Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Intr-un final s-a demonstrat

din 2 sep 2005 11:52 de LonelyGirl

Aici tu vorbesti de forta fizica.Subiectul este despre capacitatea voastra "intelectuala". Nici eu nu am nimik cu barbatii dar cred ca e greu de afirmat ca sunteti mai inteligenti.:blink:

Re: se spune ca....

din 2 sep 2005 11:42 de LonelyGirl

Daca am avea incredere deplina in tot ceea ce se zice unde am ajunge oare? Intotdeauan exista si exceptii de la ceea :ce se spune ca..".Si cred ca trebuie luate in considerare si aceste exceptii.:unsure::unsure:

Re: Re: Re: 50000 ani

din 1 sep 2005 16:47 de Raptor

Ar fi plictisitor sa traiesti 5.000 de ani?:D:D:D Cand o sa mori inseamna ca vei rasufla usurata.....si vei fi "tare bucuroasa" ca in sfarsit ti-ai terminat "misiunea"!Nu?:D

Re: Re: sex neprotejat

din 1 sep 2005 14:33 de Wanted

Cu cateva zile inainte de mensruatie se formeaza ovulul si este eliminat??? 3-4??? Incearca mai bine 14... aceasta perioada este constanta, adica: diferenta dintre ziua ovulatiei(cand este eliminat ovulul )si prima zi a mentruatiei este ...

din 1 sep 2005 14:24 de SORIN28

Imediat, da poate ai sanse sa o faci fara sa ramana insarcinata, la 5 zile deja e riscant. Ti-as recomnda max. 4, dar nu fi sigura

Re: Re: Re: sex neprotejat

din 1 sep 2005 14:20 de Nekunoskuta

Mai copil...tu din 2 raspunsuri date la subiectul asta ai luat de bun pe cel care te avantajeaza. Oare celalalt nu te-a pus pe ganduri? Oare de ce incercam noi sa va ajutam daca voi selectati, cititi printre randuri si alegeti ce va convine?):(

Re: Re: sex neprotejat

din 1 sep 2005 13:44 de Wallhalla

Deci sa inteleg ca se poate face sex neprotejat cateva zile dupa menstruatie fara a aparea riscul de a ramane insarcinata?

Re: Re: Re: Re: Verisoara mea se da la

din 1 sep 2005 13:00 de Rozalove

El are 23, iar eu 17. Intr-adevar, am reusit sa renuntam la bariere si sa ne cunoastem pana in adancul sufletului. E minunat sa-l iubesc, e un sentiment unic...Ne iubim foarte mult...

Re: Re: Re: Verisoara mea se da la

din 1 sep 2005 12:16 de ExoticDream

Cand ai mai "picat", indiferent de la ce inaltime, si inca de cateva ori, iti construiesti un fel de zid in jurul fiintei tale, pe care iti este greu sa-l darami chiar daca apare cineva care pare a fi altfel decat cei care te-au ...

Re: Re: Verisoara mea se da la

din 1 sep 2005 12:01 de ExoticDream

Daca doi oameni se iubesc (si cand spun "se iubesc" ma refer la acel sentiment profund, bazat pe cunoastere si intelegere reciproca, sentiment cladit pas cu pas impreuna, nu la indragosteala de 1-2 luni atat de des ...

din 1 sep 2005 10:16 de Nekunoskuta

Se spune ca...in perioada asta sansele sa ramai insarcinata sunt destul de mici dar exista.

Re: Re: Verisoara mea se da la

din 1 sep 2005 08:42 de Iepuras

Stiu de ce nu are incredere in mine si o inteleg. Ca si mine, a avut parte de cateva experiente dureroase (doar emotional, din fericire) si ii este teama sa nu se repete. Ce simtim acum nu se compara nici pe departe cu ce am simtit in relatiile ...

Re: Verisoara mea se da la

din 1 sep 2005 06:45 de SORIN28

Am urmarit acest subiect, chiar daca nu am inteles de ce nu ai incredere in el. Tot ce va pot spune este sa va iubiti mult si sa nu lasati pe nimeni(dar absolut nimeni) sa intervina in relatia voastra(si crede-ma ca stiu ce vorbesc).

Re: Re: Dragostea moderna dureaza trei ani?

din 1 sep 2005 03:05 de ExoticDream

Hei.... tie ti-a fost lene si nu ai citit decat finalul?!? O fi acum vacanta, dar in curand se redeschid gradinitele si reintroducem lectiile online, sper sa nu te prindem nepregatit! Acum sa vedem intrebarea.... riscanta: Dupa parerea ...

din 1 sep 2005 02:24 de ExoticDream

Citeste o data aici: http://www.seximus.ro/articole/ calcul_perioada_fertila.php si de o 100 de ori ultimele 9 randuri ale articolului! In concluzie: ESTE RISCANT!!! (!)(!)(!)

din 1 sep 2005 02:00 de Hyperion

Eu iti pot spune doar ca am patit-o, dar faceam dragoste cu prietena mea 6 zile dupa ciclu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina

din 1 sep 2005 00:48 de Necunoscut

nu inteleg... ti`am zis ca telefonu` l`am uitat la niste amici.. :) si acum e back... en fin.. sper ca nu te-ai suparat... chestia cu gigolo era o gluma.. eu si gigolo.. en fin... "adevarata fata" explain. thx..

se spune ca....

din 1 sep 2005 00:39 de Flo

Se spune ca daca o faci imediat dupa ce i-a trecut ciclu nu prea are cum sa ramana!sanse sunt..ca in fiecare caz dar a incercat cineva?mi-a zis un prieten ca el o face cu prietena in primele 5 zile dupa ciclu si in 5 ani nu s-a intamplat ...

din 31 aug 2005 23:52 de Nekunoskuta

Femeile nu lucreaza in conditiile spuse de tine pentru ca ala e "spatiul barbatilor" si asta e impus de voi, nu de noi pentru ca ne considerati slabe. Sa stii insa ca exista si femei care lucreaza in conditii foarte grele, poate mai ...

din 31 aug 2005 23:01 de ExoticDream

Nu sunt feminista, dar stii ca la Academia militara si la Academia de politie nu se primesc, in ultimii 3-4 ani, fete, desi exista destule care sunt in stare sa treaca probele cerute la fel de bine ca baietii? In anii in care inca mai aveau acest ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2869 din 3732
«   1 ... 2866   2867   2868   2869   2870   2871   2872 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare