Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: tru3 love ? din 30 aug 2005 01:40 de ExoticDream
Good news!!! Nici aici nu am mai gasit cartea in librarii, dar am comandat-o online, intr-o saptamana a sosit (taxele postale fiind suportate de editura), am citit-o si te asigur ca este.... interesanta! Cred ca am sa selectez cateva pasaje si ...
Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata? din 30 aug 2005 01:24 de ExoticDream
Aia care "si-a tras-o" cu minimum 10 pana la 20 de ani nu e curva, mai, ci fata care stie sa-si traiasca viata! Cum sa fie josnic sa te culci cu una care are 30 "in spate" daca si tu ti-ai inceput viata sexuala la 15 ani, ceea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirg din 30 aug 2005 01:14 de ExoticDream
Cine spune ca ii creste cota? Eu l-as considera "inapt" ( :D ) daca ar avea un trecut bogat! Nu-i mai bine apt-apt, inapt-inapt? Prost e ca inaptii se dau la apti!
:devil::devil::devil:
Re: Verisoara mea se da la iubitul meu! din 30 aug 2005 01:08 de ExoticDream
In situatii de acest gen, aproape totul depinde de cel care se afla la mijloc, adica de iubitul tau. Verisoara ta poate incerca orice, daca el te iubeste va ramane indiferent la tentativele ei de vrajeala (daca il vaneaza, fata asta are un ...
Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu! din 30 aug 2005 00:56 de ExoticDream
O invidiez pe prietena ta.... esti un baiat de nota 10!
:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea? din 30 aug 2005 00:37 de ExoticDream
Trei saptamani? O eternitate! (In ziua de azi! ) Eu as mai vrea detalii.... sunt relatate pur si simplu savuros! Dupa parerea mea, acesta va fi topicul anului! Pacat de fata aceea, insa.... ea nu cred ca ar gusta umorul.... doar daca e ...
Re: 50000 ani din 30 aug 2005 00:26 de ExoticDream
Cineva voia sa acceseze seXpert din viata de apoi, de ce n-am putea s-o facem (fara ghilimele) si de pe alte planete?!?
Exista in univers atatea lucruri interesante pe care, intr-o viata normala, nu apuci sa le cunosti, incat o prelungire, ...
Re: din 30 aug 2005 00:21 de valentine
Din ce stiu eu ...nu, dar parca am auzit ceva de niste exceptii pe aici...sry daca gresesc.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 aug 2005 23:55 de Tigirtza
Intrebare esti femeie sau barbat??
50000 ani din 29 aug 2005 23:44 de valentine
Prin februarie daca nu ma insel s-a scris in nu stiu ce cotidian francez ca s-ar fii gasit solutia de a traii 5000 de ani...ca toata faza sta in celule, adica noi imbatranim din cauza celulelor care imbatranesc si mor...si solutia pt nu a murii ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 aug 2005 23:43 de ExoticDream
Astazi facultatea (pe locuri cu taxa sau la particular) costa cam 500 de euro pe an (cu exceptia Medicinei, care este 980), iar bursele pe locurile "de la buget" ajung la maximum 400 de Euro pe an (se acorda semestrial, in functie de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt din 29 aug 2005 23:22 de valentine
A disparut butonul edit cand ti-a vazut raspunsul :wacko:
din 29 aug 2005 23:09 de anonim
am si eu o intrebare ..si daca se poate sa-mi raspundeti..DACA o femeie este insarcinata ii mai vine ciclu ? (?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt Alu din 29 aug 2005 22:59 de ExoticDream
De acord, dar doar daca scoti ghilimelele, bine?
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 aug 2005 19:17 de Nekunoskuta
Facultatea platita nu e numai pentru copii razgaiati, iti zic eu. Acum exista mai multe locuri la taxa decat la buget ca sa scoata astia bani de la studenti. Eu de exemplu am facut o facultate particulara la mine in oras pentru ca profilul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ch din 29 aug 2005 18:37 de Dr.Pork
Facultatea nu costa 1000 de euro pe an decat pentru razgaiati de milionari in euro...pt studenti adevarati facultatea se face pe locuri bugetate si cu bursa (care iti aduce 1000 de euro pe an nu ti ia) iar locurile bugetate si cu bursa sunt de 10 ori ...
Cine a incercat ex de marire a penisului??? din 29 aug 2005 16:10 de EzEchiel
As vrea sa stiu daca i-a dat rezultate cuiva acele ex de marire a penisului.
Mersi!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj din 29 aug 2005 15:45 de Nekunoskuta
Asa e. Dar nu vezi ca unii sustin ca e mai bine sa chinui saracul copil decat sa faci un avort cand chiar nu-l poti creste.
Re: Re: Ce se ascunde dincolo de viata asta? din 29 aug 2005 11:39 de LonelyGirl
:D:D:D
Re: Re: Ce se ascunde dincolo de viata asta? din 29 aug 2005 10:37 de valentine
ntz,ntz,ntz,bagabontule...asa sfaturi dai tu la oameni?
Pagina 2871 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||