Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de i din 31 iul 2005 16:17 de Barno-pai
Hopa-hop, wrong again, eu nu mi-s zeu! Tu stai mai bine (doar in postul asta de 6 cuvinte! ), n-ai decat probleme de topica (daca nu intelegi, iti fac o schema, se poarta aici), de scrierea cu majuscula nu-ti mai povestesc! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingra din 31 iul 2005 16:14 de Wanted
1:
Inainte de a vorbi, informeaza-te.... :D NU eu am folosit forma "doispe".. asa ca think again... nu am ce gresala sa imi asum.
2: arata-mi si mie te rog pleonasmul...
a da... referitor la conjugarea defectuoasa... m-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingra din 31 iul 2005 16:09 de SORIN28
opa, nu mai ne semnam "nemesis"
Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare din 31 iul 2005 15:53 de Barno-pai
N-ai sa vezi!
In schimb tu, in doua fraze, ai acumulat 4 greseli grave (o cacofonie, un pleonasm, o conjugare "defectuoasa" a verbului, utilizarea incorecta a gradului de comparatie) si te legi de paiul inexistent din ochiul altuia? ...
Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 31 iul 2005 15:22 de Wanted
Daca o sa cauti prin manualele de matematica din clasele primare ...de prin clasa I( unde vei gasi numeralele cardinale ) vei vedea ca nici doisprezece nu e cea mai corecta forma...
DOUASPREZECE..
vai... a gresit ...
Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 31 iul 2005 15:19 de SORIN28
De exemplu eu, mananc mult,consistent dar nu pun pe mine nici macar 100g
Dulciuri, mancaruri grase, lipsa sportului(6 luni) si tot nu am pus pe mine
Cu steroizii, hormonii si alte panarame ai dreptate, iti duce sanatatea in groapa
In ...
Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare din 31 iul 2005 15:06 de SORIN28
In armata iei pe naiba, desi eu nu am program de masa regulat, cat am fost in armata am avut mesele la un interval regulat si tot nu am pus pe mine nici macar 1kg in plus
Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 31 iul 2005 15:00 de SORIN28
Ai avea prea multe kg daca ai manca cartofi prajiti ca mine
Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 31 iul 2005 14:59 de SORIN28
Da, si el vrea sa stie:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Din ciclul: din 31 iul 2005 14:51 de Infector
Ba Muci in ceai... tot n-ai tacut?
Re: tru3 love ? din 31 iul 2005 14:32 de fantasy
A iubi cu adevarat inseamna a trai pentru persoana respectiva,a-i accepta defectele, a suferi atunci cand persoana respectiva e departe de tine(true love si suferinta merg mana in mana). Parerea mea e ca omul e in stare sa iubeasca cu adevarat o ...
Re: tru3 love ? din 31 iul 2005 13:38 de Wanted
Cred ca atunci cand iubesti cu adevarat treci peste aproximativ orice, renunti la o parte din mandrie, si nici nu iti dai seama cand si cum se intampla toate astea. Intr-o zi te trezesti ca ai renuntat la multe "mandrii" si nu ...
Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 31 iul 2005 12:28 de Guest
Re: tru3 love ? din 30 iul 2005 23:45 de SORIN28
Chiar asa, oare cand stim ca iubim? Depinde ce face, depinde in ce fel te defavorizeaza
Pentru restul mesajului maine:ok:
Dragostea adevarata? din 30 iul 2005 23:28 de DarkAngel
hmm oare cand ne dam seama daca iubim cu cineva cu adevarat si oare ce inseamna defapt asta. sa treci cu vederea peste tot ce face si sa accepti asa cum este chiar daca asta cateodata iti poate fi tie defavorabil....si dupa ce urmeaza o cearta si ...
Re: am frec in draci din 30 iul 2005 21:46 de freq pula
ce rai sunteti mai baieti.ajutati saracul om. fi atent la mine: iti pui mana (depinde care doresti sau daca esti stangaci/dreptaci/dai la sapa/mocan/pianist/ginecolog) pe bufnitza.o prinzi de cap si ii dai cu pumnul in gura pana face buhuhu.
Re: Al doilea partener sexual! din 30 iul 2005 21:39 de al treilea
mde....si la 11 ani a facut primul sex oral.la 9 s-a masturbat prima oara.la 7 si-a descoperit veveritza.vad ca oamenii de la sate isi traiesc viata.
Re: Re: Re: Re: Re: Parca e prea mare din 30 iul 2005 17:57 de Wanted
Stii ce e culmea? ca sunt impreuna de 5 ani, si problema asta nu au rezolvat-o. Ea a cautat pe altcineva care a satisfacut-o doar sexual, iar relatia cu pr ei a continuat-o.
Probabil ca din punct de vedere sexual nici pr ei nu a stiut cum sa se ...
Re: Pentru NEMESIS din 30 iul 2005 17:15 de SORIN28
Si ai fi cel mai dobitoc daca nu ai da nici macar o explicatie
Pentru NEMESIS din 30 iul 2005 17:10 de SORIN28
Ma repet : Daca esti anti romani, daca nu vrei sa iti mai scrie pe buletinpasaportpermis(in cazul in care ai), daca tot suntem(inclusiv tu) o natie de primitivi, CE DRACU CAUTI PE UN FORUM IN CARE SE VORBESTE SI SE SCRIE IN ROMANESTE? Apropo, cand ...
Pagina 2899 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
8 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||