata....cred!

Re: Re:

din 26 iul 2005 18:02 de valentine

Bai, despre ejacularea precoce sau vorbit cat in luna si in stele...daca sunteti asa experti, despre ejacularea intarziata ce stiti?

Re: Re: SEX NEPROTEJAT.

din 26 iul 2005 15:58 de actrosa

haha.De 3 ani shi jumate sunt cu prietenul meu,de 3 shi putzin facem DRAGOSTE(daca shtitzi care ii diferentza intre dragoste shi sex)din care in primele luni am folosit prezervative,dar pt savurarea in intregime a actiunii am renuntzat la el cu ...

Re: Re: Re: Help me plsss

din 26 iul 2005 15:56 de Anonima

Da mai da sunt speriata rau,cred k pana la urma m-am ranit da nici nu jtiu unde, sau daca mi s-a rupt ceva ... deocamdata am un tampax k sa nu mai curga asa.Sper k pana diseara sa imi treaca ... sper.Mah mai intalnesc si cu prietenul meu diseara ...

Re: Re: ceva ciudat...

din 26 iul 2005 15:37 de nemesis

Mai citeste.... nu este "absurd" si nici "imposibil"! :-` Really!

Re: ceva ciudat...

din 26 iul 2005 13:15 de Wanted

Prietena ta poate sta linistita. Din cate stiu eu o femeie nu poate aveam mesntruatie daca este insarcinata. Ceea ce ai auzit tu este absurd... si imposibil. Menstruatia apare cand unul din cele 2 ovare elibereaza un ovul. Sarcina presupune ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To:Dr.Sex; Cc:Exot

din 26 iul 2005 10:47 de Squaw

Esti plin de umor:xPrin'up to the nickname'tu intelegi ca e normal sa apara nume reale pe site.Daca e asa si nu trebuia sa te autosesizezi astept comentarii. P.S.:poti sa te stergi...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nush ce ma fac

din 25 iul 2005 17:44 de SORIN28

Da, m-am exprimat gresit. Nu o va uita dar macar nu se va mai gandi atat la ea Daca am sti de ce sa ne ferim:ok: Si nu poti spune ca nu a-ti avut doar "zile negre"?!;)

Re: Am nevoie de ajutorul vostru

din 25 iul 2005 16:55 de fantasy

Eu una zic sa vizitezi si medicul endocrinolog,din moment ce ar fi "dereglari hormonale". Eu am fost ceva timp internata la Parhon cand eram mai micuta si parca imi aduc aminte ca erau si fete cu astfel de probleme. Asa ca ce-ar fi daca ai ...

Re: Am nevoie de ajutorul vostru

din 25 iul 2005 16:50 de simona

Ai auzit cumva de " ANEXITA" ?Este o raceala foarte mare la burta,in cazul careia apar sangerari mari si in alte perioade ale lunii,decat in perioada de menstruatie.Fiind o raceala la burta,pe langa sangerarile nejustificate,apar si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To:Dr.Sex; Cc:Exotic

din 25 iul 2005 15:57 de nemesis

Draga ExoticDream, poti, te rog, sa stergi toate [b]subiectele[/b] din forum la care am postat eu? Iti multumesc anticipat! P.S.S. Nu as vrea sa afle mama CA COnsult un asemenea site! ):():():():():():( [u]Daca nu le stergi tu, in doua ...

Am nevoie de ajutorul vostru

din 25 iul 2005 14:02 de actrosa

Hello pt toata lumea.Am vazut ca acest forum este ff interesant shi pt ajutorul tuturor.Vazand ca altora le shtiti da cate o metoda buna pt problemele pe care le au,as dori shi eu un ajutor!!!Am 18 ani shi aproape de un an, inainte de ciclu cu exact ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada?

din 25 iul 2005 12:35 de DinCluj

Pai sincer , m-ar fi interesat punctul de vedere al unei fete, care se considera cuminte (in acceptiunea generala = si nu usa de biserica) si daca exista cumva posibilitatea sa poti sa obtii o intalnire (ca baiat) cu fata respectiva vazuta pe strada, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nush ce ma fac fara ea

din 25 iul 2005 11:54 de valentine

Tre sa existe vreo gajica care sa iti fie simpatica ma...stiu ca atunci cand iubesti celelalte fete par in ochii tai niste nasoale...dar tre sa fie una care ti sa parut tie mai draguta...cauta si vei gasi;)

Re: Re: Am dat si eu de draq?

din 25 iul 2005 11:52 de valentine

Bai pt a doua oara in viata pot sa iti zic i luv you...ca ai zis-o pe aia cu stresul...si gajica e cam stresata in perioada asta, ca sa vezi cat de stresata e...cand se piaptana ii cade parul ca la catea cand isi schimba blana...;) Thx, ...

Re: Am dat si eu de draq?

din 25 iul 2005 03:25 de nemesis

Well, well, this deserves my log in! :lol: What can I tell you, old friend, se poate intampla. Un ciclu regulat intarzie, de obicei, din cauza a ceea ce, in mod comun, se numeste raceala. Alte cauze: dereglaj hormonal - schimbare ...

Re: Re: Re: Re: Nush ce ma fac fara ea

din 25 iul 2005 01:23 de claudiudr

Si daca nu exista acea fata la care sa am bucurii?

Re: simptomele sarcinii

din 25 iul 2005 00:12 de Wanted

" Pe parcursul primelor trei luni de sarcina (primul trimestru) corpul dv sufera multe schimbari. In timp ce corpul dv se adapteaza la fatul care creste, dv puteti avea greata, oboseala, dureri de spate, schimbari ale starilor emotionale si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2905 din 3732
«   1 ... 2902   2903   2904   2905   2906   2907   2908 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare