Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: contraceptive cu progestativ din 13 sep 2005 18:30 de cc
Re: Renuntarea la iubire postdezamagire din 13 sep 2005 17:51 de eu
normal ca nu poti trai fara iubire..dar ce rost ai mai avea sa te indragostesti pt. a doua oara ?? oare e necesar sa retraiesti aceeasi experienta dureroasa la despartire??tind sa cred uneori ca iubirea numai exista in lumea asta pt. cei care au ...
Pot ramane pregnant? din 13 sep 2005 17:49 de roxy87
Pot ramane daca a lasat in mine la o zi dupa terminarea ciclului?
va rog scrieti-mi repede.
Re: Re: Re: Re: Dragostea moderna dureaza trei ani din 13 sep 2005 16:50 de SORIN28
Si crezi ca nu te intelegeam din primul mesaj?!:blink:
Re: Re: Re: Dragostea moderna dureaza trei ani? din 13 sep 2005 16:31 de alinuzza17
dupa parerea mea sa faci dragoste fara sa iubesti nu e sa faci dragoste ci sex iar daca iubesti si nu faci dragoste deja e ceva la mijloc ori nu mai e iubire ci doar obisnuinta cu cealanta pers ori nu mai exista dragoste:ermm:
Re: Re: ma doare! din 13 sep 2005 16:08 de alinuzza17
si eu cred ca ar trebui sa o lasi mai incet daca te doare .incearca sa o mai faci peste o saptamana asa cum trebuie ,cu preludiu si toate cele care sa trebui sa te faca sa simti placere si nu durere
Re: Lauda de sine a baietilor sexosi! din 13 sep 2005 16:07 de valentine
In primul rand eu nu bag in aceeasi oala viata sentimentala cu "gasca"...adica pe prietena mea o vad baietii odata sa vada cum arata...si restul papa, nu ma intereseaza nici parerea lor si nici nu ma intereseaza ca ea sa se integreze ...
Re: exista sau nu Dumnezeu? din 13 sep 2005 15:27 de FireSoul
Primim exact ce meritam. Nici mai mult, nici mai putin...
Re: Re: Re: Doar pentru Supermoderatori din 13 sep 2005 14:52 de ExoticDream
Pentru noi, acest topic are o anumita semnificatie, lectura lui nu e tema pentru acasa...., chiar daca a inceput scoala!!!
:cat::cat::cat:
Renuntarea la iubire postdezamagire din 13 sep 2005 14:46 de ExoticDream
Sa presupunem ca ati trait una sau doua experiente dureroase in iubire...., sa presupunem ca ati iubit si dragostea v-a fost respinsa/inselata...., sa presupunem ca ati incercat sa iubiti pentru amandoi si v-ati dat seama ca nu se poate...., sa ...
Lauda de sine a baietilor sexosi! din 13 sep 2005 14:25 de ExoticDream
Incepand de la 15-16 ani, baietilor le place grozav sa se laude cu numarul impresionant de cuceriri facute, cu calitatile inimaginabile ale fetelor care au avut "onoarea" de a fi bagate in seama de ilustrele lor persoane, cu succesele de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirg din 13 sep 2005 14:01 de alinuzza17
PT CA VOUA DACA VI SE DA UN DEGET LUATI TOATA MANA IN SCHIMB NOUA DACA NE DATI UN DEGET (CU BANI ) LUAM SI RESTUL MAINIIO:):devil:
Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 13 sep 2005 13:47 de ExoticDream
Daca il iubesti si el te iubeste, exista doua posibilitati: te simti pregatita sa faci dragoste cu prietenul tau (caz in care, renunti la orice temeri legate de parinti si alte cele, te lasi purtata de val si "o faci"!) sau nu te simti ...
Re: pt baieti: fidel sau nu? din 13 sep 2005 13:12 de ExoticDream
Desi pare surprinzator, avand in vedere ca la fiecare pas vedem baieti care isi inseala fara scrupule prietenele, baieti care nu se simt "impliniti" daca nu incearca marea cu sarea in toate partile, baieti care, asa cum zicea Pascal, ...
Re: Re: Ultimele clipe de viata din 13 sep 2005 00:45 de ExoticDream
Aici te contrazic: cititul nu este niciodata anost! De multe ori, o carte buna iti aduce mult mai multe.... satisfactii decat un rendezvous! N-ai trait niciodata senzatia ca o intalnire cu o persoana oarecare (finalizata chiar cu o partida de ...
Re: nu-i ca-n filme din 12 sep 2005 22:38 de oarecare
daca penisul tau era ca in filme...crede-ma ca jucai si tu in ele! :))
acum serios...n-ai absolut nici o problema...parerea mea...deci nu mai fii stresat...ca altii o duc mai rau@!
Re: nu-i ca-n filme din 12 sep 2005 21:01 de Aleka
prietenul meu isi facea aceleasi griji acum ceva timp dar adevarul e ca daca tu nu ai nici o problema (medicala sau de altfel) si nici prietena ta...adica daca nu va deranjeaza pe nici unul medical sau estetic...n-ai de ce sa-ti faci griji.:ok:
Re: nu-i ca-n filme din 12 sep 2005 19:08 de Nekunoskuta
Eu cred ca tine de conformatia fiecaruia. E ca si cum eu am urechi ascutite, el nasul mare...etc. Daca "functioneaza" nu vad ce problema ar mai fi. Daca partenera e multumita stai linistit.
Re: Re: exista sau nu Dumnezeu? din 12 sep 2005 09:32 de Nekunoskuta
Dumnezeu poate este pe undeva pe acolo. Dar foarte rar sau deloc isi face timp sa ne asculte. Si ar fi chiar culmea sa se intample ca in filme cu un clic sa indeplineasca toate dorintele. Nu stiu daca functioneaza legea compensarii sau mai stiu eu ...
Re: exista sau nu Dumnezeu? din 12 sep 2005 07:36 de SORIN28
De ce e viata atat de cruda?! pentru ca viata e o curva si trebuie f...ta;)
Pagina 2860 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||