Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de i

din 31 iul 2005 16:17 de Barno-pai

Hopa-hop, wrong again, eu nu mi-s zeu! Tu stai mai bine (doar in postul asta de 6 cuvinte! ), n-ai decat probleme de topica (daca nu intelegi, iti fac o schema, se poarta aici), de scrierea cu majuscula nu-ti mai povestesc! :D

Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingra

din 31 iul 2005 16:14 de Wanted

1: Inainte de a vorbi, informeaza-te.... :D NU eu am folosit forma "doispe".. asa ca think again... nu am ce gresala sa imi asum. 2: arata-mi si mie te rog pleonasmul... a da... referitor la conjugarea defectuoasa... m-am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingra

din 31 iul 2005 16:09 de SORIN28

opa, nu mai ne semnam "nemesis"

Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare

din 31 iul 2005 15:53 de Barno-pai

N-ai sa vezi! In schimb tu, in doua fraze, ai acumulat 4 greseli grave (o cacofonie, un pleonasm, o conjugare "defectuoasa" a verbului, utilizarea incorecta a gradului de comparatie) si te legi de paiul inexistent din ochiul altuia? ...

Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 31 iul 2005 15:22 de Wanted

Daca o sa cauti prin manualele de matematica din clasele primare ...de prin clasa I( unde vei gasi numeralele cardinale ) vei vedea ca nici doisprezece nu e cea mai corecta forma... DOUASPREZECE.. vai... a gresit ...

Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 31 iul 2005 15:19 de SORIN28

De exemplu eu, mananc mult,consistent dar nu pun pe mine nici macar 100g Dulciuri, mancaruri grase, lipsa sportului(6 luni) si tot nu am pus pe mine Cu steroizii, hormonii si alte panarame ai dreptate, iti duce sanatatea in groapa In ...

Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare

din 31 iul 2005 15:06 de SORIN28

In armata iei pe naiba, desi eu nu am program de masa regulat, cat am fost in armata am avut mesele la un interval regulat si tot nu am pus pe mine nici macar 1kg in plus

Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 31 iul 2005 15:00 de SORIN28

Ai avea prea multe kg daca ai manca cartofi prajiti ca mine

Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 31 iul 2005 14:59 de SORIN28

Da, si el vrea sa stie:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Din ciclul:

din 31 iul 2005 14:51 de Infector

Ba Muci in ceai... tot n-ai tacut?

Re: tru3 love ?

din 31 iul 2005 14:32 de fantasy

A iubi cu adevarat inseamna a trai pentru persoana respectiva,a-i accepta defectele, a suferi atunci cand persoana respectiva e departe de tine(true love si suferinta merg mana in mana). Parerea mea e ca omul e in stare sa iubeasca cu adevarat o ...

din 31 iul 2005 13:38 de Wanted

Cred ca atunci cand iubesti cu adevarat treci peste aproximativ orice, renunti la o parte din mandrie, si nici nu iti dai seama cand si cum se intampla toate astea. Intr-o zi te trezesti ca ai renuntat la multe "mandrii" si nu ...

Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 31 iul 2005 12:28 de Guest

din 30 iul 2005 23:45 de SORIN28

Chiar asa, oare cand stim ca iubim? Depinde ce face, depinde in ce fel te defavorizeaza Pentru restul mesajului maine:ok:

Dragostea adevarata?

din 30 iul 2005 23:28 de DarkAngel

hmm oare cand ne dam seama daca iubim cu cineva cu adevarat si oare ce inseamna defapt asta. sa treci cu vederea peste tot ce face si sa accepti asa cum este chiar daca asta cateodata iti poate fi tie defavorabil....si dupa ce urmeaza o cearta si ...

Re: am frec in draci

din 30 iul 2005 21:46 de freq pula

ce rai sunteti mai baieti.ajutati saracul om. fi atent la mine: iti pui mana (depinde care doresti sau daca esti stangaci/dreptaci/dai la sapa/mocan/pianist/ginecolog) pe bufnitza.o prinzi de cap si ii dai cu pumnul in gura pana face buhuhu.

Re: Al doilea partener sexual!

din 30 iul 2005 21:39 de al treilea

mde....si la 11 ani a facut primul sex oral.la 9 s-a masturbat prima oara.la 7 si-a descoperit veveritza.vad ca oamenii de la sate isi traiesc viata.

Re: Re: Re: Re: Re: Parca e prea mare

din 30 iul 2005 17:57 de Wanted

Stii ce e culmea? ca sunt impreuna de 5 ani, si problema asta nu au rezolvat-o. Ea a cautat pe altcineva care a satisfacut-o doar sexual, iar relatia cu pr ei a continuat-o. Probabil ca din punct de vedere sexual nici pr ei nu a stiut cum sa se ...

Re: Pentru NEMESIS

din 30 iul 2005 17:15 de SORIN28

Si ai fi cel mai dobitoc daca nu ai da nici macar o explicatie

Pentru NEMESIS

din 30 iul 2005 17:10 de SORIN28

Ma repet : Daca esti anti romani, daca nu vrei sa iti mai scrie pe buletinpasaportpermis(in cazul in care ai), daca tot suntem(inclusiv tu) o natie de primitivi, CE DRACU CAUTI PE UN FORUM IN CARE SE VORBESTE SI SE SCRIE IN ROMANESTE? Apropo, cand ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2899 din 3732
«   1 ... 2896   2897   2898   2899   2900   2901   2902 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare