Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Oferte de....munca

din 27 aug 2005 13:48 de Razna

imi vad de treaba mea pe motiv ca nu discut cu idiotii decat atunci cand devin amuzanti..!si tu esti departe de a fi amuzant!:) cata indarjire-chiar daca o sa-mi dea ban..!!!!ti-am zis ca esti idiot!:D:D:D

Re: Re: Re: Oferte de....munca

din 27 aug 2005 13:40 de SORIN28

[Cenzurat de ExoticDream] Vezi de treaba ta ca nu te-a bagat nimeni in seama si nu te-a intrebat nimeni nimic [ si asta o scriu chiar daca o sa-mi editeze(desi nu vad ce, ar trebui sa-mi stearga tot mesajul) sau o sa-mi dea ban]

Re: e de rau????

din 27 aug 2005 12:07 de SORIN28

S-ar putea ca unu din voi sa nu fie fertil, in 3 ani macar odata si parca tot ceva ceva trebuia sa iasa(macar ochii). De la sex anal nu ramane, or fi gaurile apropiate dar nu au numitor comun; de la sex oral, nu cred ca daca inghite sperma din ...

Re: Oferte de....munca

din 27 aug 2005 11:50 de SORIN28

Mai cindarela pe site-ul asta sunt vreo 3 max 4 persoane pentru care ma bag. Nekunoscuta e una din ele. Ia zine tu cine esti si de unde o cunosti inainte de a-mi auzi(citi) ce am eu sa-ti zic. Daca ai ceva de comentat, comenteaza pe baza ...

Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 27 aug 2005 11:41 de LonelyGirl

mai , tu vrei sa te casatoresti cu o virgina si ti se pare normal ca o fata sa-si inmcepa viata sexuala la 15 ani:huh:Apoi termenul de curva este si va ramane unul disctabil.(cineva zicea ca poti considera ca fiind curve doar femeile care o fac ...

Re: vreau sa invat sa sarut

din 27 aug 2005 11:19 de Rozalove

Incearca si lasa-ti partenera sa t conduca pana cand vei prinde ideea.Vei vedea ca sarutul nu se invata pentru ca fiecare il face in felul lui unic.

Re: Care este ?

din 27 aug 2005 10:55 de Nekunoskuta

Din ce zici tu nu ai un ciclu regulat. Ca sa folosesti metoda calendarului e foarte riscant in acest caz. Oricum e necesar sa-ti urmaresti data menstruatiei pe o perioada de 6 luni pentru a putea calcula. Da si tu un search pe google, nu cred ...

Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 27 aug 2005 10:51 de Nekunoskuta

De ce nu ai facut calcului si pentru cea cu 30? Reiese ca a avut unul la 4 luni, daca admitem si pauze intre relatii poate chiar unul la 3 luni. Nu spune nimeni ca e curva dar trecutul ei arata ca vei fi urmatorul de pe lista si nu stiu daca ...

Re: Re: Re: e de rau????

din 27 aug 2005 10:47 de LonelyGirl

Pai daca e "pe" atunci face asta ca sa ramana insarcinata.NU? CRed ca ar fi nevoie de unele detalii ca sa poata cineva sa-l lamureasca.;)

Re: Re: Re: Re: Re: Oferte de....munca

din 27 aug 2005 10:42 de Nekunoskuta

Da????? Crezi???? Atunci nu te mai ascunde dupa un nume fictiv, zi cine esti sa vad daca te cunosc ca sa pot incepe si eu comentarii la persoana ta:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oferte de....munca

din 27 aug 2005 08:41 de cindarela

Tu intrebi! Eu raspund: DA!:D:D:D

Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 27 aug 2005 04:15 de okidoki

Totusi ...daca o fata isi incepe viata sexuala la 15 ani , ceea ce este f. normal pentru ziua de astazi ... si are numai cate prieteni pe an (adica unul la 6 luni , durata f. lunga pt. zilele de astazi) ... asta ar inseamna ca la 20 de ani , ...

Care este ?

din 27 aug 2005 01:18 de Nic0leta

Hello ! Am tot vazut pe site subiecte despre perioada fertila ... si nu prea am inteles asa bine. Daca ati putea sa ma ajutatzi ... Deci mie in luna iunie mi-a venit ciclu pe 9,iar in luna iulie pe 10, si acum in august mi-a venit pe 7(am fost la ...

Re: Re: e de rau????

din 26 aug 2005 23:59 de Necunoscut

ah depinde si de zilele "fertile si nefertile" dar daca o faceti mai des, inseamna ca unul dintre voi are probleme... incercati o banca de sperma ;))))))))))))))

din 26 aug 2005 23:58 de Necunoscut

la cresa am invatzat ca: daca e PE ea, nu faceti bebe :)) daca e IN, faceti :))

Re: vreau sa invat sa sarut

din 26 aug 2005 23:47 de Necunoscut

Cand va trebui sa saruti o fata, vei vedea ca stii... si nu ai nevoie de nici un material informativ, totul vine de la sine! Ai incredere in tine!!!

Re: Re: e de rau????

din 26 aug 2005 19:34 de lupulnebun

Banuiesc ca exista o diferenta intre "pe" si "in"...:blink::blink::lol:

din 26 aug 2005 19:27 de Nekunoskuta

Ejaculezi in ea mereu? Cam asta ar trebui sa faci ca sa ramana insarcinata. Daca dupa 8 luni de convietuire, timp in care intre parteneri au loc contacte sexuale care au ca scop procreerea (fara protectie si cu ejaculare in vagin), ea nu ramane ...

Re: Re: Re: Oferte de....munca

din 26 aug 2005 17:27 de Nekunoskuta

Sa ne abtinem de la comentarii personale. Nu te cunosc, nu ma cunosti, nu comentam. Nu era vorba sa faci TU catalogarea. Vorbeam la modul impersonal. Nu esti TU mai importanta decat altii. Deci tu ai inteles gresit :ok:

Re: Re: Oferte de....munca

din 26 aug 2005 16:27 de cindarela

Nu, tu ai inteles prost.......asa cum intelegi in general!:D:D Iar eu nu fac cataloage....d'astea! Ca n-as avea suficienta hartie nici daca m-as apuca sa defrisez Carpatii!:D:D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2873 din 3732
«   1 ... 2870   2871   2872   2873   2874   2875   2876 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare