Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ultimele clipe de viata

din 8 sep 2005 18:03 de Razna

mi-as cumpara pistol si as scurta chinul!

Re: Ultimele clipe de viata

din 8 sep 2005 17:06 de valentine

Pai daca nu exista nimeni care sa suporte consecintele...adica familie care tre sa plateasca pt chestia asta si alte alea...as face ravagii in oras, sparg magazine, ciordesc, violez...de toate sa zic ca mi-am trait viata:D

Ultimele clipe de viata

din 8 sep 2005 14:28 de Nekunoskuta

Valentine cu subiectul lui cu anii multi:Dmi-a dat ideea sa va intreb: ce ati face daca ati sti ca mai aveti de trait o saptamana? Poate e putin macabru dar vreau si eu sa stiu: va inchideti in casa, petreceti pana in ultima clipa, ce ati face?

Re: sex oral

din 8 sep 2005 14:19 de Nekunoskuta

Sa te incerce?:blink:Adica? Cred ca e o fantezie de-a lui.;)Alege alt parc, fara gardieni si la o ora mai inaintata.

sex oral

din 8 sep 2005 14:14 de angela

zilele trecute am fost cu iubitul meu intr-un parc bucurestean si asa vorbind ..... zice daca m-ar tenta o experienta mai tentanta ....sa facem sex oral intr-un tufis :p. mi-a suras ideea, dar cum sa o facem intr-un parc in care era totusi lume (era ...

Re: Re: Re: Re: Re: O mica sugestie

din 8 sep 2005 13:04 de valentine

Ntz ntz ntz ntz ce sa ne facem...iarasi nu mai ai loc de tine insusi?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dereglare hormonal

din 8 sep 2005 12:25 de Dany

Mda, eu m-am mai linistit cu the baby. Mi-au albit fire de par cred, dar asta e. Dar tot nu e bine daca a racit la burta. Se poate, mai ales ca am stat la mare toata vara...:unsure:

Re: 50000 ani

din 8 sep 2005 00:30 de Dovela

sa traiesc 5000 de ani?suna fff bine...am inteles ca celule "le repar"...ok... mintea si sufletul raman la fel ,nu?...ce poate fi mai frumos :ca la 60 de ani sa am mintea de 60 si corpul de 20...toata experienta de viata+ un corp tanar ...

Re: Re: Re: Re: Pilula contraceptiva - cancerigena

din 7 sep 2005 23:51 de Aluka

ba da...!si el..!mi-a spus pe messenger ca din cauza febrei vreo cateva nopti la rand le-a confundat cu aspirinele si de atunci sta cu grija!io zic ca ar trebui sa foloseasca si un test barza chiar daca e virgin!:D:D:D:D:D

Re: ce ati face??

din 7 sep 2005 22:39 de ExoticDream

Stiu ce simti.... Nu ai sa poti uita curand, sentimentele puternice nu mor la comanda, oricat ti-ai dori asta. El a trecut peste iubirea pe care [b]poate[/b] a simtit-o pentru tine o vreme si si-a vazut de viata lui, nu ai fost decat o pagina ...

Re: ce ati face??

din 7 sep 2005 22:38 de LonelyGirl

Acum ceva timp am trecut si eu printr-o astfel de experienta.Si atunci , un amic foarte bun mi-a trimis cateva poezioare.O sa-l citez..nush cat te vor ajuta dar mie mi-au facut bine. Invata de la vreme ca nimeni nu-i uitat, Invata de la ...

Re: Re: Re: Re: O mica sugestie

din 7 sep 2005 22:35 de Aluka

maaaa...n-am idee daca stie.. dar oricum cand o sa afle... din cate o cunosc eu...o sa rada cu pofta si de ce am scris si de...tine!:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Dragostea moderna dureaza trei ani?

din 7 sep 2005 22:13 de ExoticDream

Exista numeroase situatii in care iubesti si totusi nu faci dragoste cu fiinta iubita.... de exemplu daca ea se afla departe sau este vorba despre o iubire interzisa sau tu o iubesti si ea nu te iubeste sau..... A propos de iubirea interzisa, ...

Re: Re: Re: Re: intrebare pt fete

din 7 sep 2005 22:03 de Dovela

nu ai certitudinea asta..dragul meu.. dar ma crezi dak iti spun ca am avut un orgasm prin stimularea clitorisului si acolo nu a fost nevoie de un penis?...)dar noi vorbim totusi de un penis si de /marimea lui/:D...ok?

Re: Re: Re: intrebare pt fete

din 7 sep 2005 21:39 de valentine

Draga mea, ma crezi daca iti zic ca pana acum tu nu ai avut nici un orgasm datorat stimularii punctului G?

Re: Neprotejat dupa 2 zile

din 7 sep 2005 18:56 de Dovela

sunt sanse destul de mici ,,chiar dak nu ai ejaculat in ea,,exista acele "picaturi ale placeri" pe care nu le simti(dar care pot contine sperma),,,cel mai bine e sa cumpere un test de sarcina..

Neprotejat dupa 2 zile

din 7 sep 2005 18:46 de bristol

Merci de raspuns.Dar eu am citit in multe carti trebuie ceva timp ca ovulul sa ajunga sa fie fecundat.In multe cazuri barbatul chiar ejaculeaza inauntru si ambii parteneri stau linistiti ptr ca stiu ca nu se poate ca ea sa ramana insarcinata daca ...

Re:

din 7 sep 2005 17:44 de Nekunoskuta

Iar aud de la tine "probabil". Eu te-am sfatuit sa nu te ghidezi dupa ce crezi, mai bine il intrebi. Plus ca noi chiar nu putem sa-ti spunem ce sa faci in pat. De exemplu daca eu iti spun sa te imbraci in piele si sa iei un bici, poate ...

Re: Neprotejat dupa 2 zile

din 7 sep 2005 17:35 de Nekunoskuta

Sanse exista dar sunt foarte mici. Stai linistit.

Re: Re: Neprotejat dupa 2 zile

din 7 sep 2005 17:15 de Wanted

Exista sanse, doar ca nu sunt mari. Orice contact sexual neprotejat prezinta riscul unei sarcini, chiar daca sunt folosite metode naturale. E adevarat ca in cazul lui sansele par f mici, dar totusi exista.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2862 din 3732
«   1 ... 2859   2860   2861   2862   2863   2864   2865 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare