Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: prezervative aromate

din 27 iul 2005 12:08 de odette

Precis e de la tine ... sau daca este, e de la prezervativ ... am vazut odata un prezervativ mai molesit asa si avea tot asa kestie din aia. Asa k nu ai de ce sa-ti faci griji!

Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 iul 2005 07:11 de SORIN28

Nu-i zici nimic, ii dai adresa de la site:D:D:D

Re: Re: Re: Re:

din 27 iul 2005 06:10 de valentine

Bine si daca ma intreaba vreun preten ce poate sa faca ca sufera de "ejaculare intarziata" eu ce ii zic? (nu ma intreba la ce se refera "ejaculare intarziata" ca nu stiu...eu doar am auzit o intrebare)

Re: Din ciclul:

din 27 iul 2005 06:01 de valentine

La virgini sau incepatori este treaba ei cum...in general cu mana, daca iese penisul din vagin in timpul contactului sexual se poate spune ca ma descurc si fara (mana, nu?).

Re: Cine e nemesis?

din 27 iul 2005 05:56 de valentine

Zeita din istorie? Daca gresesc am o scuza...nu am decat un ochi deschis la ora asta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To:Dr.Sex; Cc:

din 27 iul 2005 03:25 de nemesis

Lasa astea... iubire! Hai, spune-mi Michael Jackson...si dezbraca-te! :~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me plsss

din 27 iul 2005 00:45 de fantasy

hmmmzzz..seamana cu mesajul scris de mine...shi a fost postat la scurt timp dupa..se pare k gandim la fel:D quite strange...

Re: Re: Re: Re: Re: Help me plsss

din 27 iul 2005 00:41 de Wanted

Stiu ca exista aceasta jena, dar trebuie sa treci peste ea( ai facut ceva, asuma-ti consecintele). Nu ai nici o prietena ff apropiata cu care sa te duci? Situatia ta e delicata, dar trebuie sa ai grija. Cred ca poimaine e cam devreme. Mucoasa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ceva ciudat...

din 27 iul 2005 00:27 de fantasy

Ahamz...deci asta era...simptomele le stiu foarte bine...sorry,cred k oboseala e de vina...k stiam si eu raspunsul asta..:p anyway,mersi :ok:

Re: Re: Re: Help me plsss

din 27 iul 2005 00:27 de Wanted

Cred ca te-ai ranit. Cand himenul se rupe sangerarea nu este mare, si se opreste. Ai grija ... ca daca ai o rana si nu astepti destul timp sa se vindece si ai un contact sexual intre timp, s-ar putea agrava. Cum ti-am zis si in alt mesaj, cred ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ceva ciudat...

din 27 iul 2005 00:24 de Wanted

Hmz.. hai ca deja inca nu am dat la medicina :P Pai sarcina presupune mai multe simptome, pe care le vei gasi insirate intr-unul din topice. SI pt a fi mai sigur... exista teste :P Daca iese pozitiv se pare ca erau sangerari regulate( oooppssss ...

Re: Re: Help me plsss

din 27 iul 2005 00:21 de Anonima

Prima oara am simtit durere,dar kiar nu aveam nika si pe urma cand mi-era lumea mai draga am vazut sange pe marker si pe cearceaf destul. Oricum nici acu nu mi-a trecut, nu imi mai curge sange,dar in loc sa imi curga lichid din acela imi curge un ...

Re: Re: cum sa fac?

din 27 iul 2005 00:06 de daron

merci asta m a ajutat mult:ok: ma bucur ca pot sa vb cu voi aici... sper sa reusim a trcem si noi la sex...:love:

Re: din seria "help" :p

din 26 iul 2005 23:42 de Wanted

Hmz.. eu stiam ca daca partenera isi pune o perna sub ea penetrarea va fi mai adanca... Oricum linsiteste-te... Nu este atat de dureros prima data. Nu stiu in ce masura o perna in plus sau una in minus va schimba ceva. Mai important, si cred ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: ceva ciudat...

din 26 iul 2005 23:25 de Wanted

Am gasit multe teorii care combat aceste cercetari.Exista acele sangerari regulate, dar nu sunt echivalente cu menstruatia, care apare atunci cand este eliberat ovulu. Sincer, pana acum chair nu stiam ca este posibil asa ceva...:~*:D

Re: Re: Re: Re: ceva ciudat...

din 26 iul 2005 22:54 de sabba35

Nu stiu cine e Imaam Ahmad asta dar are dreptate! Exista femei care au luni la rand menstra normala! Acum daca o exista o variatie cantitativa.....poate.....dar asa ceva exista si in mod curent!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 iul 2005 22:03 de Infector

Sa vezi ce placa-n cap iti dau daca te prind pe partie ... daca nu ti-oi pune poza la clubu nostru de snowboarderi sa te alerge toti pe unde te prind .. saracio! Si nemesis ce si-a luat de la BeOne .... plicuri cu adresa :)))))))))) lol ...

Re: Re: Am nevoie de ajutorul vostru

din 26 iul 2005 20:15 de jannis07

ai grira cu raceala asta...iti poate face probleme mai tarziu.eu iti recomand sa mai consulti (inca) un ginecolog si deasemenea sa mergi la endocrine unde ar putea sa-ti prescrie un tratament pentru dezechilibrul hormonal.daca la urinat ai durere e ...

Re: Re: Re: ceva ciudat...

din 26 iul 2005 19:16 de Wanted

M-am interesat si uite ce am aflat : Daca in timpul sarcinii o femeie insrcinata are mici sangerari periodice care apar atunci cand trebuia sa aibe menstruatia , nu inseamna ca acea are mesntruatie. (!) Acele sangerari nu trebuie sa fie ...

Re: Re: Re:

din 26 iul 2005 18:52 de Wanted

Uite un site cu ceva care poate te ajuta : www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/disfunctii_sexuale.htm Undeva citisem ca ejacularea intarziata poate aparea daca ai consumat inainte alcool, daca esti obosit, sau daca au avut loc multe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2904 din 3732
«   1 ... 2901   2902   2903   2904   2905   2906   2907 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare