Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: mi-a murit cand nu trebuia :P din 4 sep 2005 23:07 de Nekunoskuta
Cu riscul de a te supara iti spun ca exista lucruri mult-mult mai nasoale care pot desparti o pereche care se iubeste decat o "pana" de'asta. Daca tu gandesti sa renunti la ea doar pentru ca ti s-a intamplat odata sa nu te tina si ea ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intr-un final s-a din 4 sep 2005 23:03 de taune120
"NU SUNT MISOGIN"
Daca locul femeii ar fi la cratita [asta in cazul in care ar fi proasta]atunci al barbatului ar fi la munca campului.
Si totusi eu mi-am luat teapa de la cateva femei :unsure:
PS:Barbatii sunt pana si cei mai buni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intr-un final din 4 sep 2005 22:59 de taune120
Asa e , asa e , nu esti misogin daca-ti spui parerea.
Dar ce sa inteleaga o minte de femeie !?
:p
Re: Re: Re: mi-a murit cand nu trebuia :P din 4 sep 2005 22:52 de romy
incearca sa pui totul in balantza...shi mai ales pt ca o iubesti incearca sa va mai dati o sansa...parerea mea ca intr-o relatia un rol ff important il are comunicarea...asha ca fa bine shi incearca sa porti o discutie cat mai serioasa cu ea...sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intr-un final s-a din 4 sep 2005 22:41 de romy
cand am folosit termenul "animale de compania" nu cred ca am fost departe de adevar...pt ca asha erau tratate femeile in trecut...nu ma refer la prezent...nici pe departe...poate cateodata un caine de rasa sau un animal exotic era asezat ...
Re: Pro Zoofilia din 4 sep 2005 22:32 de romy
oh Doamne....fereste-ma shi pazeste-ma de astfel de exemplare...inca un cui in peretele cu prosti...mai bine zis nu prosti ci poate psihopati, perversi, alienatzi ar fi mai potrivit....
auzi duduie...matale ori ti-o tragi cu catelushul tau, ori ...
probleme in timpul verii din 4 sep 2005 21:01 de danac
Am o problema cred destul de serioasa. De vara trecuta am sangerari in timpul si dupa epuizarea actului sexual. Practic dupa terminarea actului sexual am sangerari 3-4 zile. Ciudatenia este ca mi se intampla doar vara. Anul trect am fost pe la 3 ...
Re: Pro Zoofilia din 4 sep 2005 19:47 de Wanted
Cred ca glumesti.... ):():():():( :wacko::wacko::wacko::x:x
Re: mi-a intarziat din 4 sep 2005 19:44 de Wanted
cauzele sunt probabil dereglri hormonale. Postinorul nu poate fi cauza, pt k efectele sale nu se prelungesc pe o perioada atat de lunga, decat daca este luat prea des.
Cred totusi ca acele sangerari care contin sange nu sunt normale. Ai grija, ...
Re: Pro Zoofilia din 4 sep 2005 19:34 de valentine
Doamne......:x
Si pt LatinGuy...aia cand se duceau la munte nu se babardeau cu oile ci faceau o labuta mica ;)
Re: mi-a murit cand nu trebuia :P din 4 sep 2005 19:28 de valentine
E dobitoaca...si nu iti mai face atatea griji...
In primul rand daca se comporta asa nu merita dragostea ta si in al doilea rand crezi ca ea e mai experta in ale sexului daca rade de asa ceva? E pe draq...ca la multi li se intampla lucrul ...
Re: Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu! din 4 sep 2005 19:17 de valentine
Sa mor eu, daca vine peste 1 an gajicata sa se planga ca ai lasat-o, te caut, te gasesc si te castrez. Deal?
Pro Zoofilia din 4 sep 2005 17:08 de Lena
De fapt sa fim sinceri Zoofilia a fost si este.Daca ne uitam in trecutul nostru ( Roma, China, Crecia, Minotaurii, Centavrii ) si multe alte exemle se ajunge la concluzia ca e ceva normal, conditia este, de fapt trebuie de facuta diferenta dintre ...
Re: Re: Re: Disperare din 4 sep 2005 13:57 de LonelyGirl
:lol::lol::lol:e bine ca faci observatii dar nici tu nu esti la subiect.in loc sa ma critici pe mine ai putea sa il ajuti pe baiat.srry dar esti in aceeasi situatie.:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 50000 ani din 4 sep 2005 13:46 de LonelyGirl
Ok.Dar momentan daca ajungi la...sa zicem 80 de ani te poti considera norocos.Ti-ar ajunge atat?Eu as vrea vreo 200 de ani.Cred ca ar fi suficienti.:p:p:p
Re: Re: mi-a murit cand nu trebuia :P din 4 sep 2005 13:25 de LonelyGirl
Stai linistit.Nu esti primul care a patit asa ceva si nu vei fi nici ultimul.Probabil chestia asta ti s-a intamplat din cauza stresului,a dorintei de a incerca sa fie totul perfect.Next time incearca sa fii relax si vei vedea ca nu se va mai ...
Re: mi-a murit cand nu trebuia :P din 4 sep 2005 12:18 de Nekunoskuta
Fata aia daca nu te-a inteles in asemenea situatie ma intreb cum se comporta in rest cu tine. Gandeste-te daca tine la tine, daca te iubeste pentru ca daca ar fi asa nu s-ar comporta copilareste. Ce se intampla in pat ramane intre parteneri (2,3,4 ...
Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu! din 4 sep 2005 10:41 de Raptor
Bai, sunteti culmea cat sunteti de impaciuitori! Cine va pus in mana stindardul pacii?
Eu i-as spune in 10 cuvinte ce parere am si cu asta as termina orice relatie, chiar daca e vorba de cineva din familie.Cine are nevoie de jigodii, mai ales in ...
Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu! din 4 sep 2005 10:34 de Raptor
:D:D:D:D:D
Si daca nu reusesti cu familia, aduna tot blocul! Asta nu e o chestie s-o lasi asa....nerezolvata! Fa o gazeta!:D:D:D
Re: Re: Disperare din 4 sep 2005 10:28 de Raptor
:D:D:D:D:D:D:D:D
Nu pot sa cred asa ceva?
Lucrezi cumva intr-o institutie bugetara romaneasca?:D:D:D:D
Numai aia....te duci la ei cu o problema arzatoare si le spui si le explici ca este cruciala problema aia pentru tine, ti se raspunde cu ...
Pagina 2866 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||