Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: in parc,in masina,in lift....

din 29 iul 2005 11:57 de nichita

:heart::heart:

Re: Re: Re: in parc,in masina,in lift....

din 29 iul 2005 10:59 de Dru_me

te referi la sex chiar pe nisip sau pe o paturica ceva?Daca as avea ceva sub mine,as incerca fara sa stau pe ganduri:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Din ciclul:

din 29 iul 2005 10:30 de MachoMan

Sa inteleg ca te obosesti sa lecturezi ceea ce scriu unii pe forumul acela? Sa nu-mi spui ca scrii si tu ca lesin! Ciudat! Eu, unul, nu te vad in stare sa produci nici macar una bucata metafora care sa nu aiba stelute sau beepuri, intelegi ...

Re: Re: in parc,in masina,in lift....

din 29 iul 2005 10:17 de Dr.Pork

Daca n-ati facut sex...imi pare rau dar nu se pune la socoteala (asa nebunii din astea am mai facut si eu inclusiv in autobus sau in tren cu lume full in jur). By the way dupa parerea mea nu e indicat sa faci sex pe nisip nu de alta dar ii poate ...

Re: probleme

din 29 iul 2005 02:46 de sukarytu

da, se poate sa ramana insarcinata, dar riscul este foarte mic, avand in vedere faptul ca era la 2 zile pana la ciclu... te sfatuiesc sa-ti trimiti prietena la ginecolog si sa vezi intr-adevar daca ea e insarcinata... daca nu e, atunci du-te cu ea ...

probleme

din 29 iul 2005 01:31 de star

prietena mea ma sperie, am facut sex neprotejat ultima oara dar nu am ejaculat in vagin, se poate sa ramana insarcinata ? daca era cu 2 zile inainte sa ii vina ciclul ? acum o doare burta rau si urineaza des, are senzatii de voma :9 teoretic ar ...

Re: Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa...

din 29 iul 2005 00:11 de xxxxx

Nu te pune cu nemesis; de 2 ani de zile se antreneaza pe forumu' andreigheorghe.ro sa dea replici de smecher!:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din seria &quo

din 28 iul 2005 22:20 de jannis07

little devil zici?::devil::o...FUGITIIIIIIIIIIII:o:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din seria "he

din 28 iul 2005 21:34 de Wanted

Daca esti chiar SCARAOTCHI??? :wacko::wacko::unsure::unsure::wacko::wacko::wacko::huh::huh::((:((:((:((

Re: Re: Re: Stergem subiecte la cerere!

din 28 iul 2005 20:31 de sabba35

1.Creierul nu este format din Iq-uri! IQ=Intelligence Quotient-indica abilitatile mentale ale unei persoane! 2.Da iq-ul meu intra in suma aia! 3.Dar si al tau intra pentru ca tahionic.....nu exista....talionic poate.....dar propozitia n-are ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din seria "help&a

din 28 iul 2005 19:04 de Wanted

Exact: greseala este omoneasca si daca continui sa le faci devin diabolice... Mai intai ai putina rabdare sa vezi si continuare... daca omu mai greseste sau nu; nu trebuie sa sari sa "ii dai in cap" cu greseala; Cred ca ceea ce ai ...

Re: Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa...

din 28 iul 2005 09:20 de nemesis

1 . Daca-mi si explici ce inseamna "retoric"... 1' . Cu placere! 2 . "Zoe, fii..." - continuarea in manualul de geografie! :D 3 . In viata suntem ceea ce facem, nu ceea ce putem face dar nu facem niciodata! Atat timp cat ...

Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa...

din 28 iul 2005 08:45 de Nekunoskuta

1. Am uitat ca supermoderatorul nemesis are dreptul sa posteze intrebari retorice care sa ramana fara raspuns. Iti multumesc ca mi-ai amintit de ce m-am lasat de site-ul asta. 2. Eu ma visez barbat dar sunt femeie. Tu...la fel? 3. Apropo de ...

Re: Re: Re: Pt Luiza

din 28 iul 2005 08:33 de nemesis

Nu zau? Tine aproape... :D

Re: Re: Re: Re: Stergem subiecte la cerere!

din 28 iul 2005 08:27 de nemesis

Maaaaiii, ca sa vezi: de cand te corectez eu, ai inceput sa pui si virgule! Wow! I really have this gift, of making people crazy! :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare....

din 28 iul 2005 02:08 de Wanted

E ushor sa faci sex/dragoste... ce-o fi fost, dar pt un copil e nevoie de mai mult decat de 2 organe reproducatoare care sa se intalnesca :~*:~*:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare....

din 28 iul 2005 01:12 de SORIN28

;)da, cam ai dreptate dar stau si ma intreb daca au fost in stare sa se f... de ce nu ar fi in stare sa creasca si un copil ?!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare....

din 28 iul 2005 01:06 de Wanted

Huh.,cred ca o sarcina la varsta de 18 ani (sau undeva pe aici :p) este o problema.. Exista si avortul, dar nu cred ca este ushor sa treci prin asa ceva, pot exista si efecte secundare care sa apara pe parcurs. In plus, sunt persoane care nu ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare....

din 28 iul 2005 00:45 de SORIN28

Si daca ar fi insarcinata, care ar fi problema?! :blink:

Re: Re: afemeiat

din 28 iul 2005 00:42 de SORIN28

Lasa-l sa dea afara din casa, pana isi da seama ramne lefter. La cat de proaste sunt unele fete din ziua de azi daca le platesti esti mai curca ca ele:devil:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2901 din 3732
«   1 ... 2898   2899   2900   2901   2902   2903   2904 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare